|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:12 am
Ludzie, wlasnie znalazlem Trunka^^!!! A w srodku...helm motocyklisty z czaszka- -...Cholera, dlaczego nigdy nie starcza mi silnej woli zeby zostawic je zamkniete- -... A tak wogole to event latal mi jako czerwony X^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:13 am
tya.... Bartq... przeprosił... ale... nie wiem czy to ma sens...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald dzięki, dzięki dzięki!!!! napewno sie odwdzięcze, jak tylko bedziesz potrzebował, pomocy lub kasy, wal śmiało!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Sei chan *Skacze na trampolinie*Whee whee *Skacze na Ozziego i go wywraca*Nyu^ ^ heart fajna zabawa xd Nyu^ ^*Przytula* *wtula się i całuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adusia crying crying crying mam tylko 15 goldów crying crying crying buuu, moze ktos troszkę mi podarować? mam tez pytanie ile razy dziennie mozna przesłac coś komuś?? i czy tylko raz jest to możliwe? *wychodzi z pokoju* juz posprzatane ^^ adusia - nie wiem ale 5 razy na pewno ^^ ale najpierw musisz miec karte za 500 g ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu^ ^ Gratuluje Yume, pokaż hełm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:14 am
witam was ponownie moje ukochane śmieszne ludziki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:15 am
Kukus witam was ponownie moje ukochane śmieszne ludziki blaugh witay Kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adusia Ozzwald dzięki, dzięki dzięki!!!! napewno sie odwdzięcze, jak tylko bedziesz potrzebował, pomocy lub kasy, wal śmiało!!! na mnie można prawie zawsze liczyć biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan *Skacze na trampolinie*Whee whee *Skacze na Ozziego i go wywraca*Nyu^ ^ heart fajna zabawa xd Nyu^ ^*Przytula* *wtula się i całuje* redface heart *Wstaje i znowu zaczyna skakać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:16 am
*wyjmuje z kieszeni szczudło do pogo* to morze ja terz sobie poskacze... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald adusia Ozzwald dzięki, dzięki dzięki!!!! napewno sie odwdzięcze, jak tylko bedziesz potrzebował, pomocy lub kasy, wal śmiało!!! na mnie można prawie zawsze liczyć biggrin *buziak* dla Ciebie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam was ponownie moje ukochane śmieszne ludziki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:17 am
Kukus witam was ponownie moje ukochane śmieszne ludziki blaugh zapomniałeś mnie przywitać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:17 am
Sei chan Nyu^ ^ Gratuluje Yume, pokaż hełm. Nie, jest paskudny crying ...oddalem go do marketplace do sprzedania za 520 goldow... a gupia skrzynke sprzedalbym za 1500 stare ...moja przekleta ciekawosc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|