|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:19 am
Delisa hmmm....... zastanawiam sie i zastanawiam ............. nie pamietam kiedy zalozylam postac na gai .......... hmm............... hejka shinn biggrin dokladnie dnia 15 maja 2004 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:21 am
Eurina Vam Widze mala dyskusje na temat pudelek... whee Ja przyszlam tylko na chwile... Ide dalej grac surprised papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:22 am
Falcone Delisa hmmm....... zastanawiam sie i zastanawiam ............. nie pamietam kiedy zalozylam postac na gai .......... hmm............... hejka shinn biggrin dokladnie dnia 15 maja 2004 biggrin serio sweatdrop wow blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:23 am
A inni nie wiedzą jak skasować topic ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:24 am
wiecie ja tez juz lece bo glowa zaczela mnie cholernir bolec gonk wiec nara pozniej pewnie tez bede
Delisa to pisze w twoim profilu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:26 am
[Shinn] A inni nie wiedzą jak skasować topic ? eeeeee........... nie sweatdrop ja tez juz lece sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:28 am
Delisa [Shinn] A inni nie wiedzą jak skasować topic ? eeeeee........... nie sweatdrop ja tez juz lece sad papatki Pa pa Delisa, Falcone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:32 am
Falcone wiecie ja tez juz lece bo glowa zaczela mnie cholernir bolec gonk wiec nara pozniej pewnie tez bede
Delisa to pisze w twoim profilu stare papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:33 am
ja mam takiego ffffaaaaaarrrttaaaaaaaaa xd xd xd dostalam przed chwila nasteonego pinklinka biggrin biggrin biggrin ps.dobra juz serio koncze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:36 am
Delisa ja mam takiego ffffaaaaaarrrttaaaaaaaaa xd xd xd dostalam przed chwila nasteonego pinklinka biggrin biggrin biggrin ps.dobra juz serio koncze stare papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:40 am
Hmm.. to moze stwoże topic do usunięcia gdzieś po za naszą gildią żeby jej nie zaśmiecać. Walne w byle jakie miejsce i prześle innym linka do tego topica
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:43 am
*zieeffffs* *zwija sie w klembek na swoim foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:46 am
http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/go-gaia/ - zrobilem aktualizacje strony. Teraz mozna znalezc tam rowniez sliczne prace Dark Wampirka. Dzieki za uwage.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:57 am