|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:50 am
Delein Sayokun Kukus wroociłem od lekarza... mam skierowania... jest WPOOOORZO ale jak powiedziałem mu o naszej "biednej, umierającej" Linie to mało się nie zmoczył ze śmiechu... powiedział, że przy tych objawach powinna być pod stałą opieką kliniczną... a potem zadał to wiele moowiące pytanie "czy osoba, ktoorej to są niby symptomy ma bujną fantazję lub zachwiania postrzegania rzeczywistości?" i po to musiałeś iść do lekaża przecież wszyscy wiedzą że koloryzowała jak każda 14-latka żucona przez 20-letniego faceta Jejku naprawdę się cieszę, że tak zareagowaliście. Ale mimo wszystko musimy sprawę przedyskutować z Pisarzem. ajk dla mnie ta kobieta może naprawde mieć tendencje samobujcze i dlatego pizaż jej mówił że nic się nie stało że się tylko wygłupiał itp. poza tym kto by wytrzymał z kimś takim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:50 am
Sayokun Lethiel lol.. udalo siem. sprzotnelam w pokoju i im przeszlo 3nodding 4laugh witam was 4laugh lethiel cze 'mooocno przytula' .............. heart ....... heart .......... heart . heart . heart . heart ....... heart ....... heart ........ heart ........ heart .................... heart ........... heart .............. heart .............. heart ....... heart ................. heart . heart .................... heart 4laugh *przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:51 am
Delein Sayokun Kukus wroociłem od lekarza... mam skierowania... jest WPOOOORZO ale jak powiedziałem mu o naszej "biednej, umierającej" Linie to mało się nie zmoczył ze śmiechu... powiedział, że przy tych objawach powinna być pod stałą opieką kliniczną... a potem zadał to wiele moowiące pytanie "czy osoba, ktoorej to są niby symptomy ma bujną fantazję lub zachwiania postrzegania rzeczywistości?" i po to musiałeś iść do lekaża przecież wszyscy wiedzą że koloryzowała jak każda 14-latka żucona przez 20-letniego faceta Jejku naprawdę się cieszę, że tak zareagowaliście. Ale mimo wszystko musimy sprawę przedyskutować z Pisarzem. otóż to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:52 am
Lethiel Sayokun Lethiel lol.. udalo siem. sprzotnelam w pokoju i im przeszlo 3nodding 4laugh witam was 4laugh lethiel cze 'mooocno przytula' .............. heart ....... heart .......... heart . heart . heart . heart ....... heart ....... heart ........ heart ........ heart .................... heart ........... heart .............. heart .............. heart ....... heart ................. heart . heart .................... heart 4laugh *przytula* 4laugh hehe 'przytula' jak tam 2 dzień szkoły zaczyna cie już wk@#$^ać że wszyscy nauczyciele mówią wciąż o maturach i tylko o maturach???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:54 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel lol.. udalo siem. sprzotnelam w pokoju i im przeszlo 3nodding 4laugh witam was 4laugh lethiel cze 'mooocno przytula' .............. heart ....... heart .......... heart . heart . heart . heart ....... heart ....... heart ........ heart ........ heart .................... heart ........... heart .............. heart .............. heart ....... heart ................. heart . heart .................... heart 4laugh *przytula* 4laugh hehe 'przytula' jak tam 2 dzień szkoły zaczyna cie już wk@#$^ać że wszyscy nauczyciele mówią wciąż o maturach i tylko o maturach??? Na pewno tak skoro ma maturę w tym roku... Ja jestem teraz w 2 klasie i juz nie dają nam z tym spokoju... Zwłaszcza nasz dyrek razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hej lethiel kukus mówił że masz już swoje zdjęcie na kompie
możesz pokazać
proooooooszęęęęęęęę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel lol.. udalo siem. sprzotnelam w pokoju i im przeszlo 3nodding 4laugh witam was 4laugh lethiel cze 'mooocno przytula' .............. heart ....... heart .......... heart . heart . heart . heart ....... heart ....... heart ........ heart ........ heart .................... heart ........... heart .............. heart .............. heart ....... heart ................. heart . heart .................... heart 4laugh *przytula* 4laugh hehe 'przytula' jak tam 2 dzień szkoły zaczyna cie już wk@#$^ać że wszyscy nauczyciele mówią wciąż o maturach i tylko o maturach??? lol..... ciagle gadaja o maturze !!! i przerashaja mnie coraz bardziej gonk ale z droogiej strony ciesze sie ze w szkoolce jestem ze względu na kochanych znajomkoof 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:56 am
Sayokun hej lethiel kukus mówił że masz już swoje zdjęcie na kompie możesz pokazać proooooooszęęęęęęęę pepe ??!!... sweatdrop . ale .. ja nie mam zadnego zdjęcia.... sweatdrop stressed gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 11:55 am
wytrwał ktoś w oczekiwaniu???
jest tu kto???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 11:55 am
gaia mi dziala !!! 4laugh *podskakooje* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jejq jej 4laugh ...... ciekawe cio zmienili....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|