Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 146 147 148 149 150 151 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Fri Jan 07, 2005 5:01 pm

Baliaur
Kukus
Baliaur
czyzby melina zardzewiala??
a ja z Juliangel mamy wlasna realowa meline blaugh
chata na impry jeah xd

To bedzie great... heart heart heart
my mamy takie trzy... jak się jedni sąsiedzi wkurwią to idziemy następnych powkuriwać...
ee tam ale ten ludz ktorego to jest chata nawet sie nie zczai ze impora byla..
to jest czad xd xd xd
nie moge sie doczekac feri xp xd heart
yhy... a wiesz, że to sie nazywa WTARGNIĘCIE [jeśli właściciel nie wie o tym iż w jego lokalu będzie organizowana impreza] i grozi za to do 3 lat pozbawienia wolności... a jeśli się rozchodzi o nieletnich to kurator... jeśli wam wparuje POLIZAI to będziecie mieli ciepło... w przypadku gdy nie będzie z wami nikogo powyżej 18 lat to już w ogóle jesteście spaleni, bo nie dość, że powiadomią właściciela to jeszcze was na izbę dziecka wyexportują
PostPosted: Sat Jan 08, 2005 5:49 am

hejo
witam wszystkich

Jaracz.pl

Baliaur

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 12:10 am

Kukus
yhy... a wiesz, że to sie nazywa WTARGNIĘCIE [jeśli właściciel nie wie o tym iż w jego lokalu będzie organizowana impreza] i grozi za to do 3 lat pozbawienia wolności... a jeśli się rozchodzi o nieletnich to kurator... jeśli wam wparuje POLIZAI to będziecie mieli ciepło... w przypadku gdy nie będzie z wami nikogo powyżej 18 lat to już w ogóle jesteście spaleni, bo nie dość, że powiadomią właściciela to jeszcze was na izbę dziecka wyexportują
eee tam... to jest hata faceta Juliangel .. i ona ma swoje klucze.. przynajmniej miala jak sie nie pozarli....dzis ten sku^%$(# przyjezdza i ..... jak go zobacze to chyba na miejscu zabije domokun domokun
ale mozna powiedziec ze po czesci jest/byla to chata Juliangel wiec nic nam nie grozi xd
PostPosted: Wed Jan 12, 2005 1:58 am

[ Message temporarily off-line ]

Kukus

Andrzej Lepper

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 6:17 am

Kukus
dest
ciekawe jaka bedzie nastepna impreza w domu roszkoszy razz

szaaaaaaaaaaaaalonaaaaaaaaaaaaa
nie lubie kukusa
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 5:59 am

teraz powinno mi się zrobić przykro? xp

Kukus

natushka88

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 3:00 pm

panowie i pani blaugh coz za ciekawe rozmowy xd
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 3:04 pm

Kukus

powinienes powiedziec, ze jest ci bardzo przykro i sie zmienic dla innych zeby kazdy cie lubil biggrin no proste chyba XD

...gdzie prajdy?

Gailenquen

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 3:18 pm

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 7:31 am

Ibris
Kukus

powinienes powiedziec, ze jest ci bardzo przykro i sie zmienic dla innych zeby kazdy cie lubil biggrin no proste chyba XD

...gdzie prajdy?
no tak sweatdrop zapomniałem sweatdrop
tak więc: buuuuuuuuu crying tak mi przykro crying ja nie chcę żeby mnie jakiś frajer nie lubił crying proszę was, lubcie mnie wszyscy crying

tak dobrze?

Kukus

Gailenquen

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 7:55 am

Kukus
Ibris
Kukus

...gdzie prajdy?
no tak sweatdrop zapomniałem sweatdrop
tak więc: buuuuuuuuu crying tak mi przykro crying ja nie chcę żeby mnie jakiś frajer nie lubił crying proszę was, lubcie mnie wszyscy crying

tak dobrze?

tam troche braklo dramatyzmu, ale mysle, ze to bylo przekonujace. mogles tylko dodac, ze sie z mostu rzucisz w razie odmowy xd
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 7:58 am

Kukus

Gailenquen

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:00 am

a co odwalamy w tej chwili? razz nie marudz... i daj mi klucze od czolgu.
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:16 am

Ibris
a co odwalamy w tej chwili? razz nie marudz... i daj mi klucze od czolgu.
jakiego, kurwa, człogu? eek
co Ozzwald tu znowu sprowadził? ja go kiedyś ubiję... co się uchla to przyjeżdża jakimś wrakiem do domu... ja to przynajmniej podprowadzam coś co wygląda, a ten "kredensy", "kaszlaki" i żuki... w mordę walony sweatdrop

Kukus

Gailenquen

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:21 am

no prajdy zabraly klucze i uciekly czolgiem... wink to gorsze niz delirium XD
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 146 147 148 149 150 151 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games