|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:17 am
adusia Ozzwald adusia Ozzwald dzięki, dzięki dzięki!!!! napewno sie odwdzięcze, jak tylko bedziesz potrzebował, pomocy lub kasy, wal śmiało!!! na mnie można prawie zawsze liczyć biggrin *buziak* dla Ciebie biggrin redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:18 am
Ozzwald adusia Ozzwald dzięki, dzięki dzięki!!!! napewno sie odwdzięcze, jak tylko bedziesz potrzebował, pomocy lub kasy, wal śmiało!!! na mnie można prawie zawsze liczyć biggrin dobrze powiedziane "prawie" jak obiecuje, że nie będzie pił to zawsze kłamie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:18 am
Kukus witam was ponownie moje ukochane śmieszne ludziki blaugh Hejka^^!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:19 am
Ozzwald Kukus witam was ponownie moje ukochane śmieszne ludziki blaugh zapomniałeś mnie przywitać blaugh i ciebie, mooj najulubieńszy krewniaku, pogromco Stolicnoya i Bolsa blaugh edit: i oczywiście dziwnej mieszanki, po ktoorej obaj chorowaliśmy ze dwa dni ale w capke pizgała i to sie liczy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:20 am
Ozzy jak tak lubisz szastac goldami to może kupiłbyś mi sealed envelope wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:20 am
ciekawe co będzie dalej........ muszę się poważnie zastanowić czy mu wybaczyć..... myślałam że serce mi pęknie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:22 am
Sei chan Ozzy jak tak lubisz szastac goldami to może kupiłbyś mi sealed envelope wink ja sie nie moglam powstrzymac i kupilam go za rowno 4 k biggrin lina - co sie stalo ze cie widac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pomozcie!!! jak mozecie temat w topiku szkoła smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzy jak tak lubisz szastac goldami to może kupiłbyś mi sealed envelope wink zobaczymy kotku... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:24 am
Mistic_Lina ciekawe co będzie dalej........ muszę się poważnie zastanowić czy mu wybaczyć..... myślałam że serce mi pęknie crying moim zdaniem powinnaś go oskarżyć... choć nie wiem czy twoje argumenty przejdą w sądzie... no ale sproobuj najwyżej zrobisz z siebie pośmiewisko nothing new
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistic_Lina ciekawe co będzie dalej........ muszę się poważnie zastanowić czy mu wybaczyć..... myślałam że serce mi pęknie crying sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Sei chan Ozzy jak tak lubisz szastac goldami to może kupiłbyś mi sealed envelope wink ja sie nie moglam powstrzymac i kupilam go za rowno 4 k biggrin lina - co sie stalo ze cie widac ? zmieniłam pewien drobiazg.... ale.... sore wa himitsu desu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistic_Lina ciekawe co będzie dalej........ muszę się poważnie zastanowić czy mu wybaczyć..... myślałam że serce mi pęknie crying o pojawilaś się... miło.... apropo wypowiedzi twojej... jeśli nie zauwarzylaś mojego posta: masz go tu.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:26 am
Kukus Mistic_Lina ciekawe co będzie dalej........ muszę się poważnie zastanowić czy mu wybaczyć..... myślałam że serce mi pęknie crying moim zdaniem powinnaś go oskarżyć... choć nie wiem czy twoje argumenty przejdą w sądzie... no ale sproobuj najwyżej zrobisz z siebie pośmiewisko nothing newKukus nie musisz być taki wredny.... poprostu.... kocham go ... ale to zabolało.... poza tym.... jestem jaka jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|