|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:07 am
Ntsumi_Aya Sei chan Wie ktoś ile tomów ma "Wish" Clampa?? ej a co to a manga?? stare a taka przyjemna komedyjka, jpf ma wydac w październiku, a ja bym chciała wiedziec ile ma tomów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:07 am
Rynn the Vampire Ozzwald Ntsumi_Aya pomyśl jakie są tam noce...leżysz...i nie wiesz czy jutro obudzisz się żywy. bez urazy, ale to nie jest pokrzepiające dla Rynn... ...nieważne...przestańcie w ogóle o tym rozmawiać...tylko mnie to dobija...a wasze współczucie jeszcze bardziej...nie chcę przez weekend myśleć o tym, co mnie czeka w poniedziałek...albo przejadę weekend na ketonalu (proszki przeciwbólowe..i nie tylko...) albo jakoś sobie poradzę..boję się punkcji, ale będę musiała ją przeżyć...dobrze, że mi nie robią lędźwiowej, bo bym się nie mogła ruszać...mam też nadzieję, że nie założą mi znów wenflonu, bo nosiłam go przez trzy dni, a okazało się, że mi nic nie będą dożylnie podawać...w każdym razie nienawidzę tamtego miejsca... Prawdopodobnie Ci go założą, na wszelki wypadek jak by Ci mieli coś wstrzykiwać. Np. środki przeciw bólowe, usypiające, glukoze... itd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:08 am
Shinn miał być inny temat.. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:09 am
Ozzwald Shinn miał być inny temat.. domokun sweatdrop Racja.. sorka sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:10 am
Ozzwald Shinn miał być inny temat.. domokun Tylko go za to nie pobij stare Każdemu może sie zdażyc że czegoś nie doczyta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan Wie ktoś ile tomów ma "Wish" Clampa?? ej a co to a manga?? stare a taka przyjemna komedyjka, jpf ma wydac w październiku, a ja bym chciała wiedziec ile ma tomów. podobno jeden tom 200 stron
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Rynn the Vampire Ozzwald Ntsumi_Aya pomyśl jakie są tam noce...leżysz...i nie wiesz czy jutro obudzisz się żywy. bez urazy, ale to nie jest pokrzepiające dla Rynn... ...nieważne...przestańcie w ogóle o tym rozmawiać...tylko mnie to dobija...a wasze współczucie jeszcze bardziej...nie chcę przez weekend myśleć o tym, co mnie czeka w poniedziałek...albo przejadę weekend na ketonalu (proszki przeciwbólowe..i nie tylko...) albo jakoś sobie poradzę..boję się punkcji, ale będę musiała ją przeżyć...dobrze, że mi nie robią lędźwiowej, bo bym się nie mogła ruszać...mam też nadzieję, że nie założą mi znów wenflonu, bo nosiłam go przez trzy dni, a okazało się, że mi nic nie będą dożylnie podawać...w każdym razie nienawidzę tamtego miejsca... Prawdopodobnie Ci go założą, na wszelki wypadek jak by Ci mieli coś wstrzykiwać. Np. środki przeciw bólowe, usypiające, glukoze... itd Ozzy - spoko... No mówię właśnie, że antybiotyki przyjmuję w tabletkach, przeciwbólowe też, a gdyby było ze mną tak źle, że mieliby mi podawac glukozę to by mnie nie wypuścili na weekend...jak tylko przyszłam do szpitala to mi założyli, i niepotrzebnie się z nim męczyłam przez trzy dni, bo nic mi nie podawali, i nie mieli podawać...idioci...musiałam się upominać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan Wie ktoś ile tomów ma "Wish" Clampa?? ej a co to a manga?? stare a taka przyjemna komedyjka, jpf ma wydac w październiku, a ja bym chciała wiedziec ile ma tomów. podobno jeden tom 200 stron eee sory błąd i niedopatrzenie 4 tomy po 200 stron
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:11 am
Sei chan Ozzwald Shinn miał być inny temat.. domokun Tylko go za to nie pobij stare Każdemu może sie zdażyc że czegoś nie doczyta. nie bede go bić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Shinn miał być inny temat.. domokun Tylko go za to nie pobij stare Każdemu może sie zdażyc że czegoś nie doczyta. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Ozzwald Shinn miał być inny temat.. domokun Tylko go za to nie pobij stare Każdemu może sie zdażyc że czegoś nie doczyta. nie bede go bić... będziesz z nim pić blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun podobno jeden tom 200 stron no i tu jest zonk bo więcej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:13 am
[Shinn] Sei chan Ozzwald Shinn miał być inny temat.. domokun Tylko go za to nie pobij stare Każdemu może sie zdażyc że czegoś nie doczyta. sweatdrop Nyu??? Dzięki Sayo za informacje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 7:15 am
Rynn the Vampire [Shinn] Rynn the Vampire Ozzwald Ntsumi_Aya pomyśl jakie są tam noce...leżysz...i nie wiesz czy jutro obudzisz się żywy. bez urazy, ale to nie jest pokrzepiające dla Rynn... ...nieważne...przestańcie w ogóle o tym rozmawiać...tylko mnie to dobija...a wasze współczucie jeszcze bardziej...nie chcę przez weekend myśleć o tym, co mnie czeka w poniedziałek...albo przejadę weekend na ketonalu (proszki przeciwbólowe..i nie tylko...) albo jakoś sobie poradzę..boję się punkcji, ale będę musiała ją przeżyć...dobrze, że mi nie robią lędźwiowej, bo bym się nie mogła ruszać...mam też nadzieję, że nie założą mi znów wenflonu, bo nosiłam go przez trzy dni, a okazało się, że mi nic nie będą dożylnie podawać...w każdym razie nienawidzę tamtego miejsca... Prawdopodobnie Ci go założą, na wszelki wypadek jak by Ci mieli coś wstrzykiwać. Np. środki przeciw bólowe, usypiające, glukoze... itd Ozzy - spoko... No mówię właśnie, że antybiotyki przyjmuję w tabletkach, przeciwbólowe też, a gdyby było ze mną tak źle, że mieliby mi podawac glukozę to by mnie nie wypuścili na weekend...jak tylko przyszłam do szpitala to mi założyli, i niepotrzebnie się z nim męczyłam przez trzy dni, bo nic mi nie podawali, i nie mieli podawać...idioci...musiałam się upominać... Aha... ok. A teraz koniec tematu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|