|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 1:59 pm
BizzyG Lavagetas_heqetai a czemu nie bez koszulki? jak kolezanki? ;] poza tym fajna buzka ninja ech, z prostej przyczyny: nie chcialo mi sie przebierac w stroj, wakacje = lenistwo biggrin nie nie nie.... wakacja = nagie sutki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 9:51 am
Aidanna aha... fajna masz nauczycielke... whee u nas to w pierwszej klasie mylili chlopaka ktory mial dosc dlugie wlosy z dziewcznya xd Rozumiem, zeby mylic faceta z dziewczyna, ale dziewczyne z facetem? Tym bardziej, ze nie jestem az taka decha -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 10:59 am
Lopatka Rozumiem, zeby mylic faceta z dziewczyna, ale dziewczyne z facetem? Tym bardziej, ze nie jestem az taka decha -_- no to nie wiem... czlowiek byl slepy albo cos... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 5:08 am
Lopatka Rozumiem, zeby mylic faceta z dziewczyna, ale dziewczyne z facetem? Tym bardziej, ze nie jestem az taka decha -_- udowodnij ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 12:31 am
Lavagetas_heqetai Lopatka Rozumiem, zeby mylic faceta z dziewczyna, ale dziewczyne z facetem? Tym bardziej, ze nie jestem az taka decha -_- udowodnij ;] rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 4:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 4:17 am
Kagenoyami a to ja ^__~ <3
xd schizowa fotka...ciekawe kto byl fotografem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 7:43 am
Vykk Kagenoyami a to ja ^__~ <3
xd schizowa fotka...ciekawe kto byl fotografem xd Himitsu desu... ^__~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 8:08 am
kto cie obudzil synku? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 1:00 pm
z czystej ciekawosci Kage, jak osiagnales taki efekt cieni? Podalbys troche parametrow technicznych? I jak ustawiles swiatlo. tylko nie mow ze ci wyszlo przypadkiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 1:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 1:51 pm
ale tylko troszeczke rozmazane... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 2:17 pm
Kiray ale tylko troszeczke rozmazane... xd przy takim swietle i z reki to lepsze ci nie wyjda (a obiekt w polcieniu), i w ogole ten znak reka do lustra - a fe!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 3:26 pm
racqel Kiray ale tylko troszeczke rozmazane... xd przy takim swietle i z reki to lepsze ci nie wyjda (a obiekt w polcieniu), i w ogole ten znak reka do lustra - a fe! XD Ej no to tak wyszlo, bo aparat trzymalam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|