|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 8:17 am
Czy to tylko u mnie jest tak, ze nie pokazuje czy sa nowe posty w gildi (zanczy topic z nie przeczytanym postem jest pomarenczowy), bo u mnie nie pokazuje.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 8:39 am
Toolek Czy to tylko u mnie jest tak, ze nie pokazuje czy sa nowe posty w gildi (zanczy topic z nie przeczytanym postem jest pomarenczowy), bo u mnie nie pokazuje.... sad Nie u mnie też to sie częto zdarza.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 10:25 am
Toolek Czy to tylko u mnie jest tak, ze nie pokazuje czy sa nowe posty w gildi (zanczy topic z nie przeczytanym postem jest pomarenczowy), bo u mnie nie pokazuje.... sad myslalam, ze tylko ja tak mam sweatdrop Niestety, jeszcze nie znalazlam sposobu jak to naprawic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 11:12 am
zamieszczam screena z distance rod plusa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:49 am
Rynn the Vampire zamieszczam screena z distance rod plusa 3nodding Dzieki smile Screen dodany 3nodding Dodalam tez krotka informacje o wymianie rybek: Quote: WYMIANA RYBEK NA PRZEDMIOTYNa przedmioty mozna wymienic: 10 takich samych, rzadkich rybek. 100 takich samych rybek dowolnego rodzaju 500 opon= tire on my head. 1000 butow= patchwork boots. 5000 puszek= tin hat. -------------------------------------------------------------------- Mam tez pytanie- czy chcielibyscie miec na gai oddzielny topik o rybkach? Bylby to topik otwarty w ktorym kazdy moglby sie na ten temat wypowiadac, albo ustalac wymiany rybek. Do tego moglabym tam wrzucic troszke wiecej informacji na temat wedkowania 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 7:10 am
Ja kce!!! blaugh
EDIT: Aha zapomnialby... Pytanie dreczace mnie od dawna: Jak (dokladnie) robi sie dotacje? Czy mozna to zrobic za pomoca przelewu z polskiego banku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:56 am
Toolek Ja kce!!! blaugh EDIT: Aha zapomnialby... Pytanie dreczace mnie od dawna: Jak (dokladnie) robi sie dotacje? Czy mozna to zrobic za pomoca przelewu z polskiego banku? ya tesh kce A ztymi datacjami to zdaje sie ktoś miau wszystko dokałdnie wytłumaczyć ale nie pamiętam kto obiecywał... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:26 am
wlasnie dostalem niespodzianke ale nie wiem dzie szukac linkow pomuszcie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:55 am
mam problem sprzedałam w sklepie 100 takich samych rybek i nic nie dostałam ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 11:16 am
Najnowszym "dodatkiem" do Gaia nie bedzie Gaia Battle System, ale...... TU TU TU TUMMMM... GAIA HOME
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 10:06 am
Night_Lady mam problem sprzedałam w sklepie 100 takich samych rybek i nic nie dostałam ;( Jeśli sprzedałaś je normalnie za goldy to niestety lipa.... trzeba klinąć fish exchange i tam będzie moąliwość wymiany rybek na czapke... Toolek Najnowszym "dodatkiem" do Gaia nie bedzie Gaia Battle System, ale...... TU TU TU TUMMMM... GAIA HOME eek Moze być fajnie w sumie... ciekawe czy da sie zapraszać na chate inych... whee tylko bez skojarzeń chodzi mi o np robienie jakiejś balangi albo czegoś w tym stylu... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 11:03 am
Watpie... To nie Simsy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:48 am
Toolek Watpie... To nie Simsy wink No wuaśnie ni sie tesh z simsami skojarzyło... wink w sumie mash pewni racje i w sumie troche szkoda... whee xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|