Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1485 1486 1487 1488 1489 1490 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:10 am

Nic mi nie potrzeba, bardziej bolesne sa upadki z drzewa wink
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:10 am

Christoff_Gangrell
Mistic_Lina
Oczywiście.... nikt nie rozumie.... nie dziwię się wam.... to trzeba przeżyć.... nie da się opisać tego co się ze mną dzieje.... w ciągu roku 8 razy w szpitalu.... boshe.... tego nie da się opisać
Ale spoko... myślcie co chcecie... tylko nie bądźcie zaskoczeni jeśli jakiegoś dnia odejdę bez pożegnania....

co powiesz na 20(ponad) pobytów(po,kilka miesięcy niektóre) w szpitalu(oddalone od chaty o 5 godzin pociagiem) od 1 roku życia licząc, ok 10 operacji... ciągłe bieganie po lekrzach, uzdrowicielach i nie wiadomo gdzie (każdy wielki kurwa ekspert który miał pomóc...)...

nie pieprz ze nikt cie nie rozumie... użalać się nad sobą jest najłatwiej... i znajdować sobie powody do doowania się i chlastania....

to jest poprostu sposub zwrucenia na siebie uwagi...

Ozzwald

Mistic_Lina

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:11 am

ey ale ja mam się co tydzień pokazywać u pulmonologa.... i też jeździlam po tych doopkach którzy mają się za cudotwórców... i żaden nie wiedział co mi jest.... bo do tego doszły problemy z sercem [nie chodzi o miłość]

Christoff_Gangrell
Mistic_Lina
Oczywiście.... nikt nie rozumie.... nie dziwię się wam.... to trzeba przeżyć.... nie da się opisać tego co się ze mną dzieje.... w ciągu roku 8 razy w szpitalu.... boshe.... tego nie da się opisać
Ale spoko... myślcie co chcecie... tylko nie bądźcie zaskoczeni jeśli jakiegoś dnia odejdę bez pożegnania....

co powiesz na 20(ponad) pobytów(po,kilka miesięcy niektóre) w szpitalu(oddalonego od chaty o 5 godzin pociagiem) od 1 roku życia licząc, ok 10 operacji... ciągłe bieganie po lekrzach, uzdrowicielach i nie wiadomo gdzie (każdy wielki kurwa ekspert który miał pomóc...)...

nie pieprz ze nikt cie nie rozumie... użalać się nad sobą jest najłatwiej... i znajdować sobie powody do doowania się i chlastania....

Christoff_Gangrell

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

I mam przykład bohatera werterycznego(Chyba dobrze to napisałam xp )

Sei chan

na pewno biggrin

Delisa

Iael

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:12 am

Sei chan

albo jak sie na basenie poślizgniesz *łape sie za głowe*
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:12 am

Sei chan
I mam przykład bohatera werterycznego(Chyba dobrze to napisałam xp )

kto jest tym przykładem ?

Ozzwald

Mistic_Lina

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:13 am

Ozzwald
Christoff_Gangrell
Mistic_Lina

co powiesz na 20(ponad) pobytów(po,kilka miesięcy niektóre) w szpitalu(oddalone od chaty o 5 godzin pociagiem) od 1 roku życia licząc, ok 10 operacji... ciągłe bieganie po lekrzach, uzdrowicielach i nie wiadomo gdzie (każdy wielki kurwa ekspert który miał pomóc...)...

to jest poprostu sposub zwrucenia na siebie uwagi...

Ozzy... nie wiedziałam że tak to traktujesz :/ ale spoko... nie potrzebuję czegoś takiego aby zwrócić na siebie uwagę, wiesz?

Poprostu nie chcę abyście mieli mnie za debilkę czy jakoś tak. Nie zawiniłam... a to czy się pochlastam czy nie... to moja decyzja.... więc zakończmy ten temat bo rozmawiam z Pisarzem....kazał mi was walić wink
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:14 am

Delisa
Sei chan

na pewno biggrin

Na pewno 3nodding *Wstaje i znowu wdrapuje się na trampoline*

Ozzy pomyśl kto, chyba "cierpienia młodego wertera" czytałeś??

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Delisa

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:16 am

lece juz bede jutro papatki sad

Mistic_Lina
ey ale ja mam się co tydzień pokazywać u pulmonologa.... i też jeździlam po tych doopkach którzy mają się za cudotwórców... i żaden nie wiedział co mi jest.... bo do tego doszły problemy z sercem [nie chodzi o miłość]

a dobra czyli teraz będziemy się licytowć kto ma bardziej przesrane tak???
no dobra ja mam chorobę NEUROLOGICZNĄ wiesz co to oznacza???
w każdej chwili moge dostać guza mózgu ot tak po prostu... mogę ale nie muszę to fakt mogę umrzeć ze straości jednak taka śwaidomośc nie napawa mnie optymizmem... tak jak i ci.agłe napadowe migreny... fajnie co??? ale nie chlastam się za każdym razem jak dziewczyna klrzywo na mnie spojrzy i nie biegam w około krzycząc jaki to to jestem nieszczęśliwy...

Christoff_Gangrell

Ozzwald

Sei chan
Delisa
Sei chan

na pewno biggrin

ale jednak to nie jest dobry przykład... bo to nie ten teges jest...
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:18 am

Ozzwald
Sei chan
Delisa
Sei chan

na pewno biggrin

ale jednak to nie jest dobry przykład... bo to nie ten teges jest...

Nyu, nie, a wydawało mi się podobne sweatdrop

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Ozzwald

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:18 am

Christoff_Gangrell
Mistic_Lina

a dobra czyli teraz będziemy się licytowć kto ma bardziej przesrane

nie masz się co licytować i tak ona napisze że ma bardziej przesrane...
ona jest pokrzywdzona przez wszystko i wszystkich...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1485 1486 1487 1488 1489 1490 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games