|
|
|
|
Posted: Tue Nov 01, 2005 1:36 am
~~lena-undesaid~~ Kimagure-chan wyglądasz jak chłopak sweatdrop sweatdrop to ma swoje zalety xD Szczegolnie jak nowa baba od angielskiego powie o Tobie "Boy with long hair" -_-'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 01, 2005 6:14 am
RUFUS.ABBYSINIAN crazy chaz RUFUS.ABBYSINIAN crazy chaz jak mogłeś się tu wypowiedzieć? ...Przy pomocy magicznego przycisku. znasz takie? ...A Ty nie? eek no coś ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 01, 2005 6:50 am
PRzestań bo sie zakocham.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 01, 2005 9:23 am
Lopatka ~~lena-undesaid~~ Kimagure-chan wyglądasz jak chłopak sweatdrop sweatdrop to ma swoje zalety xD Szczegolnie jak nowa baba od angielskiego powie o Tobie "Boy with long hair" -_-' przeciez ja sie tak nie ubieram... i nigdy nikt tak do mnie nie powiedzial rolleyes talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:30 am
Aidanna Lopatka ~~lena-undesaid~~ Kimagure-chan wyglądasz jak chłopak sweatdrop sweatdrop to ma swoje zalety xD Szczegolnie jak nowa baba od angielskiego powie o Tobie "Boy with long hair" -_-' przeciez ja sie tak nie ubieram... i nigdy nikt tak do mnie nie powiedzial rolleyes talk2hand To bylo stwierdzenie o mnie -_-' Nie rozumiem jak mozna mnie pomylic z facetem! Tlumaczyla sie tym, ze usiadlam na koncu sali, a ona jest krotkowidzem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 12:13 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 9:45 am
zdjecia wklejac a nie pogaduchy urządzać ! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 10:06 am
Lavagetas_heqetai zdjecia wklejac a nie pogaduchy urządzać ! scream a ty co sie wydzierasz... strone wczesniej sa domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 11:36 am
Aidanna Lavagetas_heqetai zdjecia wklejac a nie pogaduchy urządzać ! scream a ty co sie wydzierasz... strone wczesniej sa domokun moj przybytek! sie wydzieram blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 12:04 pm
Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai zdjecia wklejac a nie pogaduchy urządzać ! scream a ty co sie wydzierasz... strone wczesniej sa domokun moj przybytek! sie wydzieram blaugh no to przeciez dalam foty... to skomentuj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 2:45 pm
Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai zdjecia wklejac a nie pogaduchy urządzać ! scream a ty co sie wydzierasz... strone wczesniej sa domokun moj przybytek! sie wydzieram blaugh no to przeciez dalam foty... to skomentuj xd nu, fajny fryz kolor wlosow ;D tez chce zapuscic na taka dlugosc ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 5:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 6:16 am
a czemu nie bez koszulki? jak kolezanki? ;] poza tym fajna buzka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:05 am
Lavagetas_heqetai a czemu nie bez koszulki? jak kolezanki? ;] poza tym fajna buzka ninja ech, z prostej przyczyny: nie chcialo mi sie przebierac w stroj, wakacje = lenistwo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|