Welcome to Gaia! ::

Gaia Online is currently under maintenance. We will be back at around 3:20AM, PST.

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 145 146 147 148 149 150 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:25 pm

[ Kaku ]

znam, bylem zarejstrowany tez na 'starym' pa-forum.
ale teraz rzadko tam bywam.
waham sie czy bardziej wku*wia mnie mike czy wakaru.

Mike mnie draznił swoimi wypowiedziami napuszonymi, ale gada z sesem da sie go posluhcac. Wakaru.... jakos nie zwracam na niego uwagi mało wyrazista postać.
No zapraszam na forko, ja jestem od tak dawna ze juz nie pamientam biggrin

Tak kk dobry pomysł. Chciał bym wtrącić, ze w korei było trzesienie ziemi i Najwieksza fabryka Ogumienia sportowego sie zawaliła dlatego też ceny gum sportowych jak i klasycznych wzrosno niebagatelnie bo aż o 2 grosze ... na paczce 70 sztuk ...
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:28 pm

[ Message temporarily off-line ]

[ Kaku ]

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:30 pm

[ Kaku ]
BeeWolf_san
Tak kk dobry pomysſ. Chciaſ bym wtrĿciĿ, ze w korei byſo trzesienie ziemi i Najwieksza fabryka Ogumienia sportowego sie zawaliſa dlatego też ceny gum sportowych jak i klasycznych wzrosno niebagatelnie bo aż o 2 grosze ... na paczce 70 sztuk ...

tragedia, stary..

to o 0,0008 laski mniej w skali roku.

widze ze podzielasz moje zdanie iz to kryzys swiatowy.
Musimu ratować biedne Pieski preriowe, dzieki temu biedne dzieci w Afryce będą mogłu jechać do korei odbudować Fabryke...
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:31 pm

BeeWolf_san
Tak kk dobry pomysł. Chciał bym wtrącić, ze w korei było trzesienie ziemi i Najwieksza fabryka Ogumienia sportowego sie zawaliła dlatego też ceny gum sportowych jak i klasycznych wzrosno niebagatelnie bo aż o 2 grosze ... na paczce 70 sztuk ...
ja aktualnie mało jeżdżę... ponieważ exploruję nowy teren, narazie pieszo... nie śpieszy mi się nigdzie... po raz pierwszy w życiu chcę zasmakować jak to jest wjechać na wzgórza maszyną po uwczenym poznaniu ich z każdej strony... wiem, to takie do mnie niepodobne bym w ogoole kłopotał planowaniem podróży moją głowę... ale chyba wreszcie czas zacząć robić wszystko w prawidłowej kolejności

Kukus

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:34 pm

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:38 pm

BeeWolf_san
No wlasnie O_o ty zawsze brałeś wzgorza i doliny siłą.
Atakowałeś bez roszpoznania, bez taktyki. Liczyla sie tylko brutalna siła i cierzki sprzet jerzdzacy jak i latajacy tudzież pływajacy, piechaota marynarka lotnictwo.
Byłes jak taran nie zawarzałeś na delikatną strukt󲥠Ekologiczna Mazowsza .... i zobacz jaka mamy sytuacje obecnie ... sweatdrop
tak wiem... w przerażającym tempie maleje pogłowie mazowieckich dziewic

ile razy będę za to przepraszał? poniosło mnie, noooooooo gonk

Kukus

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:41 pm

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:43 pm

BeeWolf_san
No wybacz ale to było jak ... jak wpuscic do lasu pełnego sarenek nagrzanych mysliwych, z naładowanymi strzelbami. To była żeź .... one nie miały sie jak bronić .... A tu taki najazd zmasowanych wojsk opancerzonych, wiecej człog󷠮iz piechoty to nienormalne.
bronić... żeby jeszcze choć jedna stawiała opór to by było wyzwanie

Kukus

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 4:29 pm

Kukus
BeeWolf_san
No wybacz ale to było jak ... jak wpuscic do lasu pełnego sarenek nagrzanych mysliwych, z naładowanymi strzelbami. To była żeź .... one nie miały sie jak bronić .... A tu taki najazd zmasowanych wojsk opancerzonych, wiecej człog󷠮iz piechoty to nienormalne.
bronić... żeby jeszcze choć jedna stawiała opór to by było wyzwanie

xd

atakuj w skarpetkach nastepnym... razem biggrin
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 5:34 pm

osz fak, przepraszam, ile to to promili jest 2:41 + 3piwa zywiec zero piec )tzn 0,5)+ dobrodusznosc barmana cegl?y i 150ml smirnoffa? na 70kg ciala?

dzieekuje, dobranoc. pozdrawiam zagladaczy meliny.

[ Kaku ]

BeeWolf_san

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 6:26 am

[ Kaku ]
osz fak, przepraszam, ile to to promili jest 2:41 + 3piwa zywiec zero piec )tzn 0,5)+ dobrodusznosc barmana cegl?y i 150ml smirnoffa? na 70kg ciala?

To jest .hmmmm Jest wporzo...
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 7:42 am

BeeWolf_san
[ Kaku ]

To jest .hmmmm Jest wporzo...
to jest WPORZO pozytyw

Kukus

Baliaur

PostPosted: Wed Jan 05, 2005 5:29 am

czyzby melina zardzewiala??
a ja z Juliangel mamy wlasna realowa meline blaugh
chata na impry jeah xd

To bedzie great... heart heart heart
PostPosted: Wed Jan 05, 2005 1:05 pm

Baliaur
chata na impry jeah xd

my mamy takie trzy... jak się jedni sąsiedzi wkurwią to idziemy następnych powkuriwać...

Kukus

Baliaur

PostPosted: Fri Jan 07, 2005 8:42 am

Kukus
Baliaur
chata na impry jeah xd

my mamy takie trzy... jak się jedni sąsiedzi wkurwią to idziemy następnych powkuriwać...
ee tam ale ten ludz ktorego to jest chata nawet sie nie zczai ze impora byla..
to jest czad xd xd xd
nie moge sie doczekac feri xp xd heart
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 145 146 147 148 149 150 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games