|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:44 am
Ntsumi_Aya Sei chan Hejka Ozzy!! Hejka Aya!!! *Gramoli się na brzeg basenu*Nyu xp dzięki że mnie zauważyłaś smile smile smile smile MAM NOWY MIECZYK smile *wyciąga zza pleców*to jest śnieżynka smile a Anduil-a też mam smile Nyu eek Znowu chcesz kogoś poćwiartować?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:44 am
Ozzwald Rynn the Vampire Cześć Kukus...nie, wiesz, nie mam ochoty nawet na wódę...w poniedziałek mam punkcję zatokową i cholernie się tego boję... a właśnie jak samopoczucie... ...nie za dobrze...jak już mówiłam boję się punkcji jak diabli, i nie chcę wracać do szpitala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:45 am
Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire Cześć Kukus...nie, wiesz, nie mam ochoty nawet na wódę...w poniedziałek mam punkcję zatokową i cholernie się tego boję... a właśnie jak samopoczucie... ...nie za dobrze...jak już mówiłam boję się punkcji jak diabli, i nie chcę wracać do szpitala... naprawdę ci współczuję nie nawidzę szpitali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:46 am
Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire Cześć Kukus...nie, wiesz, nie mam ochoty nawet na wódę...w poniedziałek mam punkcję zatokową i cholernie się tego boję... a właśnie jak samopoczucie... ...nie za dobrze...jak już mówiłam boję się punkcji jak diabli, i nie chcę wracać do szpitala... więc wracaj szybko do zdrowia biggrin ... bo za chorowaniem nie ma żadnych plusów.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:47 am
Sayokun Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire Cześć Kukus...nie, wiesz, nie mam ochoty nawet na wódę...w poniedziałek mam punkcję zatokową i cholernie się tego boję... a właśnie jak samopoczucie... ...nie za dobrze...jak już mówiłam boję się punkcji jak diabli, i nie chcę wracać do szpitala... naprawdę ci współczuję nie nawidzę szpitali ja też... bo w takowych pracowałem i wiem jak się to wszystko odbywa... jedynie do Onkologii Warszawskiej mam zaufanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:47 am
Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan Hejka Ozzy!! Hejka Aya!!! *Gramoli się na brzeg basenu*Nyu xp dzięki że mnie zauważyłaś smile smile smile smile MAM NOWY MIECZYK smile *wyciąga zza pleców*to jest śnieżynka smile a Anduil-a też mam smile Nyu eek Znowu chcesz kogoś poćwiartować? narazie nie ale jak ktoś mnie wkuży... smile np. Ozzwald smile ale on i tak jest już duchem biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:48 am
Ntsumi_Aya Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan Hejka Ozzy!! Hejka Aya!!! *Gramoli się na brzeg basenu*Nyu xp dzięki że mnie zauważyłaś smile smile smile smile MAM NOWY MIECZYK smile *wyciąga zza pleców*to jest śnieżynka smile a Anduil-a też mam smile Nyu eek Znowu chcesz kogoś poćwiartować? narazie nie ale jak ktoś mnie wkuży... smile np. Ozzwald smile ale on i tak jest już duchem biggrin biggrin biggrin droga Ayu... ty jakaś agresywna jesteś... jakieś ziółka czy cooś... tudzież izolacja od społeczeństwa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:49 am
Ntsumi_Aya narazie nie ale jak ktoś mnie wkuży... smile np. Ozzwald smile ale on i tak jest już duchem biggrin biggrin biggrin korzystając z tego że padł mój nick chciałbym cię przeprosić za moje szczeniackie zachowanie i głupie komentarze... obiecuje poprawe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire Cześć Kukus...nie, wiesz, nie mam ochoty nawet na wódę...w poniedziałek mam punkcję zatokową i cholernie się tego boję... a właśnie jak samopoczucie... ...nie za dobrze...jak już mówiłam boję się punkcji jak diabli, i nie chcę wracać do szpitala... naprawdę ci współczuję nie nawidzę szpitali ja też...zwłaszcza że kiedyś zmarł w jednym mój najlepszy przyjaciel...mam dość, chce mi się wyć, i nie chcę tam wracać...ale nie mam wyjścia..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya narazie nie ale jak ktoś mnie wkuży... smile np. Ozzwald smile ale on i tak jest już duchem biggrin biggrin biggrin eek Ozzy duchem?? eek Shinn wielkie dzieki.*Przytulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eh..nie ma co robić=='*wyciąga zza sofy worek treningowy*no to trochę poćwiczymy smile kto też chce??mam bokeny: smile smile ) smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:52 am
Ozzwald Ntsumi_Aya narazie nie ale jak ktoś mnie wkuży... smile np. Ozzwald smile ale on i tak jest już duchem biggrin biggrin biggrin korzystając z tego że padł mój nick chciałbym cię przeprosić za moje szczeniackie zachowanie i głupie komentarze... obiecuje poprawe... przyjmuję smile ale nie myś o przytulasach! smile a co do kukusa....nie to moje hobby poprostu lubię powalczyć...no wiesz jak się ma złe samopoczucie albo jest się zdenerwowanym to to naprawdę pomaga smile ) smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:52 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire Cześć Kukus...nie, wiesz, nie mam ochoty nawet na wódę...w poniedziałek mam punkcję zatokową i cholernie się tego boję... a właśnie jak samopoczucie... ...nie za dobrze...jak już mówiłam boję się punkcji jak diabli, i nie chcę wracać do szpitala... naprawdę ci współczuję nie nawidzę szpitali ja też...zwłaszcza że kiedyś zmarł w jednym mój najlepszy przyjaciel...mam dość, chce mi się wyć, i nie chcę tam wracać...ale nie mam wyjścia.. ... to naprawdę ci współczuję ja ich nienawidże bo moja matka przesiedziała w nim rok pod kroplówką tyle razy już mówili że nie wyjdzie a potem że przeżyje że straciłem do nich zaufanie ale przeżyła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:53 am
Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya narazie nie ale jak ktoś mnie wkuży... smile np. Ozzwald smile ale on i tak jest już duchem biggrin biggrin biggrin korzystając z tego że padł mój nick chciałbym cię przeprosić za moje szczeniackie zachowanie i głupie komentarze... obiecuje poprawe... przyjmuję smile ale nie myś o przytulasach! smile a co do kukusa....nie to moje hobby poprostu lubię powalczyć...no wiesz jak się ma złe samopoczucie albo jest się zdenerwowanym to to naprawdę pomaga smile ) smile pamiętaj tylko że walcząc ze ścianą możesz palce połamać (mi jeden pękł)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:55 am
Sayokun Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire Cześć Kukus...nie, wiesz, nie mam ochoty nawet na wódę...w poniedziałek mam punkcję zatokową i cholernie się tego boję... a właśnie jak samopoczucie... ...nie za dobrze...jak już mówiłam boję się punkcji jak diabli, i nie chcę wracać do szpitala... naprawdę ci współczuję nie nawidzę szpitali ja też...zwłaszcza że kiedyś zmarł w jednym mój najlepszy przyjaciel...mam dość, chce mi się wyć, i nie chcę tam wracać...ale nie mam wyjścia.. ... to naprawdę ci współczuję ja ich nienawidże bo moja matka przesiedziała w nim rok pod kroplówką tyle razy już mówili że nie wyjdzie a potem że przeżyje że straciłem do nich zaufanie ale przeżyła ale ty NIGDY pewnie nie czułeś jak jest być w szpitalu.to okropne przeżycie wśród tych wszystkich chorych no i pomyśl jakie są tam noce...leżysz...i nie wiesz czy jutro obudzisz się żywy. a szczegulnie jak się miało takie przeżycia jak Rynn.Sama ich nielubię a gdybym przeżyła to co Rynn to napewno bym je znienawidziła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|