|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:46 am
Delisa Ja- Yosei ... ...Ohayo! ... ...chce ktoś kupić może: ... - outlaw biker pants - ashe ... - white punk band ... - blue wetsuit ... lub może ... - morgana's gloves ...??? ... hejka biggrin ee........ nie wiem jak te rzeczy wygladaja sweatdrop xp ...to sobie sprawdź! xp niedawno miałem je na sobie - biała opaska, strój do pływania, takie czarne coś na ręce no i spodnie...takie outlaw boker... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:46 am
Ja- Yosei ... ...Ohayo! ... ...chce ktoś kupić może: ... - outlaw biker pants - ashe ... - white punk band ... - blue wetsuit ... lub może ... - morgana's gloves ...??? ... hejko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:47 am
Kukus Katka1989 Kukus to jak? jadziem z tymi fotami? nio oki... będę tego później żałować ale trudno... i tak juz 3 osoby z gildii widziały tą fotke sweatdrop >>>SocKukus<<< bo za duże jest to to daję link wow to ty eek super zdjecie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:49 am
Delisa Kukus Katka1989 Kukus to jak? jadziem z tymi fotami? nio oki... będę tego później żałować ale trudno... i tak juz 3 osoby z gildii widziały tą fotke sweatdrop >>>SocKukus<<< bo za duże jest to to daję link wow to ty eek super zdjecie blaugh przecież pisałem... przystojna ze mnie bestia ale straszny głąb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Delisa Ja- Yosei ... ...Ohayo! ... ...chce ktoś kupić może: ... - outlaw biker pants - ashe ... - white punk band ... - blue wetsuit ... lub może ... - morgana's gloves ...??? ... hejka biggrin ee........ nie wiem jak te rzeczy wygladaja sweatdrop xp ...to sobie sprawdź! xp niedawno miałem je na sobie - biała opaska, strój do pływania, takie czarne coś na ręce no i spodnie...takie outlaw boker... stare juz widzialam te rzeczy dzieki ale nie chce .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:51 am
... ...a - skoro nikt nie chce to idę sprzedać na markecie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:52 am
katka eek to ty tak wygladasz eek myslalam ze bedzie o wiele gorzej (myslalam tak po tym jak napisalas zebysmy sie nie przestraszyli) xd fajne zdjecie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:52 am
hejko. masz szczęście bo pokazuję światu moje brzydkie fotki. jedyna taka okazja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:54 am
Delisa katka eek to ty tak wygladasz eek myslalam ze bedzie o wiele gorzej (myslalam tak po tym jak napisalas zebysmy sie nie przestraszyli) xd fajne zdjecie biggrin ^^ edit: no widzisz ale reszta umarła z przerażenia bo sie nie odzywają sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:55 am
Katka1989 Delisa katka eek to ty tak wygladasz eek myslalam ze bedzie o wiele gorzej (myslalam tak po tym jak napisalas zebysmy sie nie przestraszyli) xd fajne zdjecie biggrin ^^ ^^ ^^ ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:55 am
Przecierz te fotki nie są brzydkie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:56 am
Delisa katka eek to ty tak wygladasz eek myslalam ze bedzie o wiele gorzej (myslalam tak po tym jak napisalas zebysmy sie nie przestraszyli) xd fajne zdjecie biggrin fajne zdjęcia ^^ delisa teraz ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|