|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:28 am
JAAA Cię lubię Kukus... nie martw się... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:38 am
Jaswinder JAAA Cię lubię Kukus... nie martw się... 3nodding lizus blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:09 am
Ibris no prajdy zabraly klucze i uciekly czolgiem... wink to gorsze niz delirium XD nie mów mi nic o delirce... właśnie mam alkoholową... mam omamy, ręce mi chodzą jak kurwa jego mać i całkowicie nie jestem w stanie się wysłowić mówiąc, bo zapominam co miałem powiedzieć... moja kobieta [ tfu... EXkobieta, dziś się rozstaliśmy] nie była w stanie uwierzyć, że nie jestem naćpany... kazała mi przysięgać na to co dla mnie najważniejsze, a i tak stwierdziła, że kłamię sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:11 am
Jaswinder JAAA Cię lubię Kukus... nie martw się... 3nodding boś mnie jeszcz nie poznała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:12 am
Kukus ^^ ale to przejdzie, eno... i biale myszki tez uciekna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:38 am
Ibris Kukus ^^ ale to przejdzie, eno... i biale myszki tez uciekna. białych myszek nie ma... ale za to przed chwilą leżała na przeciw mojej twarzy prześliczna czarnooka dziewczyna otoczona oślepiającą błękitną poświatą... sęk w tym, że miałem zamknięte oczy, ale jeszcze nie spałem bo dopiero je zamknąłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:18 am
Omega Sun Jaswinder JAAA Cię lubię Kukus... nie martw się... 3nodding lizus blaugh wink eee tam zaraz lizus... ja wszystkich lubię... a czemu go nie lubicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:23 am
Jas... ale zadni MY nie mowilismy nic o Kukusie ;P
Kukus, ale mysle, ze tych oczu nie otworzyles i widziales ta panne dluzej ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:34 pm
Ibris Jas... ale zadni MY nie mowilismy nic o Kukusie ;P Kukus, ale mysle, ze tych oczu nie otworzyles i widziales ta panne dluzej ;P wręcz się przeraziłem tym widokiem... był straszliwie psychodeliczny, a ja mam zawieszone coś, choć niestety nie wiem co, bo ostatnio dużo łykałem eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:34 pm
a ja lubie byc nie-trendy o! a co do tych wypowiedzi to mi pasuje odp. b: szalonym taaa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:12 pm
Jaswinder Omega Sun Jaswinder JAAA Cię lubię Kukus... nie martw się... 3nodding lizus blaugh wink eee tam zaraz lizus... ja wszystkich lubię... a czemu go nie lubicie? Ja przeciez lubie Kukusa (na swoj sposob, ale jednak xp i chyba bez wzajemnosci wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:45 pm
Omega Sun Ja przeciez lubie Kukusa (na swoj sposob, ale jednak xp i chyba bez wzajemnosci wink ) oczywiście, że bez wzajemności... nienawidzę cię, nie wiedziałaś? domokun blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:12 am
Kukus Omega Sun Ja przeciez lubie Kukusa (na swoj sposob, ale jednak xp i chyba bez wzajemnosci wink ) oczywiście, że bez wzajemności... nienawidzę cię, nie wiedziałaś? domokun blaugh nie jest mi przykro z tego powodu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|