|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 23, 2010 2:01 pm
III Slash III pont nem vendeltem neutral mondjuk mebu wolf ellen esélyem nem lett volna, mert az egy állat xd Már van súlycsoport kereskedők közt is? xd Ezzel kissé megnyugtattál, de biztos más kereskedő is beelőzött volna engem. burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 23, 2010 2:03 pm
hát mebu wolf ellen tényleg kemény lett volna.... am nekem volt hogy már 3milliós cuccról csúsztam le ami 300k-ért volt kirakva....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 23, 2010 2:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 23, 2010 2:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 24, 2010 3:08 am
Sajna nem tudom linkelni, mert én árultam, de baromi sokat nyertem. Szóval, meghalt a sellőm és a cseppjében volt Lila's Starfish Bra. Gondoltam nem csak simán árulom, hanem licitáltatok. 20 000 aranyért lehetett megvenni, ami jóval piaci ár felett volt és 5 000 aranyról volt a licit. Na és érkeztek rendesen a licitek. 4 ember vetélkedett érte. Annyira elmérgesedett a küzdelem, hogy a legelső licitáló csak azért is megvette sokkal drágábban. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 24, 2010 9:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 24, 2010 11:39 am
Sziasztok! Örömmel olvastam ezt a topicot, ha most lennék kezdő nagyon hasznosnak és előremutatónak találnám smile Szóval gratulálok a létrehozójának és megalkotójának smile Nekem egyszer volt szerencsém két év alatt egy db kitten star elnyerésével, bundle-ben volt razz Azóta néha, megejtek egy szerencsepróbát, hátha megint lesz ilyen kapásom! Visszatérve a félreárazásokra, én még miért nem futottam bele ilyenbe? 4laugh eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 25, 2010 3:50 am
Bolyhoska Sziasztok! Örömmel olvastam ezt a topicot, ha most lennék kezdő nagyon hasznosnak és előremutatónak találnám smile Szóval gratulálok a létrehozójának és megalkotójának smile Nekem egyszer volt szerencsém két év alatt egy db kitten star elnyerésével, bundle-ben volt razz Azóta néha, megejtek egy szerencsepróbát, hátha megint lesz ilyen kapásom! Visszatérve a félreárazásokra, én még miért nem futottam bele ilyenbe? 4laugh eek örülök, hogy tetszik smile A sima kitten start sikerült elnyerned? grat surprised Talán nem jó helyen kerested vagy 5 perc után meguntad a frissítgetést vagy csak nem vetted észre, stb. Nincs olyan nap, hogy ne lenne félreárazás, tehát csak próbálkozni kell és egy idő után már berögzül a dolog. Nem csak kezdőknek bizonyul hasznosnak az ilyenfajta leírás, mivel a gaiasok döntő többségének fogalma sincs róla hogyan kéne sok goldot szerezni g. cash nélkül (sokan még a booty grab fogalmával sincsenek tisztában). egyéb.. Személy szerint én nem örülök a booty grabnek, mert pumpálja bele az aranyat a gazdaságba és emiatt is van ekkora infláció. A gold egyre jobban elértéktelenedik és erre még rátesznek avval, hogy 10 dollárba kerül egy RIG Bundle, amit eltudnak adni 5-600 ezrekért. Megértem, hogy a gaia is csak egy cég, de szerintem ők se akarják, hogy már itt is gazdasági válság legyen. Mindenképpen kéne több pénzelszívás, hogy megálljon ez az infláció. Próbálkozások persze vannak, (lottó, denier cry, karácsonyi event) de valami durvábbal is előrukkolhatnának már.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 25, 2010 5:28 am
igaz... a fejlődőkön lehet legjobban észrevenni a hatalmas áringadozást. manapság nem is lehet kapni új első generációs fejlődőt piacon 300k alatt vagy a régebbi fejlődők ára is hatalmasat ugrott... emlékszem még én az első gen picolitrosso urnámat 300k körül vettem amit már akkor nehezen szedtem össze, most meg 600-700k körül mozog vagy a gogh reedek ára is hatalmasat ugrott, tényleg nem jó ez így...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 25, 2010 6:19 am
ezekben én is totálisan egyetértek... amit még anno az előző avataromnál (kb tavaly július-augusztus) a cuccokat, kb 210,000 goldból kitudtam hozni... most nézem és körülbelül 400-500,000 gold értékben tudnám megvenni azokat a cuccokat amiket régen... a Kottan Bell meg az Elemental Hair is eléggé felment. amúgy ez az avatar volt az:  amit tavaly 210,000 goldból kitudtam hozni, most pedig 511,499 gold.. O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 25, 2010 6:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 25, 2010 7:10 am
Te jó ég:shocked: ennyi a cápamosoly? Na jó ebben teljesen igazatok van, hogy amióta rácuppantak a bg-re, teljesen felborultak a reális piaci viszonyok, csillagászatira nőttek az itemek árai........ Bevallom, én sem magamtól jöttem rá a szabályokra, lehetőségekre, legkedvesebb barátném ajánlotta két éve ezt az oldalt és kezdte egyengetni az utamat, majd oda-vissza razz , tehát neki köszönhetem, hogy elindulhattam és naprakész voltam az infókkal!North Kitten Star őt nyertem el. Nagy szerencsém volt, de azóta sem sikerült megismételnem sajna......... Abban egyetértek, ha lenne rá mód, lehetne valahogy változtatni a gaia gazdasági állapotán, mert a válság nálunk is elérhető, és egyre inkább az a tendencia, hogy még magasabbra emelkednek az árak, nemhogy csökkenne......... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 25, 2010 7:37 am
300k-ért el is adtam biggrin és most nyitottam ki egy posseidont és nyertem egy Love song-ot wooow XD végig vittem egyet teljesen biggrin végső győzelemig és kaptam egy spirit halo-t jah és vettem egy hard shell pack-et 60kért és eladtam 150k-ért
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 25, 2010 8:32 am
naja a north kitten start én is jó olcsón szereztem xD napsi DONATE PLZ lol tegnap vettem valami monarch gownt 3 millióért, ami elég durván HTS, de ha minden jól megy elkel majd olyan 4 millió körüli összegért....remélem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 25, 2010 8:48 am
szerintem anyagilag még mindig jobban állsz mint én xp jah és dont beg i hate it, ha nem hagyod abba ignored listára kerülsz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|