|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 2:04 am
Delein racqel Kiray ale tylko troszeczke rozmazane... xd przy takim swietle i z reki to lepsze ci nie wyjda (a obiekt w polcieniu), i w ogole ten znak reka do lustra - a fe! XD Ej no to tak wyszlo, bo aparat trzymalam XD winny sie tlumaczy xd ale fotki fajne 3nodding Kage : jakby mi cos to mowilo XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 4:09 am
racqel Kagenoyami a to ja ^__~ <3
z czystej ciekawosci Kage, jak osiagnales taki efekt cieni? Podalbys troche parametrow technicznych? I jak ustawiles swiatlo. tylko nie mow ze ci wyszlo przypadkiem... Szczerze? Zdjecie robila bez lampy blyskowej (onli dejlajt) rano moja 11-sto letnia siostra, stojac na krzeselku przede mna, do tego najtanszym i to starym jak Swiat aparatem cyfrowym marki "mejd in czajna, kupion in targowisko".. jakby tego bylo malo, to jego niezwykle mozliwosci byly ustawione na full automat, co oznacza, ze naswietlanie sobie sam, spryciul, ustawil. Moja jedyna ingerencja w ta fotke bylo nieco poprawienie leveli i poziomu saturacji na PSie ^__^
Zawiedziony? ^__~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 4:12 am
Vykk Kage : jakby mi cos to mowilo XP Himitsu desu = tajemnica... ktora zreszta rozwialem w poprzednim poscie ^_^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 6:40 am
Kagenoyami Vykk Kage : jakby mi cos to mowilo XP Himitsu desu = tajemnica... ktora zreszta rozwialem w poprzednim poscie ^_^" xd xp pirate blaugh PS zapamietac tajemnica = himitsu desu pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:50 pm
Kagenoyami racqel Kagenoyami a to ja ^__~ <3
z czystej ciekawosci Kage, jak osiagnales taki efekt cieni? Podalbys troche parametrow technicznych? I jak ustawiles swiatlo. tylko nie mow ze ci wyszlo przypadkiem... Szczerze? Zdjecie robila bez lampy blyskowej (onli dejlajt) rano moja 11-sto letnia siostra, stojac na krzeselku przede mna, do tego najtanszym i to starym jak Swiat aparatem cyfrowym marki "mejd in czajna, kupion in targowisko".. jakby tego bylo malo, to jego niezwykle mozliwosci byly ustawione na full automat, co oznacza, ze naswietlanie sobie sam, spryciul, ustawil. Moja jedyna ingerencja w ta fotke bylo nieco poprawienie leveli i poziomu saturacji na PSie ^__^
Zawiedziony? ^__~ Nawet nie wiesz jak bardzo, juz od jakiegos czasu proboje osiagnac taki swiatlocien, z uzyciem lamp, odbic i obrobki, ale cos mi nie idzie. A tu prosze - mlodsza siostra, automatem... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 6:52 am
Ibris A mnie sie nie chca zaladowac i wafel =='
Cienias slodki jest XD Zgadzam sie co do Cienia biggrin A mnie juz moj cyfrak sie znudzil rofl Ale niestety jakies zdjecia w koncu znow zrobie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 7:44 am
racqel Kagenoyami racqel Kagenoyami a to ja ^__~ <3
Zawiedziony? ^__~ Nawet nie wiesz jak bardzo, juz od jakiegos czasu proboje osiagnac taki swiatlocien, z uzyciem lamp, odbic i obrobki, ale cos mi nie idzie. A tu prosze - mlodsza siostra, automatem... gonk A wiesz.. chetnie pozycze siostre za dwa snickersy.. Za trzy dorzuce Ibris ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 9:05 am
Kagenoyami racqel Kagenoyami racqel Kagenoyami a to ja ^__~ <3
Zawiedziony? ^__~ Nawet nie wiesz jak bardzo, juz od jakiegos czasu proboje osiagnac taki swiatlocien, z uzyciem lamp, odbic i obrobki, ale cos mi nie idzie. A tu prosze - mlodsza siostra, automatem... gonk A wiesz.. chetnie pozycze siostre za dwa snickersy.. Za trzy dorzuce Ibris ;> a za twix'a? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 3:22 pm
racqel Kagenoyami A wiesz.. chetnie pozycze siostre za dwa snickersy.. Za trzy dorzuce Ibris ;> a za twix'a? wink Za Twix'a odda samego siebie - wez te Snickersy... potrafie robic dobre grzanki X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 3:23 pm
Stary.. za twix'a to podobno Ukrainki obciagaja... ja tam wole Snickersy, nie jestem taki tani, a co!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 3:26 pm
Ibris racqel Kagenoyami A wiesz.. chetnie pozycze siostre za dwa snickersy.. Za trzy dorzuce Ibris ;> a za twix'a? wink Za Twix'a odda samego siebie - wez te Snickersy... potrafie robic dobre grzanki X3 A Ty Kochanie, to w ogole potrafisz dobrze robic ^__~ <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 3:27 pm
Kagenoyami Ibris racqel Kagenoyami A wiesz.. chetnie pozycze siostre za dwa snickersy.. Za trzy dorzuce Ibris ;> a za twix'a? wink Za Twix'a odda samego siebie - wez te Snickersy... potrafie robic dobre grzanki X3 A Ty Kochanie, to w ogole potrafisz dobrze robic ^__~ <3 Za batoniki na pewno :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 3:34 pm
Ibris Kagenoyami Ibris racqel Kagenoyami A wiesz.. chetnie pozycze siostre za dwa snickersy.. Za trzy dorzuce Ibris ;> a za twix'a? wink Za Twix'a odda samego siebie - wez te Snickersy... potrafie robic dobre grzanki X3 A Ty Kochanie, to w ogole potrafisz dobrze robic ^__~ <3 Za batoniki na pewno :3 *tap tap* Dobra Ibris, dobra ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:09 am