|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:11 pm
Wilfred és Davide találták meg a holtestet, ők probálták kideriteni mi van, él e még Harold, az viselkedésük nem teszi őket gyanussá, de lehet hogy pont ezért cselekedett valamelyikük igy akkor vannak a gyerekek, ők mintha egy másik történetben lennének, nem igazán látszanak érintettnek Helen kérdése "Tudtok már valamit Harold-ról?" kicsit ugy hangzik mintha tudni akarná hogy mennyit tudnak már a többiek arról amiről ő mindent
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:15 pm
Doku no Hana Wilfred és Davide találták meg a holtestet, ők probálták kideriteni mi van, él e még Harold, az viselkedésük nem teszi őket gyanussá, de lehet hogy pont ezért cselekedett valamelyikük igy akkor vannak a gyerekek, ők mintha egy másik történetben lennének, nem igazán látszanak érintettnek Helen kérdése "Tudtok már valamit Harold-ról?" kicsit ugy hangzik mintha tudni akarná hogy mennyit tudnak már a többiek arról amiről ő mindent Zseniális!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:16 pm
Helen túl gyanús, ő a legálnokabb itt. Szerintem csak ismeri a gyilkost - legalábbis sejti ki lehetett az. Mivel elég érzéketlen, feltételezhető, hogy fia a gyilkos. Ő az egyetlen, akit félthet életében. Önnön húsát és vérét.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:19 pm
Na ezt bebuktam. Anne az anyja. sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:20 pm
Én WEilfreddel beszélnék, kikérdezném a holttestről, a szobáról. Azért még is csak Ő talált rá, hátha valami szokatlan dologra lett figyelmes ( a holttestet leszámítva xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:20 pm
bibortetu Helen túl gyanús, ő a legálnokabb itt. Szerintem csak ismeri a gyilkost - legalábbis sejti ki lehetett az. Mivel elég érzéketlen, feltételezhető, hogy fia a gyilkos. Ő az egyetlen, akit félthet életében. Önnön húsát és vérét. Helennek van fia? hol maradtam le?? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:21 pm
Mindegy, lényeg, hogy Helen csak ismeri a gyilkost. Maximum tettestárs.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:22 pm
Helen nem az a tipus aki bepiszkolja a kezét, inkább mással végezteti el a dolgot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:22 pm
Még tartom a véleményem. Shawn-al kéne beszélni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:25 pm
Ha Wilfreddel beszélünk, hogy tudjuk meg, hogy Davide honnan tudta meg nyitva az ajtó?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:25 pm
Shawn most jó sok mindent kap ugye mint elsőszülött szóval igy elég indoka lett volna, de tényleg lehet fontos hogy törte el a karját, persze hazudhat is róla és akkor nem jutottunk előrébb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:27 pm
Úgy érzem, jó, hogy előre dolgoztam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:27 pm
Bárki hazudhat. Az is lehet Wilfred a második hullajelölt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:28 pm
Davide szerintem csak probálkozott, ha én is be akarok jutni valahova kulcs nélkül akkor is megprobálom kinyitni az ajtót ha szinte biztos vagyok benne hogy zárva van
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:28 pm
Sharoan Úgy érzem, jó, hogy előre dolgoztam... Az sose árt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|