|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 21, 2010 1:09 am
Én csak fél éve tolom, de már 5.7-es vagyok. XDDD De Old Aquadacon mindig elpatkolok. XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 21, 2010 6:02 am
Ott néha én is, és 6.2 vagyok most. Az ottani ellenségekről ez jutott eszembe: "buta robokuty!" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 21, 2010 8:34 am
Obilia Ott néha én is, és 6.2 vagyok most. Az ottani ellenségekről ez jutott eszembe: "buta robokuty!" biggrin Ja, azok levernek még akkor is ha az életem 1200-as. De nem baj, majd belejövök. Csak a Crew-m mindig otthagy. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 26, 2010 12:59 pm
hello! én imádok a zOMG-n játszani,de kéne egy kis segítség! 5.4-es vagyok,most játszok az old aqeducton,de a láthatatlan robokutyák mindig kinyírnak crying . Pedig most megkéne keresnem a Commander Predator Pup-ot és sztem elpusztítíani! De nem is találom+ utközbe mindig kinyírnak,és hát gondolom ő maga milyen erős...Valaki tudna segíteni?? Ha igen írjon nekem levelet!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 26, 2010 1:12 pm
Andro666 Obilia Ott néha én is, és 6.2 vagyok most. Az ottani ellenségekről ez jutott eszembe: "buta robokuty!" biggrin Ja, azok levernek még akkor is ha az életem 1200-as. De nem baj, majd belejövök. Csak a Crew-m mindig otthagy. ^^ Nekem 701 az életem és néha levernek néha nem. Azért a bennszülötteket könnyebb elintézni (nekem legalábbis). Fire rain pl. hasznos smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 26, 2010 1:14 pm
Én azt javaslom fejlődj még és vagy igyekezz ott lévő crew-okba meghívatni magadat, ha nem megy, akkor te alapíts crew-t úgy, hogy meghívsz pár segítőkész felhasználót és együtt harcoltok. Ugyanis crew-ban könnyebben, jobban lehet harcolni bizonyos esetekben, főleg ha nehezebb az adott küldetés és mindannyian jól jártok a crew-okban általában.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 28, 2010 2:11 am
Sziasztok ! Én 10.0 szintű vagyok és szeretnék egy Magyar csapatot összehozni! Valahogy mindíg csak 4 max 5 Magyart tudok a csapatba venni de jó lenne egy Magyar crew minden válalkozó jellegű embernek örülnék mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 12, 2010 10:50 am
Sziasztok! Azt kérdezném h a Buccaner Boardwalk-on mi van?? mert én még sose mentem át a hidakon! átlehet egyáltalán? Amúgy 5.9-es vagyok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 12, 2010 11:26 am
Akeli527 Sziasztok! Azt kérdezném h a Buccaner Boardwalk-on mi van?? mert én még sose mentem át a hidakon! átlehet egyáltalán? Amúgy 5.9-es vagyok. Elvben a Gambino sziget lenne a híd túloldalán, de jelenleg még nincs benne a játékban (ergo: nem lehet átmenni).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2010 9:20 am
Remélem még nem ült le nagyon ez a topic, mert segítségre lenne szükségem. cry
Állítólag Frank az első NPC, akivel találkozni kellett volna a zOMG-ban. sad Nekem nem ő volt, hanem Leon. Szerintem elkerültem, és nem néztem fel a vonatra, most meg már nem találom sehol, és nem tudok visszamenni a vonatra...vagy legalábbis én még nem jöttem rá, hogy hogy lehet. sad Szóval, itt kezdődik a problémám. Nem tudok megcsinálni egy pár feladatot Barton Town-ban, mert azoknak az "előzménye" Old Stationban, illetve Barton Sewers-ben van. De. Azokat sem tudom megcsinálni, nem tudok az állomáshoz menni, és nem "találom" azokat, akik a questet "adják" (mert ők a Stationban vagy Sewersben vannak). Huh, elég zavarosan fogalmaztam, remélem ki tudjátok sajtolni, hogy mit szeretnék mondani.
Meg tudnám valahogy ezeket a feladatokat csinálni, vagy már ezekre hideg vizet ihatok? sweatdrop crying Illetve lesz kihatása más pályán?
Nekem lenne még egy jó pár kérdésem a zOMG-al kapcsolatban, ide postolhatom őket, ha elakadok valahol? Tudtok nekem segíteni? Köszönöm szépen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2010 11:12 am
Sayen Ioway Remélem még nem ült le nagyon ez a topic, mert segítségre lenne szükségem. cry Állítólag Frank az első NPC, akivel találkozni kellett volna a zOMG-ban. sad Nekem nem ő volt, hanem Leon. Szerintem elkerültem, és nem néztem fel a vonatra, most meg már nem találom sehol, és nem tudok visszamenni a vonatra...vagy legalábbis én még nem jöttem rá, hogy hogy lehet. sad Szóval, itt kezdődik a problémám. Nem tudok megcsinálni egy pár feladatot Barton Town-ban, mert azoknak az "előzménye" Old Stationban, illetve Barton Sewers-ben van. De. Azokat sem tudom megcsinálni, nem tudok az állomáshoz menni, és nem "találom" azokat, akik a questet "adják" (mert ők a Stationban vagy Sewersben vannak). Huh, elég zavarosan fogalmaztam, remélem ki tudjátok sajtolni, hogy mit szeretnék mondani. Meg tudnám valahogy ezeket a feladatokat csinálni, vagy már ezekre hideg vizet ihatok? sweatdrop crying Illetve lesz kihatása más pályán? Nekem lenne még egy jó pár kérdésem a zOMG-al kapcsolatban, ide postolhatom őket, ha elakadok valahol? Tudtok nekem segíteni? Köszönöm szépen. Sewers-be elvileg vissza tudsz menni. 3nodding De a többiben nem nagyon tudok segíteni, mert mióta én elkezdtem a játékot, azóta elég sokat változtattak az elején.... sweatdrop Bárki más, ötlet?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 27, 2010 2:05 am
És hogy lehet Sewerst megtalálni, mert én sehol sem találom. sweatdrop eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 27, 2010 2:25 am
A barton town-ban az aréna mellett van, abban a képkockában, ahol látható Rufus és Ian boltja, egy rács. A térképen szürke pontként van feltüntetve biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 27, 2010 9:45 am
Ha jól tudom a LOVE háztól (rózsaszín ház) baléra lévő kockában is van 1 rács annak a képkockának a jobb felső részén az egyik NPC mellett, de lehet hogy tévedek.
Pici megj.: kíváncsi vagyok meddig "farigcsálnak" még az új arénán (Colosseumszerűség, ahol egy ideje az a hölgyike áll és fúrás-faragás hang van).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2010 1:44 pm
Hol található Mark gyűrűje? Már 1000x végig jártam a tavat, de semmi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|