|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:14 am
a farm elsője nem olyan nehéz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaj, lemaradtam az elejéről. Nem baj, megyek felfedezni a dolgokat biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Narcisz Nyahahaf.... igen, a menny az tényleg pokolXD De a hellben a legkönnyebb..na meg a skittles, dehát az direkt:s Ja gondoltam is mi van ha a hell a legkönnyebb és felfele nehezül. A menny a pokol xd LOL xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:22 am
csak a vizesbe tudok bemenni gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:27 am
Doku no Hana csak a vizesbe tudok bemenni gonk onnét átsétálsz a többibe smile a pokol elsője télleg jo a második néhol cifra smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:35 am
Rekacicca Doku no Hana csak a vizesbe tudok bemenni gonk onnét átsétálsz a többibe smile a pokol elsője télleg jo a második néhol cifra smile Ja, köszi redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:39 am
A farmosat nem tudom megcsinálni annyira kell nevessek a csirkjodlin rofl ez tuti direkt vanXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:44 am
Én már kész is vagyok biggrin Farmon a második már elnézést, de egy szopatás volt. biggrin Az volt az egyetlen, amit kb 5x kellett megcsinálnom... stare A többi nem vészes. biggrin Amúgy szerintem most jobban meg lett oldva a dolog mint a múlt évben. Emlékszem mennyire utáltam, amikor megcsináltam a feléig, utána egyet bénáztam és kezdhettem elölről a táncot... Most hál' istennek nincs ilyen. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:49 am
én már halálra nevettem magamat de a menny télleg kemény
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:55 am
wooow lemaradtam az elejéről... nah mindjárt bele is vetem magam a táncolásba twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:57 am
Nekem az ilyen sose ment xp most is csak az elsőket tudom megcsinálni, a mennyben meg még azt sem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:08 am
Na egyébként szerintem a pokol első és a skittles első a legkönnyebb. A skittles első könnyű csak gyors és jópofa hogy japán a zenéje. Ja a kotkodácsoló jódli az LOL xd Ami eddig sikerült: pokol első, farm első, vizes mindkettő és skittles első.
Jutalmak: Skittles első zene - színes cilinder (többféle színben) Víz első - tengericsillagos fejkoszorú víz második - virágcsokor halacskával ( Farm első - szájbavehető búzaszál smile Ez tetszik biggrin Pokol első - tüskés láncos nyakörv (lol razz )
Akinek sikerül valamelyik mennyes szóljon. Ja igen Molylepke! Mondd mi a többi jutalom? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:14 am
Hehehehe végre fent vagyok és végig olvastam a fórumot most úgy megtáncoltatlak Ellenie hogy még élvezed is biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:17 am
Apropó melyik szerveren vagytok ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:20 am
Tényleg, kéne szervezni egy magyaros talit whee Egyébként, ez elég nehéz... xp De nagyon tetszik 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|