|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:55 am
opcy BeeWolf_san opcy Pitko Poleca wszustkim(nie delikatnym) Battle Angel Alita. Krwawe, z fajną fabułką, i narazie ma 10 tom�w. Mam nadzieję że się wam spodoba. nie powiem.... Alitka to bardzo zacna manga / anime ale szczeze mowiac to bardzo sie boje co Cameron z ta manga zrobi w tym filmie.... xp (jeszcze bardziej to sie boje o amerykanska wersje Evangeliona (o zgrozo) gonk ) nie przypominaj mi o Adaptacji Evangeliona, bedzie grał w nim jeden azjata. Ale i tak pocieszenie bo Shinjego nie zagra bo miał zagrać Hary Poter :/ Aaaaaa domokun mni najbardziej rozbawila informacja o tym ze bohaterom imiona i nazwiska pozmieniaja...... bo brzmia "za egzotycznie" xp Tak kiedyś miałem nawet gdzieś propozycje zapisane, nowych imion Asuka miała mieć na imie jakoś wogóle fullwypas po amerykańsku. no ale juz niedługo bo w 2006 zobaczymy pewnie to cudo :/ ... naszczescie tylko na podstawie jednego filmu robią i w dodatku zmieniaja wszystko... miałem gdzieś Skriny !! wiecie takie lipne jak to ma wygladać :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 9:09 am
BeeWolf_san Tak kiedyś miałem nawet gdzieś propozycje zapisane, nowych imion Asuka miała mieć na imie jakoś wogóle fullwypas po amerykańsku. no ale juz niedługo bo w 2006 zobaczymy pewnie to cudo :/ ... naszczescie tylko na podstawie jednego filmu robią i w dodatku zmieniaja wszystko... miałem gdzieś Skriny !! wiecie takie lipne jak to ma wygladać :/ za kare zobacze go nie placac im za to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 9:12 am
opcy BeeWolf_san Tak kiedyś miałem nawet gdzieś propozycje zapisane, nowych imion Asuka miała mieć na imie jakoś wogóle fullwypas po amerykańsku. no ale juz niedługo bo w 2006 zobaczymy pewnie to cudo :/ ... naszczescie tylko na podstawie jednego filmu robią i w dodatku zmieniaja wszystko... miałem gdzieś Skriny !! wiecie takie lipne jak to ma wygladać :/ za kare zobacze go nie placac im za to xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 12:00 pm
opcy Pitko Poleca wszustkim(nie delikatnym) Battle Angel Alita. Krwawe, z fajną fabułką, i narazie ma 10 tom�w. Mam nadzieję że się wam spodoba. nie powiem.... Alitka to bardzo zacna manga / anime ale szczeze mowiac to bardzo sie boje co Cameron z ta manga zrobi w tym filmie.... xp (jeszcze bardziej to sie boje o amerykanska wersje Evangeliona (o zgrozo) gonk ) NIE STRASZ MNIE!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:08 am
Pitko Poleca wszustkim(nie delikatnym) Battle Angel Alita. Krwawe, z fajną fabułką, i narazie ma 10 tom Mam nadzieję że się wam spodoba. oj tam od razu niedelikatnym xp ja jestem osoba raczej wrazliwa i kiedy czytalam pierwszy tom Ality cos mi sie w brzuchu przewracalo, ale ogolnie manga bardzo mi sie spodobala i teraz te wszystkie mozgi, kregoslupy i inne wnetrznosci nie robia na mnie wrazenia xp (przynajmniej te z Ality...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 9:38 am
alexvandom opcy Pitko Poleca wszustkim(nie delikatnym) Battle Angel Alita. Krwawe, z fajną fabułką, i narazie ma 10 tom�w. Mam nadzieję że się wam spodoba. nie powiem.... Alitka to bardzo zacna manga / anime ale szczeze mowiac to bardzo sie boje co Cameron z ta manga zrobi w tym filmie.... xp (jeszcze bardziej to sie boje o amerykanska wersje Evangeliona (o zgrozo) gonk ) NIE STRASZ MNIE!!!!!! scream To nie groźby to zeczywistosc zycie jest straszniejsze niz sen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:45 am
BeeWolf_san alexvandom opcy Pitko Poleca wszustkim(nie delikatnym) Battle Angel Alita. Krwawe, z fajną fabułką, i narazie ma 10 tom�w. Mam nadzieję że się wam spodoba. nie powiem.... Alitka to bardzo zacna manga / anime ale szczeze mowiac to bardzo sie boje co Cameron z ta manga zrobi w tym filmie.... xp (jeszcze bardziej to sie boje o amerykanska wersje Evangeliona (o zgrozo) gonk ) NIE STRASZ MNIE!!!!!! scream To nie groźby to zeczywistosc zycie jest straszniejsze niz sen. Ze Evangelion ma byc w wersji amerykanskiej?! eek O zgrozo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:24 am
Gdyby amerykanie choc raz nie wtykali swoich nosow gdzie nie trzeba !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:22 am
Przecież nikt nie każe nam tego oglądać. Nie oglądajmy i tyle. Po co sobie nerwy psuci tym amerykańskim chłamem. Jeśli coś jest dobre mimo - Made In Japan to tylko może to być M&A i nie da się tego podrobić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:11 am
Neilameane BeeWolf_san alexvandom opcy Pitko Poleca wszustkim(nie delikatnym) Battle Angel Alita. Krwawe, z fajną fabułką, i narazie ma 10 tom?w. Mam nadzieję że się wam spodoba. nie powiem.... Alitka to bardzo zacna manga / anime ale szczeze mowiac to bardzo sie boje co Cameron z ta manga zrobi w tym filmie.... xp (jeszcze bardziej to sie boje o amerykanska wersje Evangeliona (o zgrozo) gonk ) NIE STRASZ MNIE!!!!!! scream To nie groźby to zeczywistosc zycie jest straszniejsze niz sen. Ze Evangelion ma byc w wersji amerykanskiej?! eek O zgrozo.... Mało tego!!! Ma to być kolejna część filmowa!!! O zgrozo.... ale tak na marginesie, to ciekawym jak to zrobią ;p Ja to bardzo nie moge się doczekać na FF movie... akcja kilka lat po FFVII A Battle Angel Alita się zwaliłe.... cudzi były pierwsze tomy... a puźniej to kicha się zrobiła :/ Ja zato bardzo polubiłem (ten sam Autor) eXaXXion'a i GandamSmith Cats smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:07 am
Pitko Przecież nikt nie każe nam tego oglądać. Nie oglądajmy i tyle. Po co sobie nerwy psuci tym amerykańskim chłamem. Jeśli coś jest dobre mimo - Made In Japan to tylko może to być M&A i nie da się tego podrobić. Fakt faktem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:59 pm
alexvandom Pitko Japan M&A żądzi!!! Pierwsza orginalna japońska rzecz xd Tylko że BUSZE i inne lole się wywyższają i muszą mieć po swojemu scream Wolność słowa i tw⣺ości na świecie! Nie podrabiać M&A Spokojnie... spokojnnie... nic zlego sie przeciez nie dzieje! Jaki On nerwowy xd A ja sie z tym niezgadzam... troche mi przykro, ze beszczeszcza pewne nietykalne i swiete tytuly, ale uwazam rowniez, ze sa rzeczy, ktore potrafia robic swietnie. Niech proboja... moze im wyjdze. FF Movie pierwszy byl co prawda monotonny, nudny i mial malo wspolnego z tytolowa gara, ale bardzo mi sie podobal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 2:17 am
No dobra. Tylko tyle że im więcej prubują tym gorzej im wychodzi. Mogli by robić jakeś postępy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|