Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1469 1470 1471 1472 1473 1474 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sayokun

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 6:56 am

Ntsumi_Aya

ale ty NIGDY pewnie nie czułeś jak jest być w szpitalu.to okropne przeżycie wśród tych wszystkich chorych no i pomyśl jakie są tam noce...leżysz...i nie wiesz czy jutro obudzisz się żywy.

a szczegulnie jak się miało takie przeżycia jak Rynn.Sama ich nielubię a gdybym przeżyła to co Rynn to napewno bym je znienawidziła

wiem

też nie porównuje tego co ja przeżyłem do tego co ona

mówie tylko że ich nie nawidzę

i współczuję...
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 6:57 am

Ntsumi_Aya

pomyśl jakie są tam noce...leżysz...i nie wiesz czy jutro obudzisz się żywy.

bez urazy, ale to nie jest pokrzepiające dla Rynn...

Ozzwald

Sayokun

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 6:58 am

Sayokun
Ntsumi_Aya

ale ty NIGDY pewnie nie czułeś jak jest być w szpitalu.to okropne przeżycie wśród tych wszystkich chorych no i pomyśl jakie są tam noce...leżysz...i nie wiesz czy jutro obudzisz się żywy.

a szczegulnie jak się miało takie przeżycia jak Rynn.Sama ich nielubię a gdybym przeżyła to co Rynn to napewno bym je znienawidziła

wiem

też nie porównuje tego co ja przeżyłem do tego co ona

mówie tylko że ich nie nawidzę

i współczuję...

eee

może skończmy temat

rynn prawdopodobnie przyszła tu zapomnieć na chwilę o tym a nie żebyśmy wciąż o tym rozmawiali
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 6:59 am

Ozzwald
Ntsumi_Aya

Ja byłam raz w szpitalu, jak byłam mała i do dzisiaj mam koszmary xp

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Ntsumi_Aya

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 6:59 am

Ozzwald
Ntsumi_Aya

nie chciałam nic powiedizeć "nie na miejscu"...ale Rynn dobrze o tym wie...A pozatym poco będzie się przejmować moimi chorymi wymysłami
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:00 am

Ozzwald

pamiętaj tylko że walcząc ze ścianą możesz palce połamać (mi jeden pękł)
ja cie pakuje do worka... i jak wyzdrowieję idziemy na jogę... wyciszymy się i będziemy kontrolowali własne ciała czyli będziemy mogli więcej pić

Kukus

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:01 am

Kukus
Ozzwald

ja cie pakuje do worka... i jak wyzdrowieję idziemy na jogę... wyciszymy się i będziemy kontrolowali własne ciała czyli będziemy mogli więcej pić

A nie prościej kupić 2KC stare
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:02 am

Kukus
Ozzwald

eh......a co do ściany xd ja nigdy nie wyżywam sięna ścianie...no na kartce albo na worku.

Ntsumi_Aya

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:02 am

Ozzwald
Ntsumi_Aya

...nieważne...przestańcie w ogóle o tym rozmawiać...tylko mnie to dobija...a wasze współczucie jeszcze bardziej...nie chcę przez weekend myśleć o tym, co mnie czeka w poniedziałek...albo przejadę weekend na ketonalu (proszki przeciwbólowe..i nie tylko...) albo jakoś sobie poradzę..boję się punkcji, ale będę musiała ją przeżyć...dobrze, że mi nie robią lędźwiowej, bo bym się nie mogła ruszać...mam też nadzieję, że nie założą mi znów wenflonu, bo nosiłam go przez trzy dni, a okazało się, że mi nic nie będą dożylnie podawać...w każdym razie nienawidzę tamtego miejsca...
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:03 am

Kukus
Ozzwald

kiedy ja mam niby na to chodzić jak na życie prywatne w dniach od poniedziałku do piątku będe miał 30 min w weekendy odsypiam, ucze się i odstresowywuje(czyt. pije)...

Ozzwald

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:04 am

Wie ktoś ile tomów ma "Wish" Clampa??

ok jak sobie życzysz smile nie będę nawet wspominała...ale jak się następnym razem spodkamy to się spytam jak było......mam nadzieję że będzię wszystko dobrze!

zmiana tematu....

no nuda więc co może kawały?? xd

Ntsumi_Aya

Kukus

Ozzwald
Kukus
Ozzwald

kiedy ja mam niby na to chodzić jak na życie prywatne w dniach od poniedziałku do piątku będe miał 30 min w weekendy odsypiam, ucze się i odstresowywuje(czyt. pije)...
wydziergamy czas w łikendy... przed piciem... ide Karolinę z przedszkola odebrać
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:05 am

Sei chan
Wie ktoś ile tomów ma "Wish" Clampa??

ej a co to a manga?? stare

Ntsumi_Aya

Ozzwald

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 7:05 am

Kukus
Ozzwald
Kukus
Ozzwald

wydziergamy czas w łikendy... przed piciem... ide Karolinę z przedszkola odebrać

powodzenia.. nie daj sie zabić... blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1469 1470 1471 1472 1473 1474 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games