|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:41 am
Ntsumi_Aya Mistic_Lina Ntsumi_Aya Rynn the Vampire Ntsumi_Aya a co Rynn już poszła?? crying nie poszła...patrzy na to wasze pieprzenie o zdradach w necie... Jak może Cię boleć "zdrada" w necie? Ile razy ja wchodziłam na gaję a Kage się z kimś "przytulał" stare mnie jest tylko przykro, jak on do kogoś mówi "złotko" "słonko" itp...powiedziałam mu to i zrozumiał...to tylko internet...a w jaki sposób on Cię "zdradził"? stare a to spox...a wogule......ja się nie zakochuję przez internet to jest naprawdę...no niezabardzo..wiecie te wszystkie ostrzeżenia o różnych gościach podszywających się pod osoby itp....zresztą nie wiem jaka to może być zdrada ale przez neta??to się nie martw dasz mu plaskacza i po sprawie...a jak coś mogę go posiekać ]:-> Ehhh.... chciałam do niego jechać... i wogóle... długo ze sobą byliśmy.... poza tym... potraktował mnie chamsko... wiedział że czasami mi odbija... ale... przez niego wczoraj chciałam się pociąć MATKO BOSKA......LINA!!!!!!!NIE MÓW ŻE TO TY ZAŁOŻYŁAŚ BLOG PT"LUBIĘ SIĘ CIĄĆ"PHEW!!!!!!!!!!a pozatym...nieprzejmuj się nim to głupek i tyle....napewno znajdziesz dla siebie odpowiedniego i lepszego od tego chama smile Dzięki Nitsumi... ty jedna jesteś po mojej stronie... a to on mnie zdradził.... i to boli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:41 am
Sayokun cze a teraz dokładnie wytłumacz jak tam na pierwszej matmie jednym slowem uzadil nam gestapoo i nie pozwolil nikomu mowc a czytal jakis nudny regulamin a nie mozna bylo nawet sie podeprzec stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:42 am
sorx za "i" w nicku.... to z przyzwyczajenia... ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:43 am
Dabster Sayokun cze a teraz dokładnie wytłumacz jak tam na pierwszej matmie jednym slowem uzadil nam gestapoo i nie pozwolil nikomu mowc a czytal jakis nudny regulamin a nie mozna bylo nawet sie podeprzec stare stare poczekaj na pierwszą kartkówkę jak ktoś przyjdzie do szkoły w dresie to macie ją na bank ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:45 am
Mistic_Lina Ntsumi_Aya Mistic_Lina Ntsumi_Aya Rynn the Vampire Ntsumi_Aya a co Rynn już poszła?? crying nie poszła...patrzy na to wasze pieprzenie o zdradach w necie... Jak może Cię boleć "zdrada" w necie? Ile razy ja wchodziłam na gaję a Kage się z kimś "przytulał" stare mnie jest tylko przykro, jak on do kogoś mówi "złotko" "słonko" itp...powiedziałam mu to i zrozumiał...to tylko internet...a w jaki sposób on Cię "zdradził"? stare a to spox...a wogule......ja się nie zakochuję przez internet to jest naprawdę...no niezabardzo..wiecie te wszystkie ostrzeżenia o różnych gościach podszywających się pod osoby itp....zresztą nie wiem jaka to może być zdrada ale przez neta??to się nie martw dasz mu plaskacza i po sprawie...a jak coś mogę go posiekać ]:-> Ehhh.... chciałam do niego jechać... i wogóle... długo ze sobą byliśmy.... poza tym... potraktował mnie chamsko... wiedział że czasami mi odbija... ale... przez niego wczoraj chciałam się pociąć MATKO BOSKA......LINA!!!!!!!NIE MÓW ŻE TO TY ZAŁOŻYŁAŚ BLOG PT"LUBIĘ SIĘ CIĄĆ"PHEW!!!!!!!!!!a pozatym...nieprzejmuj się nim to głupek i tyle....napewno znajdziesz dla siebie odpowiedniego i lepszego od tego chama smile Dzięki Nitsumi... ty jedna jesteś po mojej stronie... a to on mnie zdradził.... i to boli... chyba nie powiesz że będziesz się zwijac z bulu???to pacan i tyle jest strasznym Babiarzem na którego nie warto liczyć.przestań już o nim myśleć...pomyśl możesz zrobić jego karykaturę...mścić się na nim ...ale co to da??poprostu nie odzywaj się do niego to będzie go najbardziej bolało a i mów mi po imieniu a nie po nazwisku...albo po xsywce...Nimrodel smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Ide wypchnąć trampoline przez okno blaugh Wczoraj w nim utkneła xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eeeee.......... o czym my wogole gadamy sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:47 am
ide bo ostatni z takich rozmów rozpętałem kłutnie...
a jeszce jedno Pisarz to spoko człowiek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun poczekaj na pierwszą kartkówkę jak ktoś przyjdzie do szkoły w dresie to macie ją na bank ^^ u mnie raczej nie ma dresow a sprawdzian juz nam zapowiedzial za 2 tyg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Mistic_Lina Ntsumi_Aya Mistic_Lina Ntsumi_Aya Rynn the Vampire Ntsumi_Aya a co Rynn już poszła?? crying nie poszła...patrzy na to wasze pieprzenie o zdradach w necie... Jak może Cię boleć "zdrada" w necie? Ile razy ja wchodziłam na gaję a Kage się z kimś "przytulał" stare mnie jest tylko przykro, jak on do kogoś mówi "złotko" "słonko" itp...powiedziałam mu to i zrozumiał...to tylko internet...a w jaki sposób on Cię "zdradził"? stare a to spox...a wogule......ja się nie zakochuję przez internet to jest naprawdę...no niezabardzo..wiecie te wszystkie ostrzeżenia o różnych gościach podszywających się pod osoby itp....zresztą nie wiem jaka to może być zdrada ale przez neta??to się nie martw dasz mu plaskacza i po sprawie...a jak coś mogę go posiekać ]:-> Ehhh.... chciałam do niego jechać... i wogóle... długo ze sobą byliśmy.... poza tym... potraktował mnie chamsko... wiedział że czasami mi odbija... ale... przez niego wczoraj chciałam się pociąć MATKO BOSKA......LINA!!!!!!!NIE MÓW ŻE TO TY ZAŁOŻYŁAŚ BLOG PT"LUBIĘ SIĘ CIĄĆ"PHEW!!!!!!!!!!a pozatym...nieprzejmuj się nim to głupek i tyle....napewno znajdziesz dla siebie odpowiedniego i lepszego od tego chama smile Dzięki Nitsumi... ty jedna jesteś po mojej stronie... a to on mnie zdradził.... i to boli... chyba nie powiesz że będziesz się zwijac z bulu???to pacan i tyle jest strasznym Babiarzem na którego nie warto liczyć.przestań już o nim myśleć...pomyśl możesz zrobić jego karykaturę...mścić się na nim ...ale co to da??poprostu nie odzywaj się do niego to będzie go najbardziej bolało a i mów mi po imieniu a nie po nazwisku...albo po xsywce...Nimrodel smile Wiesz.... ciążko jest pozbyć się uczucia miłości.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:50 am
Mistic_Lina Wiesz.... ciążko jest pozbyć się uczucia miłości..... no dobra jeszcze jedno co to jest miłość, bo ja nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|