|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:25 pm
[ Kaku ] znam, bylem zarejstrowany tez na 'starym' pa-forum. ale teraz rzadko tam bywam. waham sie czy bardziej wku*wia mnie mike czy wakaru. Mike mnie draznił swoimi wypowiedziami napuszonymi, ale gada z sesem da sie go posluhcac. Wakaru.... jakos nie zwracam na niego uwagi mało wyrazista postać. No zapraszam na forko, ja jestem od tak dawna ze juz nie pamientam biggrin Tak kk dobry pomysł. Chciał bym wtrącić, ze w korei było trzesienie ziemi i Najwieksza fabryka Ogumienia sportowego sie zawaliła dlatego też ceny gum sportowych jak i klasycznych wzrosno niebagatelnie bo aż o 2 grosze ... na paczce 70 sztuk ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:28 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:30 pm
[ Kaku ] BeeWolf_san Tak kk dobry pomysſ. Chciaſ bym wtrĿciĿ, ze w korei byſo trzesienie ziemi i Najwieksza fabryka Ogumienia sportowego sie zawaliſa dlatego też ceny gum sportowych jak i klasycznych wzrosno niebagatelnie bo aż o 2 grosze ... na paczce 70 sztuk ... tragedia, stary.. to o 0,0008 laski mniej w skali roku. widze ze podzielasz moje zdanie iz to kryzys swiatowy. Musimu ratować biedne Pieski preriowe, dzieki temu biedne dzieci w Afryce będą mogłu jechać do korei odbudować Fabryke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:31 pm
BeeWolf_san Tak kk dobry pomysł. Chciał bym wtrącić, ze w korei było trzesienie ziemi i Najwieksza fabryka Ogumienia sportowego sie zawaliła dlatego też ceny gum sportowych jak i klasycznych wzrosno niebagatelnie bo aż o 2 grosze ... na paczce 70 sztuk ... ja aktualnie mało jeżdżę... ponieważ exploruję nowy teren, narazie pieszo... nie śpieszy mi się nigdzie... po raz pierwszy w życiu chcę zasmakować jak to jest wjechać na wzgórza maszyną po uwczenym poznaniu ich z każdej strony... wiem, to takie do mnie niepodobne bym w ogoole kłopotał planowaniem podróży moją głowę... ale chyba wreszcie czas zacząć robić wszystko w prawidłowej kolejności
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:34 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:38 pm
BeeWolf_san No wlasnie O_o ty zawsze brałeś wzgorza i doliny siłą. Atakowałeś bez roszpoznania, bez taktyki. Liczyla sie tylko brutalna siła i cierzki sprzet jerzdzacy jak i latajacy tudzież pływajacy, piechaota marynarka lotnictwo. Byłes jak taran nie zawarzałeś na delikatną struktEkologiczna Mazowsza .... i zobacz jaka mamy sytuacje obecnie ... sweatdrop tak wiem... w przerażającym tempie maleje pogłowie mazowieckich dziewic ile razy będę za to przepraszał? poniosło mnie, noooooooo gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:41 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:43 pm
BeeWolf_san No wybacz ale to było jak ... jak wpuscic do lasu pełnego sarenek nagrzanych mysliwych, z naładowanymi strzelbami. To była żeź .... one nie miały sie jak bronić .... A tu taki najazd zmasowanych wojsk opancerzonych, wiecej człogiz piechoty to nienormalne. bronić... żeby jeszcze choć jedna stawiała opór to by było wyzwanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:29 pm
Kukus BeeWolf_san No wybacz ale to było jak ... jak wpuscic do lasu pełnego sarenek nagrzanych mysliwych, z naładowanymi strzelbami. To była żeź .... one nie miały sie jak bronić .... A tu taki najazd zmasowanych wojsk opancerzonych, wiecej człogiz piechoty to nienormalne. bronić... żeby jeszcze choć jedna stawiała opór to by było wyzwanie xd atakuj w skarpetkach nastepnym... razem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:34 pm
osz fak, przepraszam, ile to to promili jest 2:41 + 3piwa zywiec zero piec )tzn 0,5)+ dobrodusznosc barmana cegl?y i 150ml smirnoffa? na 70kg ciala?
dzieekuje, dobranoc. pozdrawiam zagladaczy meliny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:26 am
[ Kaku ] osz fak, przepraszam, ile to to promili jest 2:41 + 3piwa zywiec zero piec )tzn 0,5)+ dobrodusznosc barmana cegl?y i 150ml smirnoffa? na 70kg ciala? dzieekuje, dobranoc. pozdrawiam zagladaczy meliny. To jest .hmmmm Jest wporzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:42 am
BeeWolf_san [ Kaku ] osz fak, przepraszam, ile to to promili jest 2:41 + 3piwa zywiec zero piec )tzn 0,5)+ dobrodusznosc barmana cegl?y i 150ml smirnoffa? na 70kg ciala? dzieekuje, dobranoc. pozdrawiam zagladaczy meliny. To jest .hmmmm Jest wporzo... to jest WPORZO pozytyw
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 5:29 am
czyzby melina zardzewiala?? a ja z Juliangel mamy wlasna realowa meline blaugh chata na impry jeah xd
To bedzie great... heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 1:05 pm
Baliaur czyzby melina zardzewiala?? a ja z Juliangel mamy wlasna realowa meline blaugh chata na impry jeah xd To bedzie great... heart heart heart my mamy takie trzy... jak się jedni sąsiedzi wkurwią to idziemy następnych powkuriwać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 8:42 am
Kukus Baliaur czyzby melina zardzewiala?? a ja z Juliangel mamy wlasna realowa meline blaugh chata na impry jeah xd To bedzie great... heart heart heart my mamy takie trzy... jak się jedni sąsiedzi wkurwią to idziemy następnych powkuriwać... ee tam ale ten ludz ktorego to jest chata nawet sie nie zczai ze impora byla.. to jest czad xd xd xd nie moge sie doczekac feri xp xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|