|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2011 8:15 am
Én jól éreztem magam és legközelebb végig ott leszek. Elsőnek jó volt kipróbálni, következőre meg már teljesen bedobom magam. wink Voltak nagyon jó pillanatok, amik elnyomták a kellemetlenebbeket. Köszönöm a vendéglátást és azt, hogy befogadóak voltatok. ^^ heart
U.i.: Himemiya Chika voltam, csak névváltoztatás volt. >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2011 3:04 pm
Molylepke Medvelaszlo ...Molylepke nővért külön emelném ki... Bohohohhooo emotion_yatta Tényleg át kéne képeznem magam ápolónővé. whee Medvelaszlo az hogy jövőre lesz-e megint tali nálam az csak attól függ mennyire tudjuk a szabályokat be tartani. De összességébe mérve én jól éreztem magamat. Szerintem mindenki okult a dologból. 3nodding De ettől függetlenül megértem, ha nem akarod, hogy többet nálad legyen a tali... Én sem voltam túl aktív másnap reggel az elpakolásnál... sweatdrop Az hogy a sokból 1 nem segít mert nagyon el fáradt a "nővéri" munka közben még elnézem. Nincs bajom a talikkal és szerencsére a többieknek sem. Azt utálom ha valaki nagy marhaságot követ el és emiatt van a baj. Azért voltam akkor nagyon mérges, Szerencsére a "sztár vendégünk" kicsit meg nyugtatott.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 7:48 am
Mindenkitől szeretnék őszintén bocsánatot kérni. Nem szoktam ilyet csinálni, fogalmam sincs mi ütött belém. :/ Nem akartam senkinek sem gondot okozni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 8:18 am
Gabessz Mindenkitől szeretnék őszintén bocsánatot kérni. Nem szoktam ilyet csinálni, fogalmam sincs mi ütött belém. :/ Nem akartam senkinek sem gondot okozni. Már túl van tárgyalva a dolog smile Megtörtént, elfelejtettük, legközelebb non-alkoholic party lesz :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 9:24 am
napsugar Gabessz Mindenkitől szeretnék őszintén bocsánatot kérni. Nem szoktam ilyet csinálni, fogalmam sincs mi ütött belém. :/ Nem akartam senkinek sem gondot okozni. Már túl van tárgyalva a dolog smile Megtörtént, elfelejtettük, legközelebb non-alkoholic party lesz :3 Vaaaagy időhöz kötöm cat_twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 9:25 am
Medvelaszlo napsugar Gabessz Mindenkitől szeretnék őszintén bocsánatot kérni. Nem szoktam ilyet csinálni, fogalmam sincs mi ütött belém. :/ Nem akartam senkinek sem gondot okozni. Már túl van tárgyalva a dolog smile Megtörtént, elfelejtettük, legközelebb non-alkoholic party lesz :3 Vaaaagy időhöz kötöm cat_twisted nem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2011 10:30 am
Medvelaszlo Szerencsére a "sztár vendégünk" kicsit meg nyugtatott. Áruljátok már el ki volt a sztárvendég. Szurkál a kíváncsiság. biggrin Gabessz Mindenkitől szeretnék őszintén bocsánatot kérni. Nem szoktam ilyet csinálni, fogalmam sincs mi ütött belém. :/ Nem akartam senkinek sem gondot okozni. Semmi gond, remélem most már jobban vagy. biggrin Szerintem ez egy olyan lecke volt, amiből mindenki tanult, nem csak te. 3nodding Medvelaszlo napsugar Már túl van tárgyalva a dolog smile Megtörtént, elfelejtettük, legközelebb non-alkoholic party lesz :3 Vaaaagy időhöz kötöm cat_twisted Eeeeelvileg most is időhöz volt kötve.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 3:26 am
A sztár vendég Lady Gaga volt Yondaiomi személyében biggrin
Nem volt időhöz kötve... egyből mindenki neki állt inni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 3:34 am
Respect! azért ezt vétóznám... Mind 1 legközelebb bevezetjük a 21-es korhatártXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 4:06 am
Medvelaszlo Nem volt időhöz kötve... egyből mindenki neki állt inni. De mondtátok, hogy majd 10 vagy 11 után kezdjük el, csak kb.... senki nem hallgatott rátok.... sweatdrop Ne haragudj. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 4:24 am
Quote: Nem volt időhöz kötve... egyből mindenki neki állt inni. Na persze. Én anti alkoholista vagyok, ezért nem iszom soha, és nem is akarom megtudni milyen hatása van. Épp csak bort kóstolgatok itt ott, de nem vedelek. Én az afterparty-ra szavaznék. XD Szintén lehetne hétvégén, mert én akkor érek rá. Ha más nem a tavaszi találkozón számíthattok rám ugyanúgy, most hogy rájöttem kikkel van dolgom, az eddigi talik elmulasztása Isten ellen való vétek volt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 10:31 am
Vagy a legközelebb megmaradok a kólánál, attól nem lesz bajom.. Tény , hogy jó lecke volt számomra, de már lassan elfogadom, hogy így alakult, változtatni nem tudok rajta, következőleg több eszem lesz, jobban odafigyelek, de mindenekelőtt beszámolok mit csináltam/nem csináltam aznap neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2011 2:26 am
En nagyon jo ereztem magam. :3 Es Mal, kalap le, mert a 2 anime nagyon jo voltak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2011 8:09 am
Yondaiomi Lady Gagáját szívesen megnéztem volna xD Képekre mikor lehet számítani? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2011 10:32 am
Hime_Yura Yondaiomi Lady Gagáját szívesen megnéztem volna xD Képekre mikor lehet számítani? ^^ Vannak képeim, csak valaki arra kért, hogy ne mindet tegyem fel. Később vagy holnap felteszek néhány szolidabbat az IRL szubfórum talis képek topikjába. (Ha nem gond, Medve). Update: Egyelőre "pózolós" képek kerülnek fel plusz a jelmezverseny résztvevői (amelyiken Oni is rajta van), ha nem gond.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|