|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:38 am
Czarny Ktoś ci gardło podciął? A tak serio: nie jest źle... Lepiej wygląsz niż ja, a dodatkowo ludzie robią mi zdjęcia akurat wtedy, kiedy wyglądam już całkiem niefotogenicznie eeeeeeeee tam... facet nie musi być śliczny i fotogeniczny... wystarczy żeby był niewiele ładniejszy od belzebuba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:38 am
część Rynn!!!!!JAK MIŁO Cię znowu widzieć!!!!!!: smile smile smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:39 am
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Sei chan Hi hi hi*Zaczyna uciekać* Shinn wystawiłes w markecie??? To za ile je wystawić .. za 400g to może być mało Nie jest za mało( w sklepie to normalnie 0g kosztuje) A tak szybko ktos je kupi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Czarny Ktoś ci gardło podciął? A tak serio: nie jest źle... Lepiej wygląsz niż ja, a dodatkowo ludzie robią mi zdjęcia akurat wtedy, kiedy wyglądam już całkiem niefotogenicznie eeeeeeeee tam... facet nie musi być śliczny i fotogeniczny... powinien być niewiele ładniejszy od belzebuba... A widziałeś jak ostatnio przedstawiają diabły w np. anime? Kompleksów można dostać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:40 am
Cześć Kukus...nie, wiesz, nie mam ochoty nawet na wódę...w poniedziałek mam punkcję zatokową i cholernie się tego boję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:41 am
eh żadnego Alkocholu!!!!! razz razz razz Trochę kulturki~!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka Ozzy!! Hejka Aya!!!
*Gramoli się na brzeg basenu*Nyu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan [Shinn] Sei chan Hi hi hi*Zaczyna uciekać* Shinn wystawiłes w markecie??? To za ile je wystawić .. za 400g to może być mało Nie jest za mało( w sklepie to normalnie 0g kosztuje) A tak szybko ktos je kupi. Wystawie za 500g xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Kukus Czarny Ktoś ci gardło podciął? A tak serio: nie jest źle... Lepiej wygląsz niż ja, a dodatkowo ludzie robią mi zdjęcia akurat wtedy, kiedy wyglądam już całkiem niefotogenicznie eeeeeeeee tam... facet nie musi być śliczny i fotogeniczny... powinien być niewiele ładniejszy od belzebuba... A widziałeś jak ostatnio przedstawiają diabły w np. anime? Kompleksów można dostać... przykro mi... ja z tych co raczej komplexów nie posiadają... więc nie wiem o co loko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Cześć Kukus...nie, wiesz, nie mam ochoty nawet na wódę...w poniedziałek mam punkcję zatokową i cholernie się tego boję... a właśnie jak samopoczucie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:42 am
Sei chan [Shinn] Sei chan Hi hi hi*Zaczyna uciekać* Shinn wystawiłes w markecie??? To za ile je wystawić .. za 400g to może być mało Nie jest za mało( w sklepie to normalnie 0g kosztuje) A tak szybko ktos je kupi. A CO??!! MOŻE COŚ FAJNEGO?? TO JA KUPIĘ :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:43 am
[Shinn] Sei chan [Shinn] Sei chan Hi hi hi*Zaczyna uciekać* Shinn wystawiłes w markecie??? To za ile je wystawić .. za 400g to może być mało Nie jest za mało( w sklepie to normalnie 0g kosztuje) A tak szybko ktos je kupi. Wystawie za 500g xd Oki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Hejka Ozzy!! Hejka Aya!!! *Gramoli się na brzeg basenu*Nyu xp dzięki że mnie zauważyłaś smile smile smile smile MAM NOWY MIECZYK smile *wyciąga zza pleców*to jest śnieżynka smile a Anduil-a też mam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Cześć Kukus...nie, wiesz, nie mam ochoty nawet na wódę...w poniedziałek mam punkcję zatokową i cholernie się tego boję... ja w przyszły poniedziałek [13 września] mam scentygrafię dynamiczną kości oraz ukrwienia... jak coś poojdzie nie tak to będę świecił w nocy, bo podczas tego badania podawany jest promieniotwórczy kontrast eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|