|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:18 am
Sayokun Kukus Sayokun Kukus nie ściemniaj, dawaj... my się podzieliliśmy... jak się nie podzielisz to ja wstawię zdjęcie za ciebie blaugh lethiel nie ma zdjęcia delisa nie ma zdjęcia tylko katka ma co to za życie blaugh Lethiel ma zdjęcie blaugh to znaczy że kłamała ale dod niej wyciągniemy powodzenia życzę... ja nie będę nic wyciągał... jak zechce to sama da... krootka piłka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:19 am
Sayokun Katka1989 Sayokun lethiel nie ma zdjęcia delisa nie ma zdjęcia tylko katka ma co to za życie blaugh a ty masz? blaugh wink ja??? przez moją tważ rynn jet już w szpitalu nie przesadzaj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:21 am
Katka1989 Sayokun Katka1989 Sayokun lethiel nie ma zdjęcia delisa nie ma zdjęcia tylko katka ma co to za życie blaugh a ty masz? blaugh wink ja??? przez moją tważ rynn jet już w szpitalu nie przesadzaj sweatdrop nie przesadzam nie chce mieć więcej osób na sumienu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:23 am
Sei chan [Shinn] [Shinn] Sei chan Hejka Shinn!!! Kurcze mam dwie koszulki do sprzedania, a nie chce kupować mi się vending licens. Dałaś mi koszulkę. Ja Ci je sprzedam w markecie. Mam licencję xd Sprzedałbyś??? Jasne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:23 am
Katka1989 Sayokun Katka1989 Sayokun lethiel nie ma zdjęcia delisa nie ma zdjęcia tylko katka ma co to za życie blaugh a ty masz? blaugh wink ja??? przez moją tważ rynn jet już w szpitalu nie przesadzaj sweatdrop po prostu zobaczył mnie i stwierdził, że nawet jakby miał pełny makijaż to nie ma szans na lans i teraz się będzie wykręcał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:24 am
Sayokun Katka1989 Sayokun Katka1989 Sayokun lethiel nie ma zdjęcia delisa nie ma zdjęcia tylko katka ma co to za życie blaugh a ty masz? blaugh wink ja??? przez moją tważ rynn jet już w szpitalu nie przesadzaj sweatdrop nie przesadzam nie chce mieć więcej osób na sumienu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:24 am
Wheee, kochany jesteś whee Zaraz ci je tradem wyśle, wstaw je za 400g jedna bo więcej za nie nie chce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:25 am
[Shinn] Sayokun Katka1989 Sayokun Katka1989 Sayokun lethiel nie ma zdjęcia delisa nie ma zdjęcia tylko katka ma co to za życie blaugh a ty masz? blaugh wink ja??? przez moją tważ rynn jet już w szpitalu nie przesadzaj sweatdrop nie przesadzam nie chce mieć więcej osób na sumienu stare no co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:26 am
*wygląda zza framugi* Heloł! O czym mowa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:28 am
Sayokun Katka1989 Sayokun Katka1989 Sayokun lethiel nie ma zdjęcia delisa nie ma zdjęcia tylko katka ma co to za życie blaugh a ty masz? blaugh wink ja??? przez moją tważ rynn jet już w szpitalu nie przesadzaj sweatdrop nie przesadzam nie chce mieć więcej osób na sumienu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:28 am
Czarny *wygląda zza framugi* Heloł! O czym mowa? zdjęciami się dzielimy... a Sayo się boi, że się będziemy z niego smiali i nie chce się pokazać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:29 am
Shinn wstawiłeś drugiego takiego samego posta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:29 am
Kukus Czarny *wygląda zza framugi* Heloł! O czym mowa? zdjęciami się dzielimy... a Sayo się boi, że się będziemy z niego smiali i nie chce się poakzać blaugh ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:32 am
Cześć wszystkim...wypuścili mnie ze szpitala na weekend...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|