|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:41 am
Ntsumi_Aya Mistic_Lina Ntsumi_Aya Rynn the Vampire Ntsumi_Aya a co Rynn już poszÅ‚a?? crying nie poszÅ‚a...patrzy na to wasze pieprzenie o zdradach w necie... Jak może CiÄ™ boleć "zdrada" w necie? Ile razy ja wchodziÅ‚am na gajÄ™ a Kage siÄ™ z kimÅ› "przytulaÅ‚" stare mnie jest tylko przykro, jak on do kogoÅ› mówi "zÅ‚otko" "sÅ‚onko" itp...powiedziaÅ‚am mu to i zrozumiaÅ‚...to tylko internet...a w jaki sposób on CiÄ™ "zdradziÅ‚"? stare a to spox...a wogule......ja siÄ™ nie zakochujÄ™ przez internet to jest naprawdÄ™...no niezabardzo..wiecie te wszystkie ostrzeżenia o różnych goÅ›ciach podszywajÄ…cych siÄ™ pod osoby itp....zresztÄ… nie wiem jaka to może być zdrada ale przez neta??to siÄ™ nie martw dasz mu plaskacza i po sprawie...a jak coÅ› mogÄ™ go posiekać ]:-> Ehhh.... chciaÅ‚am do niego jechać... i wogóle... dÅ‚ugo ze sobÄ… byliÅ›my.... poza tym... potraktowaÅ‚ mnie chamsko... wiedziaÅ‚ że czasami mi odbija... ale... przez niego wczoraj chciaÅ‚am siÄ™ pociąć MATKO BOSKA......LINA!!!!!!!NIE MÓW Å»E TO TY ZAÅOÅ»YÅAÅš BLOG PT"LUBIĘ SIĘ CIĄĆ"PHEW!!!!!!!!!!a pozatym...nieprzejmuj siÄ™ nim to gÅ‚upek i tyle....napewno znajdziesz dla siebie odpowiedniego i lepszego od tego chama smile DziÄ™ki Nitsumi... ty jedna jesteÅ› po mojej stronie... a to on mnie zdradziÅ‚.... i to boli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:41 am
Sayokun cze a teraz dokładnie wytłumacz jak tam na pierwszej matmie jednym slowem uzadil nam gestapoo i nie pozwolil nikomu mowc a czytal jakis nudny regulamin a nie mozna bylo nawet sie podeprzec stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:42 am
sorx za "i" w nicku.... to z przyzwyczajenia... ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:43 am
Dabster Sayokun cze a teraz dokładnie wytłumacz jak tam na pierwszej matmie jednym slowem uzadil nam gestapoo i nie pozwolil nikomu mowc a czytal jakis nudny regulamin a nie mozna bylo nawet sie podeprzec stare stare poczekaj na pierwszą kartkówkę jak ktoś przyjdzie do szkoły w dresie to macie ją na bank ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:45 am
Mistic_Lina Ntsumi_Aya Mistic_Lina Ntsumi_Aya Rynn the Vampire Ntsumi_Aya a co Rynn już poszÅ‚a?? crying nie poszÅ‚a...patrzy na to wasze pieprzenie o zdradach w necie... Jak może CiÄ™ boleć "zdrada" w necie? Ile razy ja wchodziÅ‚am na gajÄ™ a Kage siÄ™ z kimÅ› "przytulaÅ‚" stare mnie jest tylko przykro, jak on do kogoÅ› mówi "zÅ‚otko" "sÅ‚onko" itp...powiedziaÅ‚am mu to i zrozumiaÅ‚...to tylko internet...a w jaki sposób on CiÄ™ "zdradziÅ‚"? stare a to spox...a wogule......ja siÄ™ nie zakochujÄ™ przez internet to jest naprawdÄ™...no niezabardzo..wiecie te wszystkie ostrzeżenia o różnych goÅ›ciach podszywajÄ…cych siÄ™ pod osoby itp....zresztÄ… nie wiem jaka to może być zdrada ale przez neta??to siÄ™ nie martw dasz mu plaskacza i po sprawie...a jak coÅ› mogÄ™ go posiekać ]:-> Ehhh.... chciaÅ‚am do niego jechać... i wogóle... dÅ‚ugo ze sobÄ… byliÅ›my.... poza tym... potraktowaÅ‚ mnie chamsko... wiedziaÅ‚ że czasami mi odbija... ale... przez niego wczoraj chciaÅ‚am siÄ™ pociąć MATKO BOSKA......LINA!!!!!!!NIE MÓW Å»E TO TY ZAÅOÅ»YÅAÅš BLOG PT"LUBIĘ SIĘ CIĄĆ"PHEW!!!!!!!!!!a pozatym...nieprzejmuj siÄ™ nim to gÅ‚upek i tyle....napewno znajdziesz dla siebie odpowiedniego i lepszego od tego chama smile DziÄ™ki Nitsumi... ty jedna jesteÅ› po mojej stronie... a to on mnie zdradziÅ‚.... i to boli... chyba nie powiesz że bÄ™dziesz siÄ™ zwijac z bulu???to pacan i tyle jest strasznym Babiarzem na którego nie warto liczyć.przestaÅ„ już o nim myÅ›leć...pomyÅ›l możesz zrobić jego karykaturÄ™...mÅ›cić siÄ™ na nim ...ale co to da??poprostu nie odzywaj siÄ™ do niego to bÄ™dzie go najbardziej bolaÅ‚o a i mów mi po imieniu a nie po nazwisku...albo po xsywce...Nimrodel smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Ide wypchnąć trampoline przez okno blaugh Wczoraj w nim utkneła xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eeeee.......... o czym my wogole gadamy sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:47 am
ide bo ostatni z takich rozmów rozpętałem kłutnie...
a jeszce jedno Pisarz to spoko człowiek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun poczekaj na pierwszą kartkówkę jak ktoś przyjdzie do szkoły w dresie to macie ją na bank ^^ u mnie raczej nie ma dresow a sprawdzian juz nam zapowiedzial za 2 tyg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Mistic_Lina Ntsumi_Aya Mistic_Lina Ntsumi_Aya Rynn the Vampire Ntsumi_Aya a co Rynn już poszÅ‚a?? crying nie poszÅ‚a...patrzy na to wasze pieprzenie o zdradach w necie... Jak może CiÄ™ boleć "zdrada" w necie? Ile razy ja wchodziÅ‚am na gajÄ™ a Kage siÄ™ z kimÅ› "przytulaÅ‚" stare mnie jest tylko przykro, jak on do kogoÅ› mówi "zÅ‚otko" "sÅ‚onko" itp...powiedziaÅ‚am mu to i zrozumiaÅ‚...to tylko internet...a w jaki sposób on CiÄ™ "zdradziÅ‚"? stare a to spox...a wogule......ja siÄ™ nie zakochujÄ™ przez internet to jest naprawdÄ™...no niezabardzo..wiecie te wszystkie ostrzeżenia o różnych goÅ›ciach podszywajÄ…cych siÄ™ pod osoby itp....zresztÄ… nie wiem jaka to może być zdrada ale przez neta??to siÄ™ nie martw dasz mu plaskacza i po sprawie...a jak coÅ› mogÄ™ go posiekać ]:-> Ehhh.... chciaÅ‚am do niego jechać... i wogóle... dÅ‚ugo ze sobÄ… byliÅ›my.... poza tym... potraktowaÅ‚ mnie chamsko... wiedziaÅ‚ że czasami mi odbija... ale... przez niego wczoraj chciaÅ‚am siÄ™ pociąć MATKO BOSKA......LINA!!!!!!!NIE MÓW Å»E TO TY ZAÅOÅ»YÅAÅš BLOG PT"LUBIĘ SIĘ CIĄĆ"PHEW!!!!!!!!!!a pozatym...nieprzejmuj siÄ™ nim to gÅ‚upek i tyle....napewno znajdziesz dla siebie odpowiedniego i lepszego od tego chama smile DziÄ™ki Nitsumi... ty jedna jesteÅ› po mojej stronie... a to on mnie zdradziÅ‚.... i to boli... chyba nie powiesz że bÄ™dziesz siÄ™ zwijac z bulu???to pacan i tyle jest strasznym Babiarzem na którego nie warto liczyć.przestaÅ„ już o nim myÅ›leć...pomyÅ›l możesz zrobić jego karykaturÄ™...mÅ›cić siÄ™ na nim ...ale co to da??poprostu nie odzywaj siÄ™ do niego to bÄ™dzie go najbardziej bolaÅ‚o a i mów mi po imieniu a nie po nazwisku...albo po xsywce...Nimrodel smile Wiesz.... ciążko jest pozbyć siÄ™ uczucia miÅ‚oÅ›ci.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:50 am
Mistic_Lina Wiesz.... ciążko jest pozbyć się uczucia miłości..... no dobra jeszcze jedno co to jest miłość, bo ja nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|