|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:19 am
Christoff_Gangrell Mistic_Lina ey ale ja mam się co tydzień pokazywać u pulmonologa.... i też jeździlam po tych doopkach którzy mają się za cudotwórców... i żaden nie wiedział co mi jest.... bo do tego doszły problemy z sercem [nie chodzi o miłość] a dobra czyli teraz będziemy się licytowć kto ma bardziej przesrane tak??? no dobra ja mam chorobę NEUROLOGICZNĄ wiesz co to oznacza??? w każdej chwili moge dostać guza mózgu ot tak po prostu... mogę ale nie muszę to fakt mogę umrzeć ze straości jednak taka śwaidomośc nie napawa mnie optymizmem... tak jak i ci.agłe napadowe migreny... fajnie co??? ale nie chlastam się za każdym razem jak dziewczyna klrzywo na mnie spojrzy i nie biegam w około krzycząc jaki to to jestem nieszczęśliwy... ekhem.... y... wiesz... byłam u neurologa == za cząsto mdleję i mam bóle głowy... wiem jak to jest... ale nie chcę już o tym rozmawiać bo się rozkleję sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:19 am
Delisa lece juz bede jutro papatki sad do yutra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:20 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Delisa Sei chan Nic mi nie potrzeba, bardziej bolesne sa upadki z drzewa wink na pewno biggrin Na pewno 3nodding *Wstaje i znowu wdrapuje się na trampoline* Ozzy pomyśl kto, chyba "cierpienia młodego wertera" czytałeś?? ale jednak to nie jest dobry przykład... bo to nie ten teges jest... Nyu, nie, a wydawało mi się podobne sweatdrop podobne tylko na pierwszy rzut oka... po głębszym poznaniu faktów raczej nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:20 am
Ozzwald Christoff_Gangrell Mistic_Lina ey ale ja mam się co tydzień pokazywać u pulmonologa.... i też jeździlam po tych doopkach którzy mają się za cudotwórców... i żaden nie wiedział co mi jest.... bo do tego doszły problemy z sercem [nie chodzi o miłość] a dobra czyli teraz będziemy się licytowć kto ma bardziej przesrane nie masz się co licytować i tak ona napisze że ma bardziej przesrane... ona jest pokrzywdzona przez wszystko i wszystkich... o chyba trafiłeś w 10...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:21 am
Christoff_Gangrell Mistic_Lina ey ale ja mam się co tydzień pokazywać u pulmonologa.... i też jeździlam po tych doopkach którzy mają się za cudotwórców... i żaden nie wiedział co mi jest.... bo do tego doszły problemy z sercem [nie chodzi o miłość] a dobra czyli teraz będziemy się licytowć kto ma bardziej przesrane tak??? no dobra ja mam chorobę NEUROLOGICZNĄ wiesz co to oznacza??? w każdej chwili moge dostać guza mózgu ot tak po prostu... mogę ale nie muszę to fakt mogę umrzeć ze straości jednak taka śwaidomośc nie napawa mnie optymizmem... tak jak i ci.agłe napadowe migreny... fajnie co??? ale nie chlastam się za każdym razem jak dziewczyna klrzywo na mnie spojrzy i nie biegam w około krzycząc jaki to to jestem nieszczęśliwy... skączcie już ten temat bo mi się chce żygać odstatnio wydaje mi się że ludzie przychodzą na gaie żeby popisać oj jacy oni biedni bo mają taką a taką chorobę lub że tak a taki ich żucił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistic_Lina Christoff_Gangrell Mistic_Lina ey ale ja mam się co tydzień pokazywać u pulmonologa.... i też jeździlam po tych doopkach którzy mają się za cudotwórców... i żaden nie wiedział co mi jest.... bo do tego doszły problemy z sercem [nie chodzi o miłość] a dobra czyli teraz będziemy się licytowć kto ma bardziej przesrane tak??? no dobra ja mam chorobę NEUROLOGICZNĄ wiesz co to oznacza??? w każdej chwili moge dostać guza mózgu ot tak po prostu... mogę ale nie muszę to fakt mogę umrzeć ze straości jednak taka śwaidomośc nie napawa mnie optymizmem... tak jak i ci.agłe napadowe migreny... fajnie co??? ale nie chlastam się za każdym razem jak dziewczyna klrzywo na mnie spojrzy i nie biegam w około krzycząc jaki to to jestem nieszczęśliwy... ekhem.... y... wiesz... byłam u neurologa == za cząsto mdleję i mam bóle głowy... wiem jak to jest... ale nie chcę już o tym rozmawiać bo się rozkleję sad wiedziałem... Ozzwald nie masz się co licytować i tak ona napisze że ma bardziej przesrane... ona jest pokrzywdzona przez wszystko i wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Biegnie do pokoju i wraca z kocem, wdrapuje się na trampoline i nad sobą trzyma koc, zaczyna skakać*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:22 am
Sayokun Christoff_Gangrell Mistic_Lina ey ale ja mam się co tydzień pokazywać u pulmonologa.... i też jeździlam po tych doopkach którzy mają się za cudotwórców... i żaden nie wiedział co mi jest.... bo do tego doszły problemy z sercem [nie chodzi o miłość] a dobra czyli teraz będziemy się licytowć kto ma bardziej przesrane tak??? no dobra ja mam chorobę NEUROLOGICZNĄ wiesz co to oznacza??? w każdej chwili moge dostać guza mózgu ot tak po prostu... mogę ale nie muszę to fakt mogę umrzeć ze straości jednak taka śwaidomośc nie napawa mnie optymizmem... tak jak i ci.agłe napadowe migreny... fajnie co??? ale nie chlastam się za każdym razem jak dziewczyna klrzywo na mnie spojrzy i nie biegam w około krzycząc jaki to to jestem nieszczęśliwy... skączcie już ten temat bo mi się chce żygać odstatnio wydaje mi się że ludzie przychodzą na gaie żeby popisać oj jacy oni biedni bo mają taką a taką chorobę lub że tak a taki ich żucił masz rację... terz mam tego tematu dość....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:23 am
Sei moge poskakac z Toba? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun odstatnio wydaje mi się że ludzie przychodzą na gaie żeby popisać oj jacy oni biedni bo mają taką a taką chorobę lub że tak a taki ich żucił bo to nowa moda.. mi też ona się nie podoba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a... i mam ostatnie pytanie... Dlaczego wogóle się mnie czepiliście? bo wqrzyłam się na Piśqa? == Znamy się troszeczkę dłużej niż wy ... i wiemy do czego jestesmy nawzajem zdolni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa lece juz bede jutro papatki sad papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:24 am
kingus Sei moge poskakac z Toba? biggrin Jasne!!! Wheee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:24 am
Mistic_Lina a... i mam ostatnie pytanie... Dlaczego wogóle się mnie czepiliście? bo wqrzyłam się na Piśqa? == Znamy się troszeczkę dłużej niż wy ... i wiemy do czego jestesmy nawzajem zdolni.... zakończyliśmy ten temat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:25 am
Mistic_Lina a... i mam ostatnie pytanie... Dlaczego wogóle się mnie czepiliście? bo wqrzyłam się na Piśqa? == Znamy się troszeczkę dłużej niż wy ... i wiemy do czego jestesmy nawzajem zdolni.... ty pierwsza zaczełaś oznjmiać wszem i wobec jako to jesteś biedna... a niektórzy tego nie lubią...tylko tyle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|