Welcome to Gaia! ::

Forums is disabled until 4AM or whenever this message is removed.

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1488 1489 1490 1491 1492 1493 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:32 am

Sei chan
Ozzwald
jak ci tak dobrze idzie skakanie ze spadochronem to może za mnie do woja pójdziesz... do jednostek desantowych ? blaugh wink

Ja będę studiowac stomatologie 3nodding

*Dalej podskakuje*Whee whee Ja znam dużo sposobów na poprawe chumoru 3nodding

ja mam zamiar studiowac informatyke ale to dalej nie zmienai faktu że może sie zdarzyć że po studiach mnie wezmą
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:34 am

Ku*Cenzura* Znowu zaczynają, ja ich chyba zaraz za*Cenzura*

No mnie poniosło, ale jakoś tak milej mi się zrobiło.

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Iael

Mistic_Lina
Iael
Mistic_Lina
a... i mam ostatnie pytanie...
Dlaczego wogóle się mnie czepiliście? bo wqrzyłam się na Piśqa? ==
Znamy się troszeczkę dłużej niż wy ... i wiemy do czego jestesmy nawzajem zdolni....

Teraz pisze moja siostra Delein, która aktuwalnie jest z Pisarzem: Słonko ty moje. Na razie, to ty się wszystkich czepiasz, wpadłaś wczoraj jak gdyby nigdy nic, powiedziałaś, że nas oboje nienawidzisz, więc teraz p[rzeczysz sama sobie. Poza tym przedyskutowałam tą sprawę z Pisarzem (on nie nazywa się Pisieq) i oboje stwierdziliśy, że nie ma co się tobą przejmować. Trudno się mówi- było minęło. Może spróbuj to przyjąć do swojej wiadomości. A jak nie, to żyj dalej w swoim świecie, tylko nie próbuj wciągnąć do niego innych.

Sorqi Del ale jestem z Pisarzem już długo.... a to co robiliście było tylko zabawą.... wszystko już wiem.... Pii potrzebował kasy a za posty się je dostaje... on się chciał tylko dobrze bawić.... więc nie myśl sobie że z nim jesteś ok?

D: No to rzeczywiście...wiesz, co nie mam zamiaru nawet z tobą dyskutować..z twojego profilu wynika, ze masz 14 lat...ja mam 17, wiec nie bede tracic czasu na urojenia nastolatki...

Sei chan

prosze nie przeklinaj heart damie nie wypada... sweatdrop

Ozzwald

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:35 am

Ozzwald
Sei chan
Ozzwald
jak ci tak dobrze idzie skakanie ze spadochronem to może za mnie do woja pójdziesz... do jednostek desantowych ? blaugh wink

ja mam zamiar studiowac informatyke ale to dalej nie zmienai faktu że może sie zdarzyć że po studiach mnie wezmą

Facetów zawsze po studiach do woja biorą na jakieś trzy miesiące.
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:35 am

Sei chan
Ozzwald
Sei chan
Ozzwald

Facetów zawsze po studiach do woja biorą na jakieś trzy miesiące.

chyba że jak skończe studia to pójde na następne... blaugh

Ozzwald

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:36 am

Ozzwald
Sei chan

Już nie będę*Przytula*

Ozzwald
Sei chan

D: Wybacz Sei, ale jakbyś zareagowała na moim miejscu???

Iael

Mistic_Lina

Iael
Mistic_Lina
Iael
Mistic_Lina
Znamy się troszeczkę dłużej niż wy ... i wiemy do czego jestesmy nawzajem zdolni....

Teraz pisze moja siostra Delein, która aktuwalnie jest z Pisarzem: Słonko ty moje. Na razie, to ty się wszystkich czepiasz, wpadłaś wczoraj jak gdyby nigdy nic, powiedziałaś, że nas oboje nienawidzisz, więc teraz p[rzeczysz sama sobie. Poza tym przedyskutowałam tą sprawę z Pisarzem (on nie nazywa się Pisieq) i oboje stwierdziliśy, że nie ma co się tobą przejmować. Trudno się mówi- było minęło. Może spróbuj to przyjąć do swojej wiadomości. A jak nie, to żyj dalej w swoim świecie, tylko nie próbuj wciągnąć do niego innych.

Sorqi Del ale jestem z Pisarzem już długo.... a to co robiliście było tylko zabawą.... wszystko już wiem.... Pii potrzebował kasy a za posty się je dostaje... on się chciał tylko dobrze bawić.... więc nie myśl sobie że z nim jesteś ok?

D: No to rzeczywiście...wiesz, co nie mam zamiaru nawet z tobą dyskutować..z twojego profilu wynika, ze masz 14 lat...ja mam 17, wiec nie bede tracic czasu na urojenia nastolatki...

Jaaaasne.... gdybyś tylko wiedziała.... bweh... spędzam z Bartkiem każdy dzień... więc nie bredź mi tu ok? a na profil nawet nie patrz... bo nie zawsze ktoś może pisać prawdę
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:37 am

Christoff_Gangrell
Sei chan
Możemy postawić obok basenu, fajnie będzie blaugh

a co trampoline??? ikkara!!!!!! wskakiwanie do basenu z trampoliny rulez!!!

skacze drugi

Sayokun

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Iael
Ozzwald
Sei chan

D: Wybacz Sei, ale jakbyś zareagowała na moim miejscu???

Ja bym znając życie to olała, chłopczycą jestem i mam troche inne podejście do takich spraw.

to jak przesuwamy trampoline? biggrin

kcdjvbgnjdkm

Christoff_Gangrell

Sei chan

spokojnie tylko spokojnie... stressed stressed stressed
Kur^$^ jak masz ochote się dalej uzalać to załorz topic pokój sfrustrowanych samobójców i tam pisz... i nie uprzykrzaj ludziom życia bo i ja i inni też mają na pewno powody dla dołowania się ale nie zatruiwają życia i dupy innym.... jeśli jóż to tylko do najbliższych się zwracają... a nie pieprzą publicznie jacy to są biedni....
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:38 am

Mistic_Lina

Jaaaasne.... gdybyś tylko wiedziała.... bweh... spędzam z Bartkiem każdy dzień... więc nie bredź mi tu ok? a na profil nawet nie patrz... bo nie zawsze ktoś może pisać prawdę

w takim razie to wszystko co teraz pisałaś też możemy potraktowac że to nieprawda...

Ozzwald

Iael

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:38 am

Mistic_Lina
Iael
Mistic_Lina
Iael
Mistic_Lina

D: Jasne, lepiej kłamać, nie?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1488 1489 1490 1491 1492 1493 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games