|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 4:53 am
SERAFIN-WAMPIRE Sayokun eek widze że się troche próśb nazbierało niestety plan będe mógł udoskonalić dopiero jak założą mi neta przy moim kompie bo tylko tam mam jego oryginał przepraszam ale nic nie poradze crying a kiedy to będzie już masz pokój od 2 dni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 27, 2004 3:13 am
Sayokun SERAFIN-WAMPIRE Sayokun eek widze że się troche próśb nazbierało niestety plan będe mógł udoskonalić dopiero jak założą mi neta przy moim kompie bo tylko tam mam jego oryginał przepraszam ale nic nie poradze crying a kiedy to będzie już masz pokój od 2 dni dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 6:59 am
Sayo... THX biggrin
Ale jeszcze jedna proźba... (ile tych próźb) sweatdrop ... Otóz czy mógłbyś napisać w moim pokoiku "Pandemonium Herubinka" Oczywiście ten pokój 23 może zostać... chetnie z kimś zamieszkam... ale mógłbyś to dla mnie zrobić>...< PLZZZZ biggrin wink 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 7:12 am
herubinek Sayo... THX biggrin Ale jeszcze jedna proźba... (ile tych próźb) sweatdrop ... Otóz czy mógłbyś napisać w moim pokoiku "Pandemonium Herubinka" Oczywiście ten pokój 23 może zostać... chetnie z kimś zamieszkam... ale mógłbyś to dla mnie zrobić>...< PLZZZZ biggrin wink 3nodding whee będzie przy nestępnym update nie chce mi się zmieniać planu przy każdej prośbie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:27 pm
mam małą proźbe czy mój pokuj mugł by zmienić numer na 666 666 666 please na kolanach crying
i czaro czerwony fotelik na uboczu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 11:52 pm
CZ pokoiki som darmowe blaugh ? jak tak to bym proził o jeden z numerkiem -7(czyt: minus siedem) ? i jeden zielony żyrandolik sweatdrop z fotelikiem wink ? a takrze przydał by się sklepi zze zzwierzaczkami biggrin (hampsterki heart !) domokun PLIZZZZ!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 11:27 am
Sayokun herubinek Sayo... THX biggrin Ale jeszcze jedna proźba... (ile tych próźb) sweatdrop ... Otóz czy mógłbyś napisać w moim pokoiku "Pandemonium Herubinka" Oczywiście ten pokój 23 może zostać... chetnie z kimś zamieszkam... ale mógłbyś to dla mnie zrobić>...< PLZZZZ biggrin wink 3nodding whee będzie przy nestępnym update nie chce mi się zmieniać planu przy każdej prośbie No ok... to w takim razie czekam na UPDATE!!! whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 7:53 am
Cremmy CZ pokoiki som darmowe blaugh ? jak tak to bym proził o jeden z numerkiem -7(czyt: minus siedem) ? i jeden zielony żyrandolik sweatdrop z fotelikiem wink ? a takrze przydał by się sklepi zze zzwierzaczkami biggrin (hampsterki heart !) domokun PLIZZZZ!!! domokun tylko numery naturalne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 8:50 am
Czy ja bym mogła dostać jakiś mały domeczek zamiast pokoiku ? sweatdrop tzn swój koncik do wróżb, sabatów i malowania ^^" żebym nie przeszkadzała innym jak mi cos do głowy strzeli =(? Can i?^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 4:58 am
Lina-san Czy ja bym mogła dostać jakiś mały domeczek zamiast pokoiku ? sweatdrop tzn swój koncik do wróżb, sabatów i malowania ^^" żebym nie przeszkadzała innym jak mi cos do głowy strzeli =(? Can i?^^" nikomu z nas niebędzie nic przeszkadzało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:14 am
SERAFIN-VAMPIRE Lina-san Czy ja bym mogła dostać jakiś mały domeczek zamiast pokoiku ? sweatdrop tzn swój koncik do wróżb, sabatów i malowania ^^" żebym nie przeszkadzała innym jak mi cos do głowy strzeli =(? Can i?^^" nikomu z nas niebędzie nic przeszkadzało No hey... jak jęki z mojego wspaniałego pandemonium nikomu nieprzeszkadzają to czemu miałaś ty nam przeszkadzać... szanujmy sie... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 10:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 6:47 am
herubinek SERAFIN-VAMPIRE Lina-san Czy ja bym mogła dostać jakiś mały domeczek zamiast pokoiku ? sweatdrop tzn swój koncik do wróżb, sabatów i malowania ^^" żebym nie przeszkadzała innym jak mi cos do głowy strzeli =(? Can i?^^" nikomu z nas niebędzie nic przeszkadzało No hey... jak jęki z mojego wspaniałego pandemonium nikomu nieprzeszkadzają to czemu miałaś ty nam przeszkadzać... szanujmy sie... wink No jak wybuchy w środku nocy i nagłe napady szału... sztalugi wylatujace przez okno i rzucanie pedzlami wam nie przeszkadza, a również latające wokół przedmioty (podczas moich treningów) to spox^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 6:49 am
herubinek SERAFIN-VAMPIRE Lina-san Czy ja bym mogła dostać jakiś mały domeczek zamiast pokoiku ? sweatdrop tzn swój koncik do wróżb, sabatów i malowania ^^" żebym nie przeszkadzała innym jak mi cos do głowy strzeli =(? Can i?^^" nikomu z nas niebędzie nic przeszkadzało No hey... jak jęki z mojego wspaniałego pandemonium nikomu nieprzeszkadzają to czemu miałaś ty nam przeszkadzać... szanujmy sie... wink No jak wybuchy w środku nocy i nagłe napady szału... sztalugi wylatujace przez okno i rzucanie pedzlami wam nie przeszkadza, a również latające wokół przedmioty (podczas moich treningów) to spox^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 7:24 am
Lina-san herubinek SERAFIN-VAMPIRE Lina-san Czy ja bym mogła dostać jakiś mały domeczek zamiast pokoiku ? sweatdrop tzn swój koncik do wróżb, sabatów i malowania ^^" żebym nie przeszkadzała innym jak mi cos do głowy strzeli =(? Can i?^^" nikomu z nas niebędzie nic przeszkadzało No hey... jak jęki z mojego wspaniałego pandemonium nikomu nieprzeszkadzają to czemu miałaś ty nam przeszkadzać... szanujmy sie... wink No jak wybuchy w środku nocy i nagłe napady szału... sztalugi wylatujace przez okno i rzucanie pedzlami wam nie przeszkadza, a również latające wokół przedmioty (podczas moich treningów) to spox^^ norma u mnie lataja pudelkapo plytach i ksiazki... i czasem kartki wyrwane z zeszytu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|