|
|
|
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 3:44 am
FeaRan sushi! nie najesz sie tym, ale sa rzeczy, ktore po prostu sprawiaja rozkosz.. heart ja wszamalam osmiornice po jakiemus tam....ale taka gumiasta tego pogryzc sie nie dalo lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 12:00 pm
zaraz proboje przepis, jak sie uda to podam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 2:13 am
Widze że przepis nie wypalił Proponuje Chińdskie zupki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 1:40 am
Knorr Goracy kubek - Pomidorowa z Makaronem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 1:56 pm
Nie ma to jak NUDLE Knorra domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 2:06 pm
Ayah_TheMetalMania Knorr Goracy kubek - Pomidorowa z Makaronem mrgreen Po-pie-ram! mrgreen (ta nowa z ryzem tez dobra)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 9:42 am
Kagenoyami Ayah_TheMetalMania Knorr Goracy kubek - Pomidorowa z Makaronem mrgreen Po-pie-ram! mrgreen (ta nowa z ryzem tez dobra) Z ryzem pomidorowka jest najlepsza XD
Dobry pomysl, akurat mamusia zrobila X3
Pzt. jadl ktos kiedys zupke cebulowa? (poza Kage XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 11:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 12:55 pm
Na gorrraco, owszem *.* I taka z bita smietanka, ło!
*idzie do kuchni po rafaello*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 1:01 pm
nie denerwuj mnie... me jest na diecie, przez kochanego dziadziusia... ( i jeszcze Kamillo sie ze mnie śmieje crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:10 pm
EvilYuki nie denerwuj mnie... me jest na diecie, przez kochanego dziadziusia... ( i jeszcze Kamillo sie ze mnie śmieje crying ) Ojej a co dziadzius zrobil, ze sie teraz odchudzasz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:12 pm
Karoolinka EvilYuki nie denerwuj mnie... me jest na diecie, przez kochanego dziadziusia... ( i jeszcze Kamillo sie ze mnie śmieje crying ) Ojej a co dziadzius zrobil, ze sie teraz odchudzasz ? Moze ograniczalam slodycze i tluste potrawy (zalecenie od lekarza), ale nigdy sie nie odchudzalam oO' Glupota, jesli nie ma sie z czego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:56 pm
domokun ninja mrgreen Chleb w jajku THE BEST mrgreen ninja mrgreen Szkoda ze jest Ptasia Grypa pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:24 pm
endo21 domokun ninja mrgreen Chleb w jajku THE BEST mrgreen ninja mrgreen Szkoda ze jest Ptasia Grypa pirate Moze mala roznica, ale wole jajko, kulturalnie, na chlebku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 12:02 am
To cala bajka bedzie...
Mam te przypadlosc, ze wygladam szczuplo, ale waze sporo (to jest chyba wiazanie wody w organizmie, czy jak) i jem nieadekwatnie do tego jak wygladam, aczkolwiek...
moj kochany dziadek (lat 85) chcial mi chyba komplementa strzelic i powiedzial, ze ladna ze mnie dziewczyna, bo taka.... "tlusta"
A potem jak bylam u mojego chlopaka, to zauwazyl ze jestem niehumorna i spytal, co sie dzieje...
i opowiedzialam mu, i smieje sie z tego do dzisiaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|