|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 12:05 am
Daedhel pani psychol daedhel: a ja nie umiem pisać piórem... emo nie gadaj! A w szkole Cię nie uczyli? whee Ja tam mam na przykład niską tolerancję na wszelkie inne artykuły piśmiennicze, bo piórem pisze się najlżej i najwygodniej, co znacznie wydłuża dopuszczalny czas pracy, i najszybciej, jak już się człowiek wprawi. mrgreen Pióra najszlachetniejszym artykułem piśmienniczym są. pirate no nie, bo ja jestem to młode pokolenie, u mnie długopisy w ruch szły, a nie pióra sweatdrop jak biorę pióro do ręki i zaczynam pisać, to zaraz się wylewa atrament i takie kleksy się robią :e ichabot: to ja coca colę poproszę. w szklanej butelce albo puszce. albo nie, MARWITA! TERAZ! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 8:29 am
pani psychol Daedhel pani psychol daedhel: a ja nie umiem pisać piórem... emo nie gadaj! A w szkole Cię nie uczyli? whee Ja tam mam na przykład niską tolerancję na wszelkie inne artykuły piśmiennicze, bo piórem pisze się najlżej i najwygodniej, co znacznie wydłuża dopuszczalny czas pracy, i najszybciej, jak już się człowiek wprawi. mrgreen Pióra najszlachetniejszym artykułem piśmienniczym są. pirate no nie, bo ja jestem to młode pokolenie, u mnie długopisy w ruch szły, a nie pióra sweatdrop jak biorę pióro do ręki i zaczynam pisać, to zaraz się wylewa atrament i takie kleksy się robią :e ichabot: to ja coca colę poproszę. w szklanej butelce albo puszce. albo nie, MARWITA! TERAZ! domokun Dobra, dobra, chwileczkę... *schodzi do ciemnej, zimnej piwnicy i szuka Marwita w lodówce* xp Jest!! Marwit raz! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 8:35 am
brak słów po prostu. mhmmm, a raczej w głowie bardzo dużo słów, ale to jest niemożliwe aby opisać stan rzeczy.
to jest po prostu... wyrażenie niewyrażalnego. opisanie nieopisalnego.
ja tak dawno nie piłam marwitaaaa! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:00 am
ja marwita to lubię. ale grejpfrutowego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 12:37 pm
pani psychol Daedhel pani psychol daedhel: a ja nie umiem pisać piórem... emo nie gadaj! A w szkole Cię nie uczyli? whee Ja tam mam na przykład niską tolerancję na wszelkie inne artykuły piśmiennicze, bo piórem pisze się najlżej i najwygodniej, co znacznie wydłuża dopuszczalny czas pracy, i najszybciej, jak już się człowiek wprawi. mrgreen Pióra najszlachetniejszym artykułem piśmienniczym są. pirate no nie, bo ja jestem to młode pokolenie, u mnie długopisy w ruch szły, a nie pióra sweatdrop jak biorę pióro do ręki i zaczynam pisać, to zaraz się wylewa atrament i takie kleksy się robią :e eek serio nie musiałaś pisać piórem przynajmniej w pierwszych trzech latach podstawówki? Jak może Ci się wylewać atrament w trakcie pisania? Jesteś pewna, że próbowałaś pisać jakimś normalnym, współczesnym piórem? Takim wiecznym piórem na naboje, w plastikowej obudowie z nakrętką lub zatyczką? dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 1:26 pm
Daedhel pani psychol Daedhel pani psychol daedhel: a ja nie umiem pisać piórem... emo nie gadaj! A w szkole Cię nie uczyli? whee Ja tam mam na przykład niską tolerancję na wszelkie inne artykuły piśmiennicze, bo piórem pisze się najlżej i najwygodniej, co znacznie wydłuża dopuszczalny czas pracy, i najszybciej, jak już się człowiek wprawi. mrgreen Pióra najszlachetniejszym artykułem piśmienniczym są. pirate no nie, bo ja jestem to młode pokolenie, u mnie długopisy w ruch szły, a nie pióra sweatdrop jak biorę pióro do ręki i zaczynam pisać, to zaraz się wylewa atrament i takie kleksy się robią :e eek serio nie musiałaś pisać piórem przynajmniej w pierwszych trzech latach podstawówki? Jak może Ci się wylewać atrament w trakcie pisania? Jesteś pewna, że próbowałaś pisać jakimś normalnym, współczesnym piórem? Takim wiecznym piórem na naboje, w plastikowej obudowie z nakrętką lub zatyczką? dramallama rofl rofl rofl Ja też miałem takie problemy. Chodzi o to, że pióra nie można tak mocno przyciskać do papieru jak długopis. Czasy się zmieniają, a mnie chyba zaczyna łapać syndrom "kiedyś było lepiej" . Przynajmniej w szkołach uczono piórem pisać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 4:37 am
no właśnie, niestety nie umiem i ubolewam nad tym sweatdrop
pamiętam, w pierwszej klasie pisaliśmy na początku ołówkiem, a później pani powiedziała nam żebyśmy przynieśli długopisy, bo będziemy nimi pisać...
to było takie stresujące przeżycie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 5:55 am
z podstawowki pamietam tylko... ze jak podeszlam do dzialania z dzieleniem to sobie z nim nie poradzilam, a bylo z trescia emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 6:04 am
Jukatan z podstawowki pamietam tylko... ze jak podeszlam do dzialania z dzieleniem to sobie z nim nie poradzilam, a bylo z trescia emo taaak, ja też sobie nie dawałam rady z tym dzieleniem... zwłaszcza z pisemnym, zawsze się gubiłam emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 6:06 am
pani psychol Jukatan z podstawowki pamietam tylko... ze jak podeszlam do dzialania z dzieleniem to sobie z nim nie poradzilam, a bylo z trescia emo taaak, ja też sobie nie dawałam rady z tym dzieleniem... zwłaszcza z pisemnym, zawsze się gubiłam emo A ja sobie radziłem, się pochwalę, a co! Tylko teraz czasami sobie nie radzę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 6:52 am
bo ja tańczyć chcę!!!!!!!!!!!!!!!! tańczyć tańczyć tańczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 8:28 am
Mroovecka bo ja tańczyć chcę!!!!!!!!!!!!!!!! tańczyć tańczyć tańczyć!!!!!!!!!!!!!!!!! taaaak? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 8:59 am
pani psychol Mroovecka bo ja tańczyć chcę!!!!!!!!!!!!!!!! tańczyć tańczyć tańczyć!!!!!!!!!!!!!!!!! taaaak? xp si smile domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 10:36 am
a ja jestem wesooooooooła!
bo tak 3nodding i zjadłam osiem pączków cheese_whine cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 10:46 am
ZebraDeath a ja jestem wesooooooooła! bo tak 3nodding i zjadłam osiem pączków cheese_whine cheese_whine A ja równiutko 10 i na tym jeszcze dzisiaj nie koniec domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|