Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1474 1475 1476 1477 1478 1479 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mistic_Lina

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:41 am

Ntsumi_Aya
Mistic_Lina
Ntsumi_Aya
Rynn the Vampire
Ntsumi_Aya
a co Rynn już poszła?? crying

nie poszła...patrzy na to wasze pieprzenie o zdradach w necie...
Jak może Cię boleć "zdrada" w necie? Ile razy ja wchodziłam na gaję a Kage się z kimś "przytulał" stare mnie jest tylko przykro, jak on do kogoś mówi "złotko" "słonko" itp...powiedziałam mu to i zrozumiał...to tylko internet...a w jaki sposób on Cię "zdradził"? stare

a to spox...a wogule......ja się nie zakochuję przez internet to jest naprawdę...no niezabardzo..wiecie te wszystkie ostrzeżenia o różnych gościach podszywających się pod osoby itp....zresztą nie wiem jaka to może być zdrada ale przez neta??to się nie martw dasz mu plaskacza i po sprawie...a jak coś mogę go posiekać ]:->

Ehhh.... chciałam do niego jechać... i wogóle... długo ze sobą byliśmy.... poza tym... potraktował mnie chamsko... wiedział że czasami mi odbija... ale... przez niego wczoraj chciałam się pociąć

MATKO BOSKA......LINA!!!!!!!NIE MÓW ŻE TO TY ZAŁOŻYŁAŚ BLOG PT"LUBIĘ SIĘ CIĄĆ"PHEW!!!!!!!!!!a pozatym...nieprzejmuj się nim to głupek i tyle....napewno znajdziesz dla siebie odpowiedniego i lepszego od tego chama smile

Dzięki Nitsumi... ty jedna jesteś po mojej stronie... a to on mnie zdradził.... i to boli...
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:41 am

Sayokun
Dabster
siema wszystkim

cze

a teraz dokładnie wytłumacz jak tam na pierwszej matmie

jednym slowem uzadil nam gestapoo i nie pozwolil nikomu mowc
a czytal jakis nudny regulamin a nie mozna bylo nawet sie podeprzec
stare stare

Dabster

Mistic_Lina

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:42 am

sorx za "i" w nicku.... to z przyzwyczajenia... ==
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:43 am

Dabster
Sayokun
Dabster
siema wszystkim

cze

a teraz dokładnie wytłumacz jak tam na pierwszej matmie

jednym slowem uzadil nam gestapoo i nie pozwolil nikomu mowc
a czytal jakis nudny regulamin a nie mozna bylo nawet sie podeprzec
stare stare

poczekaj na pierwszą kartkówkę

jak ktoś przyjdzie do szkoły w dresie to macie ją na bank ^^

Sayokun

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:43 am

Lina - 4394874...
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:45 am

Mistic_Lina
Ntsumi_Aya
Mistic_Lina
Ntsumi_Aya
Rynn the Vampire
Ntsumi_Aya

Jak może Cię boleć "zdrada" w necie? Ile razy ja wchodziłam na gaję a Kage się z kimś "przytulał" stare mnie jest tylko przykro, jak on do kogoś mówi "złotko" "słonko" itp...powiedziałam mu to i zrozumiał...to tylko internet...a w jaki sposób on Cię "zdradził"? stare

a to spox...a wogule......ja się nie zakochuję przez internet to jest naprawdę...no niezabardzo..wiecie te wszystkie ostrzeżenia o różnych gościach podszywających się pod osoby itp....zresztą nie wiem jaka to może być zdrada ale przez neta??to się nie martw dasz mu plaskacza i po sprawie...a jak coś mogę go posiekać ]:->

Ehhh.... chciałam do niego jechać... i wogóle... długo ze sobą byliśmy.... poza tym... potraktował mnie chamsko... wiedział że czasami mi odbija... ale... przez niego wczoraj chciałam się pociąć

MATKO BOSKA......LINA!!!!!!!NIE MÓW ŻE TO TY ZAŁOŻYŁAŚ BLOG PT"LUBIĘ SIĘ CIĄĆ"PHEW!!!!!!!!!!a pozatym...nieprzejmuj się nim to głupek i tyle....napewno znajdziesz dla siebie odpowiedniego i lepszego od tego chama smile

Dzięki Nitsumi... ty jedna jesteś po mojej stronie... a to on mnie zdradził.... i to boli...

chyba nie powiesz że będziesz się zwijac z bulu???to pacan i tyle jest strasznym Babiarzem na którego nie warto liczyć.przestań już o nim myśleć...pomyśl możesz zrobić jego karykaturę...mścić się na nim ...ale co to da??poprostu nie odzywaj się do niego to będzie go najbardziej bolało

a i mów mi po imieniu a nie po nazwisku...albo po xsywce...Nimrodel smile

Ntsumi_Aya

Ntsumi_Aya

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:46 am

idÄ™ narqa

Ide wypchnąć trampoline przez okno blaugh Wczoraj w nim utkneła xp

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Delisa

eeeee.......... o czym my wogole gadamy sweatdrop xp
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:47 am

ide bo ostatni z takich rozmów rozpętałem kłutnie...

a jeszce jedno Pisarz to spoko człowiek...

Ozzwald

Dabster

Sayokun

poczekaj na pierwszą kartkówkę

jak ktoś przyjdzie do szkoły w dresie to macie ją na bank ^^

u mnie raczej nie ma dresow a sprawdzian juz nam zapowiedzial za 2 tyg

Ntsumi_Aya
Mistic_Lina
Ntsumi_Aya
Mistic_Lina
Ntsumi_Aya
Rynn the Vampire
Ntsumi_Aya

chyba nie powiesz że będziesz się zwijac z bulu???to pacan i tyle jest strasznym Babiarzem na którego nie warto liczyć.przestań już o nim myśleć...pomyśl możesz zrobić jego karykaturę...mścić się na nim ...ale co to da??poprostu nie odzywaj się do niego to będzie go najbardziej bolało

a i mów mi po imieniu a nie po nazwisku...albo po xsywce...Nimrodel smile

Wiesz.... ciążko jest pozbyć się uczucia miłości.....

Mistic_Lina

Delisa

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:48 am

Ntsumi_Aya
idÄ™ narqa

papatki sad
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:48 am

Ntsumi_Aya
idÄ™ narqa

papa

Sayokun

Ozzwald

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:50 am

Mistic_Lina

Wiesz.... ciążko jest pozbyć się uczucia miłości.....

no dobra jeszcze jedno co to jest miłość, bo ja nie wiem...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1474 1475 1476 1477 1478 1479 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games