Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1486 1487 1488 1489 1490 1491 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mistic_Lina

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:19 am

Christoff_Gangrell
Mistic_Lina
ey ale ja mam się co tydzień pokazywać u pulmonologa.... i też jeździlam po tych doopkach którzy mają się za cudotwórców... i żaden nie wiedział co mi jest.... bo do tego doszły problemy z sercem [nie chodzi o miłość]

a dobra czyli teraz będziemy się licytowć kto ma bardziej przesrane tak???
no dobra ja mam chorobę NEUROLOGICZNĄ wiesz co to oznacza???
w każdej chwili moge dostać guza mózgu ot tak po prostu... mogę ale nie muszę to fakt mogę umrzeć ze straości jednak taka śwaidomośc nie napawa mnie optymizmem... tak jak i ci.agłe napadowe migreny... fajnie co??? ale nie chlastam się za każdym razem jak dziewczyna klrzywo na mnie spojrzy i nie biegam w około krzycząc jaki to to jestem nieszczęśliwy...

ekhem.... y... wiesz... byłam u neurologa ==
za cząsto mdleję i mam bóle głowy... wiem jak to jest... ale nie chcę już o tym rozmawiać bo się rozkleję sad
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:19 am

Delisa
lece juz bede jutro papatki sad

do yutra

Iael

Ozzwald

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:20 am

Sei chan
Ozzwald
Sei chan
Delisa
Sei chan
Nic mi nie potrzeba, bardziej bolesne sa upadki z drzewa wink

na pewno biggrin

Na pewno 3nodding *Wstaje i znowu wdrapuje się na trampoline*

Ozzy pomyśl kto, chyba "cierpienia młodego wertera" czytałeś??

ale jednak to nie jest dobry przykład... bo to nie ten teges jest...

Nyu, nie, a wydawało mi się podobne sweatdrop

podobne tylko na pierwszy rzut oka... po głębszym poznaniu faktów raczej nie
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:20 am

Ozzwald
Christoff_Gangrell
Mistic_Lina
ey ale ja mam się co tydzień pokazywać u pulmonologa.... i też jeździlam po tych doopkach którzy mają się za cudotwórców... i żaden nie wiedział co mi jest.... bo do tego doszły problemy z sercem [nie chodzi o miłość]

a dobra czyli teraz będziemy się licytowć kto ma bardziej przesrane

nie masz się co licytować i tak ona napisze że ma bardziej przesrane...
ona jest pokrzywdzona przez wszystko i wszystkich...

o chyba trafiłeś w 10...

Christoff_Gangrell

Sayokun

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:21 am

Christoff_Gangrell
Mistic_Lina

w każdej chwili moge dostać guza mózgu ot tak po prostu... mogę ale nie muszę to fakt mogę umrzeć ze straości jednak taka śwaidomośc nie napawa mnie optymizmem... tak jak i ci.agłe napadowe migreny... fajnie co??? ale nie chlastam się za każdym razem jak dziewczyna klrzywo na mnie spojrzy i nie biegam w około krzycząc jaki to to jestem nieszczęśliwy...

skączcie już ten temat bo mi się chce żygać

odstatnio wydaje mi się że ludzie przychodzą na gaie żeby popisać oj jacy oni biedni bo mają taką a taką chorobę lub że tak a taki ich żucił

Mistic_Lina
Christoff_Gangrell
Mistic_Lina

ekhem.... y... wiesz... byłam u neurologa ==
za cząsto mdleję i mam bóle głowy... wiem jak to jest... ale nie chcę już o tym rozmawiać bo się rozkleję sad

wiedziałem...

Ozzwald

nie masz się co licytować i tak ona napisze że ma bardziej przesrane...
ona jest pokrzywdzona przez wszystko i wszystkich...

Ozzwald

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

*Biegnie do pokoju i wraca z kocem, wdrapuje się na trampoline i nad sobą trzyma koc, zaczyna skakać*Nyu^ ^
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:22 am

Sayokun
Christoff_Gangrell
Mistic_Lina

skączcie już ten temat bo mi się chce żygać

odstatnio wydaje mi się że ludzie przychodzą na gaie żeby popisać oj jacy oni biedni bo mają taką a taką chorobę lub że tak a taki ich żucił

masz rację... terz mam tego tematu dość....

Christoff_Gangrell

kcdjvbgnjdkm

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:23 am

Sei moge poskakac z Toba? biggrin

Sayokun

bo to nowa moda.. mi też ona się nie podoba...

Ozzwald

Mistic_Lina

a... i mam ostatnie pytanie...
Dlaczego wogóle się mnie czepiliście? bo wqrzyłam się na Piśqa? ==
Znamy się troszeczkę dłużej niż wy ... i wiemy do czego jestesmy nawzajem zdolni....

Delisa
lece juz bede jutro papatki sad

papa

Sayokun

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:24 am

kingus
Sei moge poskakac z Toba? biggrin

Jasne!!!
Wheee whee
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:24 am

Mistic_Lina
Znamy się troszeczkę dłużej niż wy ... i wiemy do czego jestesmy nawzajem zdolni....

zakończyliśmy ten temat...

Ozzwald

Christoff_Gangrell

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:25 am

Mistic_Lina

ty pierwsza zaczełaś oznjmiać wszem i wobec jako to jesteś biedna... a niektórzy tego nie lubią...tylko tyle...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1486 1487 1488 1489 1490 1491 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games