Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob Vol.2 - Kaisetsu! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 13 14 15 16 17 18 ... 21 22 23 24 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Mon Jul 13, 2009 10:30 am

ok...Kevin szét volt verve.....de nekem nem tetszik ez a "felismerhetetlenségig össze volt zúzva az arca..."
lehet hogy nem is Beatrice volt az?.....nem hiszem hogy Helen sokáig nézegette hogy megállapítsa igazán Ő-e az...
és Haroldnak valamiért fontos, hogy a gyerekei vele legyenek lehetőleg az ő házában (ha csak több időt akarna tölteni velük azt bárhol megtehetné)....vajon miért olyan fontos ez neki és a titokzatos valakiknek akik mintha tényleg hatalmukban tartanák valamivel...
PostPosted: Mon Jul 13, 2009 11:10 am

de nekem az a gyanús hogy igazából csak shawn-t említi hogy a házában akarja tudni.... tuti h a gipszelt kar lesz még itt a bűnös confused
jah és szerintem haroldban tuti nem az apai érzelmek törtek elő.... túl nagy pálfordulás lenne confused

az is kérdéses h vajon tényleg mért pont fejre ment/-ek a gyilkos/-ok
meg kéne keresni a gyilkos fegyvert, az is jelenthet valamit h mivel ölték meg őket.... meg h merre van egyáltalán a gyilkos fegyver, márha a gyilkos nem vitte magával.....

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Jul 13, 2009 1:14 pm

Ennyi erővel lehet, hogy Harold volt. A botjával simán meg verhete őket. Hisz ő is találta meg a testeket... Tényleg... Kérjük újra Haroldot! Egy szavi Haroldra.
PostPosted: Mon Jul 13, 2009 5:49 pm

Womi
Most akkor nem esett ki senki se?
Kiessen?

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 1:20 am

Nem kell, csak fura volt, hogy nem volt kieső :S

Amúgy szerintem is jöhet Harold
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 5:48 am

Harold szerintem nem ölt meg senkit. Az is szinte biztos, hogy nem lesz bőbeszédű velünk, mert a riporterrel se volt az. Szerintem Ellát kéne kikérdezni, mert érzem, hogy sok mindenről tud. Biztos vagyok benne, hogy ő ölte meg Kevint és lányát, nagy indulattal, mint egy anyatigris.
Harold a játékmester. Emberei pedig gondoskodnak a játékmenet biztosításáról. Felteszem ők zárják el a kastélyt a külvilágtól és gondoskodnak semmilyen technikai eszköz segítségével se tudjanak kommunikálni. Sinistra és emberei pedig magával a játékkal foglalkoznak. Ha valakik rájönnek az igazságra beszüntetik a játékot, magyarul megölnek mindenkit. Ha nem jönnek rá akkor is a túlélők vagy mindenki meghal. Felteszem ők keltik életre a halottakat az újabb játékhoz.

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 7:06 am

Ez tetszik. biggrin
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 7:43 am

Szerintem Harold nem fog senkit megölni, legalábbis közvetlenül. Inkább kiadja a parancsot, van kinek. Szerintem nem véletlen, hogy Kevin meg a lány a házban voltak, Harold elküldhette volna őket. Talán pont erre kellettek, hogy velük szítsák a gyanakvást, félelmet a többiekben, így kezdve a játékot.

mini-off: szavazatok rám légyszi smile

Doku no Hana

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 12:57 pm

Igazad lesz bíbor... rendben van Ellára egy szavi. Végülis ebből a szempontból igazad van erre még nem is gondoltam....
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 1:44 pm

Juhé! Már ketten vagyunk. Ki szeretné még Ellát?
Ami még homályos nekem, hogy ki a kiborg, mi maga a játék lényege, mi van Shawn karjával, bár az utóbbi nem izgat annyira. razz

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 2:35 pm

Mit mondtam Ella a másik palotában van nem pedig Haroldnál holdtesten erős ütések van olyannyira hogy mind a két személynek eldeformált a fejük ilyen erős támadásra nem hinném hogy Ella képes lenne nem pedig megvédeni magát ezt az arca lévő seb is bizonyítja.
Én szerintem Haroldot kéne kérdezni.
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 5:26 pm

Kérlek... olvasd pontosabban a Rich Mob-ot, mert figyelmetlenséged frusztráló...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
PostPosted: Wed Jul 15, 2009 1:03 am

Ellára szavazok én is biggrin

Lurzt: Fogott egy kalapácsot, és szétverte a fejüket.
PostPosted: Wed Jul 15, 2009 4:04 am

@Lurzt: Ella ott van Haroldéknál.

Akkor már hárman szeretnénk Ellával beszélni. Nem vagyok túl optimista, hogy mindent ki tudunk szedni belőle, de talán Haroldnál beszédesebb lesz.
Azt hiszem sikerült pár új dologra felfigyelnem. Ella arcán lévő vágást lehet, hogy Beatrice okozta. Ez ad még egy személyes okot Ellának a gyilkolásra.
(Azon gondolkodom vajon mennyi a valószínűsége, hogy Harolnak és/vagy Kevinnek megvolt Ella. redface )
Kizárásos alapon Bauta lehet a kiborg. Moon a szócső Bauta és Harold között. Harlod a játékmester. Renov irányítja a robot pasikat, Sinistra a lányokat.

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Doku no Hana

PostPosted: Wed Jul 15, 2009 7:47 am

Legyen Ella.
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 13 14 15 16 17 18 ... 21 22 23 24 [>] [»|]