|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2011 12:18 pm
Ella, mióta is vagy a Richmore háznál? hogy jöttök ki Megannel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2011 12:27 pm
Olyat, ami EGYÉRTELMŰEN kiderül az előző fejezetekből, ne kérdezzünk... Köszike...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2011 12:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2011 8:01 am
- Ella történt változás a házban? Itt például a riasztó bekapcsolására gondolok, vagy zárva vannak- e az ablakok, ajtók....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2011 12:06 pm
Hajjajj, mit kérdezzek? xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2011 8:21 am
Ethan gyakran látogatja Richmore házat vagy inkább időről időre beugrik meglátogatni?
Bocsánat a kérdésért de mi az ördög az a kezedben? xp Már hónapok óta gondolkodok rajta de nem tudtam rájönni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2011 4:03 pm
Természetesen, a ház lezáródott, de ez még nem szerepelt hivatalosan a történetben. Ethan pedig a harmadik résztől kezdve a Richmore házban lakik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2011 7:53 pm
Azt hiszem, kicsit késni fogok az új fejezettel... Ma este akartam befejezni a munkálatokat, de közbe jött egy földrengés... Nem messze Budapesttől, 4.7-as erősségű rezgés volt és bár a tízemeletes panelháznak, aminek a legfelső emeletén lakom, látszólag meg sem kottyan, nekem mégis betette a kaput. Nagyon kiborultam, rettegek, nem merek aludni és ilyen állapotban nem vagyok képes írni... Ha holnap sikerül, kicsit elutazok, hogy megnyugtassam az idegeim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2011 12:10 pm
eek Azthiszem, megbocsátható.. Azért én nem szeretnék földrengést errefelé talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2011 1:13 pm
Mégsem tudtam elutazni, úgyhogy befejeztem az új fejezetet és fel is raktam. Jó szórakozást... Kihihihihihihihihihihi...
Immár, lesz min gondolkodni... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2011 12:34 am
Na tessék, ezek az ikrek tényleg nem normálisak. Egymásra uszítani a családtagokat. Úgy érzem, hogy Helen és Anne még jobban megutálták egymást
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2011 5:43 am
eek eek eek eek eek eek nemigaznemigaznemigaznemigaaaaz Kell nekem ennyi romantikus filmet nézni... LAURA ÉS SHAWN SZÉP PÁR VOLTAK mégha féltestvérek is sweatdrop
Ezek.. őrültek.. Basszus.. ki vooolt? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2011 6:39 am
Helen, Kevin, Beatrice Ella, Wilfred, Ethan Anne, Malreni Rachel, Davide Josh, Jay Megan Geoff
Megan és Geoff egyedül voltak, a három szolgáló pedig egymás után távozott a szobába, így valószínűleg közülük való lehet a gyilkos. Azonban Beatrice nem igazolta azt, hogy a szüleivel volt, így Helen és Kevin együtt is megölhették Adrianat. Jayt és Josht nem vádolom, nem is ismerhették Adrianat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2011 1:15 pm
Kevin szó szerint ezt mondta: "Veled voltam a szobánkban a gyerekkel." Azt, hiszem, ez magáért beszél. Továbbá, szerintem felesleges Helen-t vagy Anne-t gyanúsítgatni. Nem véletlenül írtam meg úgy a fejezetet, ahogy megírtam...
Ha minden szavam, vagy minden nyomot megkérdőjeleztek, a büdös életben nem fogtok rájönni arra, hogy ki az igazi gyilkos, pedig, higgyétek el, nagyon sokat segítettem, már most...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2011 8:55 am
Most már legalább van min agyalni biggrin Akik gyanúsak: Geoff és a cselédek Ethannel... nekik nincs alibijük Viszont akiknek van, az se mind megdönthetetlen és kivitelezhető lett volna számukra is a gyilkosság. Akiket kizárhatunk: Anna, Helen tutira Viszont az kérdéses, hogy a gyilkos milyen kapcsolatban áll az ikrekkel... Ők azt mondták, hogy nem ők ölték meg Adrianat,de utasítást adhattak... Nekem az is furcsa, hogy ugye az előző fejezetek valamelyikében megtudtuk, hogy Haroldtól elvették a játékmester szerepét, de akkor most merre lehet? Ha nem a játék irányítói között van akkor szereplőnek kéne lennie, de ő játékon kívül áll... (bár lehet tök felesleges infókon ücsörgök... confused )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|