|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:34 am
pa kingus
pa iael
pa yume
hmm dab, wampirek co porabiamy???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:35 am
Sayokun pa kingus pa yume hmm dab, wampirek co porabiamy??? a tylko my zostalismy?? a jak sie rynn czuje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:38 am
Dabster Sayokun pa kingus pa yume hmm dab, wampirek co porabiamy??? a tylko my zostalismy?? a jak sie rynn czuje?? wróciła na weekend do domu ale potem wraca do szpitala i jej będą jakieś gówna robić po tym co mówiła jest naprawdę zdołowana ale nie wspominaj jej o szpitalu (na gai i sms-ami) bo ona chce od tego przez weekend odpocząć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:41 am
Sayokun Dabster Sayokun pa kingus pa yume hmm dab, wampirek co porabiamy??? a tylko my zostalismy?? a jak sie rynn czuje?? wróciła na weekend do domu ale potem wraca do szpitala i jej będą jakieś gówna robić po tym co mówiła jest naprawdę zdołowana ale nie wspominaj jej o szpitalu (na gai i sms-ami) bo ona chce od tego przez weekend odpocząć eek Rynn jest w szpitalu?! Czemu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:44 am
dark wampirek Sayokun Dabster Sayokun pa kingus pa yume hmm dab, wampirek co porabiamy??? a tylko my zostalismy?? a jak sie rynn czuje?? wróciła na weekend do domu ale potem wraca do szpitala i jej będą jakieś gówna robić po tym co mówiła jest naprawdę zdołowana ale nie wspominaj jej o szpitalu (na gai i sms-ami) bo ona chce od tego przez weekend odpocząć eek Ryn jest w szpitalu?! Czemu?? pare dni temu (31 sierpnia) wtoczył się tu zdołowany kage i poinformował nas żeby go nie wkórwić bo rynn jest w szpitalu podobno nie wiedzą co jej jest alemiała coś ze stawami po przebytej anginie ropnej poobno leżała zwijała się z bulu i nie mogła nic zrobić a pomagały jej tylko naprawde mocne leki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:44 am
wroociłem od lekarza... mam skierowania... jest WPOOOORZO
ale jak powiedziałem mu o naszej "biednej, umierającej" Linie to mało się nie zmoczył ze śmiechu... powiedział, że przy tych objawach powinna być pod stałą opieką kliniczną... a potem zadał to wiele moowiące pytanie "czy osoba, ktoorej to są niby symptomy ma bujną fantazję lub zachwiania postrzegania rzeczywistości?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:46 am
Kukus wroociłem od lekarza... mam skierowania... jest WPOOOORZO ale jak powiedziałem mu o naszej "biednej, umierającej" Linie to mało się nie zmoczył ze śmiechu... powiedział, że przy tych objawach powinna być pod stałą opieką kliniczną... a potem zadał to wiele moowiące pytanie "czy osoba, ktoorej to są niby symptomy ma bujną fantazję lub zachwiania postrzegania rzeczywistości?" i po to musiałeś iść do lekaża przecież wszyscy wiedzą że koloryzowała jak każda 14-latka żucona przez 20-letniego faceta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi zamaszystym krokiem* Avsko!
Kukus: w pełni się z nim zgadzam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lol.. udalo siem. sprzotnelam w pokoju i im przeszlo 3nodding 4laugh witam was 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:47 am
Lethiel lol.. udalo siem. sprzotnelam w pokoju i im przeszlo 3nodding 4laugh witam was 4laugh Witaj biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:47 am
Sayokun Kukus wroociłem od lekarza... mam skierowania... jest WPOOOORZO ale jak powiedziałem mu o naszej "biednej, umierającej" Linie to mało się nie zmoczył ze śmiechu... powiedział, że przy tych objawach powinna być pod stałą opieką kliniczną... a potem zadał to wiele moowiące pytanie "czy osoba, ktoorej to są niby symptomy ma bujną fantazję lub zachwiania postrzegania rzeczywistości?" i po to musiałeś iść do lekaża przecież wszyscy wiedzą że koloryzowała jak każda 14-latka żucona przez 20-letniego faceta Jejku naprawdę się cieszę, że tak zareagowaliście. Ale mimo wszystko musimy sprawę przedyskutować z Pisarzem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:48 am
Lethiel lol.. udalo siem. sprzotnelam w pokoju i im przeszlo 3nodding 4laugh witam was 4laugh lethiel cze 'mooocno przytula' .............. heart ....... heart .......... heart . heart . heart . heart ....... heart ....... heart ........ heart ........ heart .................... heart ........... heart .............. heart .............. heart ....... heart ................. heart . heart .................... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:49 am
dark wampirek Lethiel lol.. udalo siem. sprzotnelam w pokoju i im przeszlo 3nodding 4laugh witam was 4laugh Witaj biggrin 3nodding 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:50 am
wróciłem... biggrin naszej bajko pisarki nie ma chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:50 am
Lethiel lol.. udalo siem. sprzotnelam w pokoju i im przeszlo 3nodding 4laugh witam was 4laugh Avsko!!! *uścisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|