|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 5:01 pm
Baliaur Kukus Baliaur czyzby melina zardzewiala?? a ja z Juliangel mamy wlasna realowa meline blaugh chata na impry jeah xd To bedzie great... heart heart heart my mamy takie trzy... jak się jedni sąsiedzi wkurwią to idziemy następnych powkuriwać... ee tam ale ten ludz ktorego to jest chata nawet sie nie zczai ze impora byla.. to jest czad xd xd xd nie moge sie doczekac feri xp xd heart yhy... a wiesz, że to sie nazywa WTARGNIĘCIE [jeśli właściciel nie wie o tym iż w jego lokalu będzie organizowana impreza] i grozi za to do 3 lat pozbawienia wolności... a jeśli się rozchodzi o nieletnich to kurator... jeśli wam wparuje POLIZAI to będziecie mieli ciepło... w przypadku gdy nie będzie z wami nikogo powyżej 18 lat to już w ogóle jesteście spaleni, bo nie dość, że powiadomią właściciela to jeszcze was na izbę dziecka wyexportują
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 5:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:10 am
Kukus yhy... a wiesz, że to sie nazywa WTARGNIĘCIE [jeśli właściciel nie wie o tym iż w jego lokalu będzie organizowana impreza] i grozi za to do 3 lat pozbawienia wolności... a jeśli się rozchodzi o nieletnich to kurator... jeśli wam wparuje POLIZAI to będziecie mieli ciepło... w przypadku gdy nie będzie z wami nikogo powyżej 18 lat to już w ogóle jesteście spaleni, bo nie dość, że powiadomią właściciela to jeszcze was na izbę dziecka wyexportują eee tam... to jest hata faceta Juliangel .. i ona ma swoje klucze.. przynajmniej miala jak sie nie pozarli....dzis ten sku^%$(# przyjezdza i ..... jak go zobacze to chyba na miejscu zabije domokun domokun ale mozna powiedziec ze po czesci jest/byla to chata Juliangel wiec nic nam nie grozi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 6:17 am
Kukus dest ciekawe jaka bedzie nastepna impreza w domu roszkoszy razz szaaaaaaaaaaaaalonaaaaaaaaaaaaa nie lubie kukusa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 5:59 am
teraz powinno mi się zrobić przykro? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:00 pm
panowie i pani blaugh coz za ciekawe rozmowy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:04 pm
Kukus teraz powinno mi się zrobić przykro? xp powinienes powiedziec, ze jest ci bardzo przykro i sie zmienic dla innych zeby kazdy cie lubil biggrin no proste chyba XD ...gdzie prajdy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:18 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 7:31 am
Ibris Kukus teraz powinno mi się zrobić przykro? xp powinienes powiedziec, ze jest ci bardzo przykro i sie zmienic dla innych zeby kazdy cie lubil biggrin no proste chyba XD ...gdzie prajdy? no tak sweatdrop zapomniałem sweatdrop tak więc: buuuuuuuuu crying tak mi przykro crying ja nie chcę żeby mnie jakiś frajer nie lubił crying proszę was, lubcie mnie wszyscy crying tak dobrze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 7:55 am
Kukus Ibris Kukus teraz powinno mi się zrobić przykro? xp powinienes powiedziec, ze jest ci bardzo przykro i sie zmienic dla innych zeby kazdy cie lubil biggrin no proste chyba XD ...gdzie prajdy? no tak sweatdrop zapomniałem sweatdrop tak więc: buuuuuuuuu crying tak mi przykro crying ja nie chcę żeby mnie jakiś frajer nie lubił crying proszę was, lubcie mnie wszyscy crying tak dobrze? tam troche braklo dramatyzmu, ale mysle, ze to bylo przekonujace. mogles tylko dodac, ze sie z mostu rzucisz w razie odmowy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 7:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:00 am
a co odwalamy w tej chwili? razz nie marudz... i daj mi klucze od czolgu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:16 am
Ibris a co odwalamy w tej chwili? razz nie marudz... i daj mi klucze od czolgu. jakiego, kurwa, człogu? eek co Ozzwald tu znowu sprowadził? ja go kiedyś ubiję... co się uchla to przyjeżdża jakimś wrakiem do domu... ja to przynajmniej podprowadzam coś co wygląda, a ten "kredensy", "kaszlaki" i żuki... w mordę walony sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|