Welcome to Gaia! ::

Marketplace and Trading will be back very shortly!

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply smietnik / archiwum
plan budynku gildii i meliny / regulamin planu !!! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 13 14 15 16 17 18 ... 22 23 24 25 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sayokun

PostPosted: Sat Sep 25, 2004 4:53 am

SERAFIN-WAMPIRE
Sayokun
eek widze że się troche próśb nazbierało

niestety plan będe mógł udoskonalić dopiero jak założą mi neta przy moim kompie bo tylko tam mam jego oryginał

przepraszam ale nic nie poradze crying

a kiedy to będzie

już masz pokój od 2 dni
PostPosted: Mon Sep 27, 2004 3:13 am

Sayokun
SERAFIN-WAMPIRE
Sayokun
eek widze że się troche próśb nazbierało

niestety plan będe mógł udoskonalić dopiero jak założą mi neta przy moim kompie bo tylko tam mam jego oryginał

przepraszam ale nic nie poradze crying

a kiedy to będzie

już masz pokój od 2 dni

dzieki

Uriell Angel of Death

Makaveli 2pac

PostPosted: Tue Sep 28, 2004 6:59 am

Sayo... THX biggrin

Ale jeszcze jedna proźba... (ile tych próźb) sweatdrop ... Otóz czy mógłbyś napisać w moim pokoiku "Pandemonium Herubinka" Oczywiście ten pokój 23 może zostać... chetnie z kimś zamieszkam... ale mógłbyś to dla mnie zrobić>...< PLZZZZ biggrin wink 3nodding whee
PostPosted: Tue Sep 28, 2004 7:12 am

herubinek
Sayo... THX biggrin

Ale jeszcze jedna proźba... (ile tych próźb) sweatdrop ... Otóz czy mógłbyś napisać w moim pokoiku "Pandemonium Herubinka" Oczywiście ten pokój 23 może zostać... chetnie z kimś zamieszkam... ale mógłbyś to dla mnie zrobić>...< PLZZZZ biggrin wink 3nodding whee

będzie przy nestępnym update
nie chce mi się zmieniać planu przy każdej prośbie

Sayokun

Uriell Angel of Death

PostPosted: Tue Sep 28, 2004 12:27 pm

mam małą proźbe czy mój pokuj mugł by zmienić numer na 666 666 666
please na kolanach crying

i czaro czerwony fotelik na uboczu
PostPosted: Tue Sep 28, 2004 11:52 pm

CZ pokoiki som darmowe blaugh ? jak tak to bym proził o jeden z numerkiem -7(czyt: minus siedem) ? i jeden zielony żyrandolik sweatdrop z fotelikiem wink ? a takrze przydał by się sklepi zze zzwierzaczkami biggrin (hampsterki heart !)

domokun PLIZZZZ!!! domokun

cremmy

Cunning Cultist

Makaveli 2pac

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 11:27 am

Sayokun
herubinek
Sayo... THX biggrin

będzie przy nestępnym update
nie chce mi się zmieniać planu przy każdej prośbie

No ok... to w takim razie czekam na UPDATE!!! whee whee whee whee
PostPosted: Thu Sep 30, 2004 7:53 am

Cremmy
CZ pokoiki som darmowe blaugh ? jak tak to bym proził o jeden z numerkiem -7(czyt: minus siedem) ? i jeden zielony żyrandolik sweatdrop z fotelikiem wink ? a takrze przydał by się sklepi zze zzwierzaczkami biggrin (hampsterki heart !)

domokun PLIZZZZ!!! domokun

tylko numery naturalne

Sayokun

xxEvil-Alicexx

PostPosted: Thu Sep 30, 2004 8:50 am

Czy ja bym mogła dostać jakiś mały domeczek zamiast pokoiku ? sweatdrop tzn swój koncik do wróżb, sabatów i malowania ^^" żebym nie przeszkadzała innym jak mi cos do głowy strzeli =(? Can i?^^"
PostPosted: Fri Oct 01, 2004 4:58 am

Lina-san
Czy ja bym mogła dostać jakiś mały domeczek zamiast pokoiku ? sweatdrop tzn swój koncik do wróżb, sabatów i malowania ^^" żebym nie przeszkadzała innym jak mi cos do głowy strzeli =(? Can i?^^"

nikomu z nas niebędzie nic przeszkadzało

Uriell Angel of Death

Makaveli 2pac

PostPosted: Sat Oct 02, 2004 3:14 am

SERAFIN-VAMPIRE
Lina-san

No hey... jak jęki z mojego wspaniałego pandemonium nikomu nieprzeszkadzają to czemu miałaś ty nam przeszkadzać... szanujmy sie... wink
PostPosted: Sat Oct 02, 2004 10:31 am

Ummm....blah?

Pure_Poison

xxEvil-Alicexx

PostPosted: Sun Oct 03, 2004 6:47 am

herubinek
SERAFIN-VAMPIRE
Lina-san

No hey... jak jęki z mojego wspaniałego pandemonium nikomu nieprzeszkadzają to czemu miałaś ty nam przeszkadzać... szanujmy sie... wink

No jak wybuchy w środku nocy i nagłe napady szału... sztalugi wylatujace przez okno i rzucanie pedzlami wam nie przeszkadza, a również latające wokół przedmioty (podczas moich treningów) to spox^^
PostPosted: Sun Oct 03, 2004 6:49 am

herubinek
SERAFIN-VAMPIRE
Lina-san

No jak wybuchy w środku nocy i nagłe napady szału... sztalugi wylatujace przez okno i rzucanie pedzlami wam nie przeszkadza, a również latające wokół przedmioty (podczas moich treningów) to spox^^

xxEvil-Alicexx

Baliaur

PostPosted: Sun Oct 03, 2004 7:24 am

Lina-san
herubinek
SERAFIN-VAMPIRE
Lina-san

norma
u mnie lataja pudelkapo plytach i ksiazki... i czasem kartki wyrwane z zeszytu xp
Reply
smietnik / archiwum

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 13 14 15 16 17 18 ... 22 23 24 25 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games