|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:34 am
Delisa zaraz musze leciec sad od razu sie z wami pozegnam sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:34 am
Kukus Mistic_Lina Christoff_Gangrell Mistic_Lina ciekawe co będzie dalej........ muszę się poważnie zastanowić czy mu wybaczyć..... myślałam że serce mi pęknie crying o pojawilaś się... miło.... apropo wypowiedzi twojej... jeśli nie zauwarzylaś mojego posta: masz go tu.....zauważyłam go.... i wiem że nie każdy myśli tak jak ja... a ja - jestem psychopatką i Pisieq o tym wie sweatdrop chwila, chwila, chwiiiiiiiiiilaaaaaaaaaaaaa... psychopatą to jestem ja czy Ozzwald... a ty jesteś p*#@$#&@^$@a w głowę... to jest wielka różnica znów punkt dla ciebie...^^*(widze ze subtelnośc to twoja głowna cecha^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:35 am
Temu zawsze mam pożądek w pokoju, a stan moich mang jest idealny, jakby dopiero kupione były, wiem pedantka ze mnie, ale mi z tym dobrze wink
*Znowu skacze na Ozziego i go wywraca*Nyu heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:36 am
Iael Sei chan Iael kto wie gdzie jest lethiel dawno jej nie widziałem sad Yume mówił że ma szlaban za bajzel w pokoju xp uuuuuuuu niezła jadka musiała być domokun o żesz kur...de Ozzwald, to my byśmy byli izolowani... biorąc pod uwagę kanapki bojowe i konieczność wchodzenia do pokoju w kasku roboczym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Mistic_Lina Christoff_Gangrell Mistic_Lina ciekawe co będzie dalej........ muszę się poważnie zastanowić czy mu wybaczyć..... myślałam że serce mi pęknie crying o pojawilaś się... miło.... apropo wypowiedzi twojej... jeśli nie zauwarzylaś mojego posta: masz go tu.....zauważyłam go.... i wiem że nie każdy myśli tak jak ja... a ja - jestem psychopatką i Pisieq o tym wie sweatdrop chwila, chwila, chwiiiiiiiiiilaaaaaaaaaaaaa... psychopatą to jestem ja czy Ozzwald... a ty jesteś p*#@$#&@^$@a w głowę... to jest wielka różnica Kukus możesz mi dokładnie opowiedzieć dlaczego jestem ? bo troszkę nie rozumiem - nie mogę być załamana po tym jak zobaczyłam ukochanego który zarywa inną dziewczynę? nie mogę płakać z tego powodu? dziwne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:37 am
Iael Sei chan Iael kto wie gdzie jest lethiel dawno jej nie widziałem sad Yume mówił że ma szlaban za bajzel w pokoju xp uuuuuuuu niezła jadka musiała być domokun Zebys wiedzial...teraz z pietra tylko na obiad pozwalaja jej schodzic stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:38 am
Kukus Iael Sei chan Iael kto wie gdzie jest lethiel dawno jej nie widziałem sad Yume mówił że ma szlaban za bajzel w pokoju xp uuuuuuuu niezła jadka musiała być domokun o żesz kur...de Ozzwald, to my byśmy byli izolowani... biorąc pod uwagę kanapki bojowe i konieczność wchodzenia do pokoju w kasku roboczym... a no masz racje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Kukus Mistic_Lina Christoff_Gangrell Mistic_Lina ciekawe co będzie dalej........ muszę się poważnie zastanowić czy mu wybaczyć..... myślałam że serce mi pęknie crying o pojawilaś się... miło.... apropo wypowiedzi twojej... jeśli nie zauwarzylaś mojego posta: masz go tu.....zauważyłam go.... i wiem że nie każdy myśli tak jak ja... a ja - jestem psychopatką i Pisieq o tym wie sweatdrop chwila, chwila, chwiiiiiiiiiilaaaaaaaaaaaaa... psychopatą to jestem ja czy Ozzwald... a ty jesteś p*#@$#&@^$@a w głowę... to jest wielka różnica znów punkt dla ciebie...^^*(widze ze subtelnośc to twoja głowna cecha^^) ja jestem słodziutki [tak twierdzi Lethiel]... tylko odrobinę zbyt szczery i bezpośredni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Iael Sei chan Iael kto wie gdzie jest lethiel dawno jej nie widziałem sad Yume mówił że ma szlaban za bajzel w pokoju xp uuuuuuuu niezła jadka musiała być domokun Zebys wiedzial...teraz z pietra tylko na obiad pozwalaja jej schodzic stare ... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ej sory ale ja czegoś nie rozumiem.... dlaczego wszyscy są przeciwko mnie? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:39 am
Dlaczego wszyscy są przeciwko mnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:39 am
Mistic_Lina Ej sory ale ja czegoś nie rozumiem.... dlaczego wszyscy są przeciwko mnie? stare ja nie, dębica
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|