|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:03 am
Kukus nie ściemniaj, dawaj... my się podzieliliśmy... jak się nie podzielisz to ja wstawię zdjęcie za ciebie blaugh serio tak jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:05 am
Sayokun lethiel nie ma zdjęcia delisa nie ma zdjęcia tylko katka ma co to za życie blaugh a ty masz? blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:06 am
... ...jak szaleć to szaleć... ...tym bardziej, że kupa ludzi sobie poszła... ... ...oto jestem ja - znaczy się - moje oczy... ninja  ...to jest odbicie lustrzane...brat zrobił mi zdjęcie w lustrze... ... ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:09 am
Sayokun Kukus nie ściemniaj, dawaj... my się podzieliliśmy... jak się nie podzielisz to ja wstawię zdjęcie za ciebie blaugh lethiel nie ma zdjęcia delisa nie ma zdjęcia tylko katka ma co to za życie blaugh Lethiel ma zdjęcie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ...jak szaleć to szaleć... ...tym bardziej, że kupa ludzi sobie poszła... ... ...oto jestem ja - znaczy się - moje oczy... ninja  ...to jest odbicie lustrzane...brat zrobił mi zdjęcie w lustrze... ... ... xp fajne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:14 am
 oto moje oczysko jak jestem lekko podpity... wersji na trzeźwo i po poważnym spożyciu nie ujawnię gdyż w tym dwóch wersjach me oczy wyglądają psychodelicznie... lekko nadźgany to neutralna opcja wyglądu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:14 am
a nic, na rare itema poluje i nic mi nie wyskakuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:15 am
Kukus Sayokun Kukus nie ściemniaj, dawaj... my się podzieliliśmy... jak się nie podzielisz to ja wstawię zdjęcie za ciebie blaugh lethiel nie ma zdjęcia delisa nie ma zdjęcia tylko katka ma co to za życie blaugh Lethiel ma zdjęcie blaugh to znaczy że kłamała ale dod niej wyciągniemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:16 am
Katka1989 Sayokun lethiel nie ma zdjęcia delisa nie ma zdjęcia tylko katka ma co to za życie blaugh a ty masz? blaugh wink ja??? przez moją tważ rynn jet już w szpitalu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:17 am
W Melinie dwa nowe rysunki Rroarr'a się pojawiły biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Sei chan Hejka Shinn!!! Kurcze mam dwie koszulki do sprzedania, a nie chce kupować mi się vending licens. Dałaś mi koszulkę. Ja Ci je sprzedam w markecie. Mam licencję xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] [Shinn] Sei chan Hejka Shinn!!! Kurcze mam dwie koszulki do sprzedania, a nie chce kupować mi się vending licens. Dałaś mi koszulkę. Ja Ci je sprzedam w markecie. Mam licencję xd Sprzedałbyś???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|