|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 10, 2010 2:04 pm
 Laura -Dernier Cri tervezte, de apa nem volt hajlandó elárulni, hogy mennyibe került.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 12, 2010 2:54 am
Ezt a cégnevet hallva nem lep meg, hogy nem mondja meg. xd Gondolom vigyázol rá, mint szemed fényére. Elrakattad KURO-val? Tényleg őt hogy lehet irányítani? Hanggal, távirányítóval?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 12, 2010 4:36 am
 Laura -Nagyon vigyázok rá, ezért raktam el saját magam és nem Kuro. -Csak mondani kell, hogy mit csináljon és Kuro megteszi. Úgy vettem észre, hogy bizonyos kereteken belül mindenkire hallgat. Mintha, tudná, hogy ki barát és ki nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 12, 2010 5:35 am
bocsika jövök.... hülye érettségi.... meg amúgy se vagyok valami jó kérdező sweatdrop
Laura, KURO mennyire megbízható? volt vele valamilyen probléma? képes az önálló cselekvésekre vagy csak parancsot tud teljesíteni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 12, 2010 8:29 am
 Laura -Erre még eddig nem egészen derült fény, de úgy vettem észre, hogy magától nem csinál semmit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 13, 2010 5:25 am
Érdekes. Egy szobában aludtatok mind este?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 13, 2010 5:32 am
 Laura -Tegnap kaptam Kuro-t. Nem figyeltem, miután lefeküdtem, de szerintem egész éjjel az ajtóm mellett állt. -Nem, kölün-külön szobában. Shawn és Anne közös szobát kaptak, csak úgy mint Jay és Josh. Sera egyedül aludt. Kuro nem hagyta el Laura szobáját az éjszaka folyamán!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 14, 2010 12:43 pm
Tudsz valamit a házról? Mennyire hangszigetelt, van-e biztonsági berendezés, fegyver?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 14, 2010 3:56 pm
 Laura -Még nem ismertem ki magam. Szerintem Shawn jobban ismeri a házat, ő nagyon sokáig élt itt az anyjával. Fegyverek vannak, apa gyűjti őket. De mind el van zárva.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 15, 2010 1:51 am
volt olyan akinek a viselkedése gyanús volt, eltért a megszokottól?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 15, 2010 5:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 15, 2010 7:38 am
Ellával vagy valaki mással volt alkalmad beszélni miután távoztatok vacsoráról? Seráról mi a véleményed? Hogy viszonyul hozzád? Miért hívtad meg?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 15, 2010 10:04 am
 Laura -Nem, senkivel, csak a többi gyerekkel. -Sera, csendes típus és hát, olyan fura... De Shawn is csendes és ő is szokott néha fura lenni. -Azt hiszem, teljesen véletlenül hívtam meg Sera-t. De, szerintem, ha már az orra előtt hívok meg másokat, az a minimum, hogy őt is meghívom. Meg, egy ilyen parti amúgy is jó ismerkedésre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 19, 2010 6:51 am
Hány meghívott nem jött el? Kedvelnek az új iskolában?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 20, 2010 3:33 pm
 Laura -Mindenki eljött, akit meghívtam. -Nem panaszkodom. Nem volt semmilyen afférom, mindenki kedves. Szerintem igen, kedvelnek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|