|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:35 am
Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa Katka1989 eh... ja nawet nie wiem gdzie do licka pójdę sweatdrop Ej Del masz fotkę na kompie? to co pokazalam to tak 3nodding ja mam swoją fotkę 3nodding pokaz biggrin eh... no nie wiem... bardzo proschu 4laugh eek niczym Lethiel sweatdrop nie wiem czy pokażę fotkę sweatdrop jeszcze się przestraszycie stare to zrobimy tak... ja pierwszy pokaże... w ogoole to witam, dziewczęta heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:36 am
Kukus Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa Katka1989 eh... ja nawet nie wiem gdzie do licka pójdę sweatdrop Ej Del masz fotkę na kompie? to co pokazalam to tak 3nodding ja mam swoją fotkę 3nodding pokaz biggrin eh... no nie wiem... bardzo proschu 4laugh eek niczym Lethiel sweatdrop nie wiem czy pokażę fotkę sweatdrop jeszcze się przestraszycie stare to zrobimy tak... ja pierwszy pokaże... w ogoole to witam, dziewczęta heart hejka kukus biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:36 am
Delisa spcjlnie tak zrobilam 4laugh taaa.... bo z tego co widzę to na wszystkich działa stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:37 am
Kukus Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa Katka1989 eh... ja nawet nie wiem gdzie do licka pójdę sweatdrop Ej Del masz fotkę na kompie? to co pokazalam to tak 3nodding ja mam swoją fotkę 3nodding pokaz biggrin eh... no nie wiem... bardzo proschu 4laugh eek niczym Lethiel sweatdrop nie wiem czy pokażę fotkę sweatdrop jeszcze się przestraszycie stare to zrobimy tak... ja pierwszy pokaże... w ogoole to witam, dziewczęta heart Hejko! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:37 am
Katka1989 Delisa spcjlnie tak zrobilam 4laugh taaa.... bo z tego co widzę to na wszystkich działa stare sweatdrop jasne biggrin bardzo proshu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:38 am
... ...Ohayo! ... ...chce ktoś kupić może: ... - outlaw biker pants - ashe ... - white punk band ... - blue wetsuit ... lub może ... - morgana's gloves ...??? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:38 am
to jak? jadziem z tymi fotami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:39 am
Kukus to jak? jadziem z tymi fotami? pokaz swoja bardzo proshu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:39 am
Kukus to jak? jadziem z tymi fotami? nio oki... będę tego później żałować ale trudno... i tak juz 3 osoby z gildii widziały tą fotke sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:42 am
Katka1989 Kukus to jak? jadziem z tymi fotami? nio oki... będę tego później żałować ale trudno... i tak juz 3 osoby z gildii widziały tą fotke sweatdrop juuuuuuuuuupiiiiii 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:42 am
... ...Ohayo! ... ...chce ktoś kupić może: ... - outlaw biker pants - ashe ... - white punk band ... - blue wetsuit ... lub może ... - morgana's gloves ...??? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:43 am
Katka1989 Kukus to jak? jadziem z tymi fotami? nio oki... będę tego później żałować ale trudno... i tak juz 3 osoby z gildii widziały tą fotke sweatdrop >>>SocKukus<<< bo za duże jest to to daję link
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:43 am
Ja- Yosei ... ...Ohayo! ... ...chce ktoś kupić może: ... - outlaw biker pants - ashe ... - white punk band ... - blue wetsuit ... lub może ... - morgana's gloves ...??? ... hejka biggrin ee........ nie wiem jak te rzeczy wygladaja sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:45 am
Ja- Yosei ... ...Ohayo! ... ...chce ktoś kupić może: ... - outlaw biker pants - ashe ... - white punk band ... - blue wetsuit ... lub może ... - morgana's gloves ...??? ... niee kupiłem już od ciebie straw hat nie pasuje z tym co tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:45 am
wieczorem będę dysponował aktualniejszymi... z wczoraj... te są sprzed 5 miesięcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|