|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:56 am
nie umierasz popadasz w histerie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:57 am
Yumehayla Kukus Sei chan Yumehayla Kukus maaaaaaarnie... i kogo ja teraz będę przytulał *patrzy na Yumehayla* a może ciebie? blaugh *głupkowaty uśmieszek* no chodź... przytul Kukusika *biegnie na Yume z obłędem w oczyskach* Przytulanki, przytulanki:p^^! eek eek no co? my się lubimy, nooooooooooo... Yume jest taki śmieszny Kto, ja?[urazone spojrzenie] Ja nie jestem smieszny! Jestem Przerazajacym Demonem! to też... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:58 am
Mistic_Lina zapytaj go o krwioplucia, duszności i kaszel.... + 6-cio miesięczne leczenie Izoniazydem które nie dało żadnego skutku.... + anorexia interesujące, nie? przejebane..... współczuję.... sorki z drązenie tematu ale ile ty masz własciwei lat??? i jak do cholery złapałaś grużlicę czy inne cholerstwo??? (bo anoreksja to co innego)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:59 am
Nyu^ ^ *Skacze za wysoko i spada z trampoliny*Auć xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:00 am
Oczywiście.... nikt nie rozumie.... nie dziwię się wam.... to trzeba przeżyć.... nie da się opisać tego co się ze mną dzieje.... w ciągu roku 8 razy w szpitalu.... boshe.... tego nie da się opisać Ale spoko... myślcie co chcecie... tylko nie bądźcie zaskoczeni jeśli jakiegoś dnia odejdę bez pożegnania....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:00 am
Christoff_Gangrell Mistic_Lina zapytaj go o krwioplucia, duszności i kaszel.... + 6-cio miesięczne leczenie Izoniazydem które nie dało żadnego skutku.... + anorexia interesujące, nie? przejebane..... współczuję.... sorki z drązenie tematu ale ile ty masz własciwei lat??? i jak do cholery złapałaś grużlicę czy inne cholerstwo??? (bo anoreksja to co innego) wiecie co mnie zastanawia? jak działa czysty izoniazyd? ale zaraz się dowiem... spokojnie, spokojnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:01 am
Sei chan Nyu^ ^ *Skacze za wysoko i spada z trampoliny*Auć xp *podbiega* nic ci się nie stało...?gdzie cie boli...? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:02 am
ale fajny masz kapelusz (czapke razz ) ja zbieram na taki od dwoch miesiecy biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka biggrin wrocilam na chwile biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistic_Lina Sayokun Mistic_Lina Sayokun lina jedno pytanie czy on nie jest od ciebie 16 lat starszy??? eee... nie == eee sory 6 lat nie.... to czemu ty masz w profilu datę urodzin 1990 a on 1984???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Nyu^ ^ *Skacze za wysoko i spada z trampoliny*Auć xp *podbiega* nic ci się nie stało...?gdzie cie boli...? eek *spogląda na Ozziego*Troche się potłukłam crying Boli mnie tylna część ciała crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:04 am
kingus ale fajny masz kapelusz (czapke razz ) ja zbieram na taki od dwoch miesiecy biggrin blaugh co ja tylko trade z moją siostrą i poof ale on kosztuje z 1000 albo i mniej siedż więcej na gildii ja robie tysiak w trzy dni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|