|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:47 am
Real_Twisted *przytula sie* witay kocurze whee heart whee twisted *odwazjemnia* witaj mrgreen heart redface 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:49 am
YumiTao Czesc cool ...jak ja was dawno pierozki nie widziałam *przytula Kocura i Real* mrgreen heart suszy mnie ....:> hejka Yumi....Ciebie zawsze suszy... mrgreen *polewa bimberku* napij sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:50 am
revcat YumiTao Czesc cool ...jak ja was dawno pierozki nie widziałam *przytula Kocura i Real* mrgreen heart suszy mnie ....:> hejka Yumi....Ciebie zawsze suszy... mrgreen *polewa bimberku* napij sie mrgreen no witay Yumi tez zchecia sie napije twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:53 am
revcat YumiTao Czesc cool ...jak ja was dawno pierozki nie widziałam *przytula Kocura i Real* mrgreen heart suszy mnie ....:> hejka Yumi....Ciebie zawsze suszy... mrgreen *polewa bimberku* napij sie mrgreen no co suszy dziecko cool *pije* Tobie sie ten bimber nigdy nie konczy ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:54 am
Real_Twisted revcat YumiTao Czesc cool ...jak ja was dawno pierozki nie widziałam *przytula Kocura i Real* mrgreen heart suszy mnie ....:> hejka Yumi....Ciebie zawsze suszy... mrgreen *polewa bimberku* napij sie mrgreen no witay Yumi tez zchecia sie napije twisted no to wszyscy sie napijemy... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:55 am
YumiTao revcat YumiTao Czesc cool ...jak ja was dawno pierozki nie widziałam *przytula Kocura i Real* mrgreen heart suszy mnie ....:> hejka Yumi....Ciebie zawsze suszy... mrgreen *polewa bimberku* napij sie mrgreen no co suszy dziecko cool *pije* Tobie sie ten bimber nigdy nie konczy ? mrgreen raczej nie mrgreen na kazdym patrolu likwiduje jakies nielegalne bimbrownie....a poza ty sam otworzylem swoja wlasna...co by to nam nigdy nie zabraklo... mrgreen *polewa po szklankach* na zdrowie mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:58 am
revcat YumiTao revcat YumiTao Czesc cool ...jak ja was dawno pierozki nie widziałam *przytula Kocura i Real* mrgreen heart suszy mnie ....:> hejka Yumi....Ciebie zawsze suszy... mrgreen *polewa bimberku* napij sie mrgreen no co suszy dziecko cool *pije* Tobie sie ten bimber nigdy nie konczy ? mrgreen raczej nie mrgreen na kazdym patrolu likwiduje jakies nielegalne bimbrownie....a poza ty sam otworzylem swoja wlasna...co by to nam nigdy nie zabraklo... mrgreen *polewa po szklankach* na zdrowie mrgreen pirate rofl wszedzie dobrze ale u Kocura najlepiej rofl
maru jaka nagła zmiana wygladu.... heart na solarce byłes ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:06 am
YumiTao revcat YumiTao revcat YumiTao Czesc cool ...jak ja was dawno pierozki nie widziałam *przytula Kocura i Real* mrgreen heart suszy mnie ....:> hejka Yumi....Ciebie zawsze suszy... mrgreen *polewa bimberku* napij sie mrgreen no co suszy dziecko cool *pije* Tobie sie ten bimber nigdy nie konczy ? mrgreen raczej nie mrgreen na kazdym patrolu likwiduje jakies nielegalne bimbrownie....a poza ty sam otworzylem swoja wlasna...co by to nam nigdy nie zabraklo... mrgreen *polewa po szklankach* na zdrowie mrgreen pirate rofl wszedzie dobrze ale u Kocura najlepiej rofl
maru jaka nagła zmiana wygladu.... heart na solarce byłes ? mrgreen mrgreen za dlugo bylem na patrolu na plazy.....w strefie granicznej..... hehehehe a swoja droga to fryzurke juz musialem zmienic..... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:06 am
Kici Kici Kocur... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:07 am
*siada na podlodze* czemu nikt nic nie mowi crying crying crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:08 am
revcat mrgreen za dlugo bylem na patrolu na plazy.....w strefie granicznej..... hehehehe a swoja droga to fryzurke juz musialem zmienic..... pirate hmm...moze mnie tez by sie przydała jakas mała zmiana...*pije do dna*ide zobaczyc co u fryzjera słychac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:10 am
YumiTao Kici Kici Kocur... mrgreen a co Ty masz na glowie? mrgreen miauuuu Real *pryztula ja* nie marudz... mrgreen heart redface heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:13 am
revcat YumiTao Kici Kici Kocur... mrgreen a co Ty masz na glowie? mrgreen miauuuu Real *pryztula ja* nie marudz... mrgreen heart redface heart mrgreen wszy mrgreen *ociera sie głowa o Kota* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:13 am
revcat YumiTao Kici Kici Kocur... mrgreen a co Ty masz na glowie? mrgreen miauuuu Real *pryztula ja* nie marudz... mrgreen heart redface heart mrgreen *rzarzuca mu rece na szyje i siada na kolankach* czy trzeba podstepu bys mnie przytulil xd xd xd xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:15 am
Real_Twisted revcat YumiTao Kici Kici Kocur... mrgreen a co Ty masz na glowie? mrgreen miauuuu Real *pryztula ja* nie marudz... mrgreen heart redface heart mrgreen *rzarzuca mu rece na szyje i siada na kolankach* czy trzeba podstepu bys mnie przytulil xd xd xd xd xd xd xd twisted Yumi uciekaj juz do tego fryzjera.... pirate moja siersc...... sweatdrop *przytula mocno Real* czasem trzeba.... mrgreen heart heart mrgreen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|