Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 144 145 146 147 148 149 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

[ Kaku ]

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:05 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:06 pm

BeeWolf_san
rapid_19
Kukus
rapid_19
dupa
a może rozwiniesz wypowiedź

dwie dupy

Lukaszu...
A jak cie uczyłem ?? Ukłoń sie ładnie przedstaw, powiedz gdzie mieszkasz ile masz lat...
pokaż zeby, i powiec czemu jesteś tu z nami. Wszyscy mam y ten sam problem ale nie wstydzmy sie go Alkocholizm to choroba 21 wieku wielu młodych ludzi to ma ...
no właśnie, kurwa... nim nam nawtykasz najpierw pokaż zęby, kufa... kultury trochę, młody człowieku

wybaczę ci jak postawisz litra [najlepiej Palace, bo to mi idzie jak woda o poranku]

Kukus

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:06 pm

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:08 pm

Kukus

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:09 pm

[ Kaku ]

ANTY rin? przeciez ona po blizszym przyjzeniu sie jest sto procent nieszkodliwa.

nie nie ANTY rin choć trzeba sie nad tym zastanowić ....
Przy bliższym czyli jednak twoje DNA nie zostało tylko w tobie ... aha wink
nieszkodliwa no napewno... ale po roku znajomosci "przelotnej" z ta osobą nie mam zamiaru nawiazywac stosunków blirzszych .... xp

Zatowole, isc na łaczke na bosaka... i sie wytarzać w trawie.
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:10 pm

BeeWolf_san
Ja naszczescie nie miałęm przyjemnosci jej spotkać oko w oko, tym bardziej wymieniac płyn�w, to by sie skonczyło gorzej niz poglady bo bym jeszcze ja polubił na jakis czas.
Czy nie traciłes zadnej czesci ciała, po spotkaniu z ciemna stroną swiat anime ?? stressed

Nie, nic nie stracilem. jak juz pisalem, to dziewcze jest nieszkodliwe. protekcjinalizm, cynizm..
w sumie jeszcze nie spi. mozna zaprosic na meline.

[ Kaku ]

Kukus

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:10 pm

przepraszam... spierdziałem się... ale to była forma protestu przeciwko rozmowie o tej dziwnej dziewczynie, ktoora może i wygląda ale nawet jakby jej po same migdały wsadził to nadal by pierdoliła swoje farmazony przy okazji narażając się na oberwanie przez łeb czymś cięzkim za zagryzanie
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:11 pm

[ Kaku ]
BeeWolf_san
Ja naszczescie nie miałęm przyjemnosci jej spotkać oko w oko, tym bardziej wymieniac płyn�w, to by sie skonczyło gorzej niz poglady bo bym jeszcze ja polubił na jakis czas.
Czy nie traciłes zadnej czesci ciała, po spotkaniu z ciemna stroną swiat anime ?? stressed

Nie, nic nie stracilem. jak juz pisalem, to dziewcze jest nieszkodliwe. protekcjinalizm, cynizm..

Mam nadzieje ze mowimy O Rin a nie o Ryn !

BeeWolf_san

Kukus

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:11 pm

BeeWolf_san
[ Kaku ]

ANTY rin? przeciez ona po blizszym przyjzeniu sie jest sto procent nieszkodliwa.

nie nie ANTY rin choć trzeba sie nad tym zastanowić ....
Przy bliższym czyli jednak twoje DNA nie zostało tylko w tobie ... aha wink
nieszkodliwa no napewno... ale po roku znajomosci "przelotnej" z ta osobą nie mam zamiaru nawiazywac stosunków blirzszych .... xp

Zatowole, isc na łaczke na bosaka... i sie wytarzać w trawie.
chyba wykosić trawnik nożyczkami
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:13 pm

[ Kaku ]
BeeWolf_san

nie dziękuję... a skoro to jest dla ciebie cynizm to sprawdź jeszcz raz w słowniku [nie żebym cię obrazić chciał, ale cynikiem jestem ja... ona to po prostu pierdoli głupoty]

Kukus

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:14 pm

Kukus
przepraszam... spierdziałem się... ale to była forma protestu przeciwko rozmowie o tej dziwnej dziewczynie, ktoora może i wygląda ale nawet jakby jej po same migdały wsadził to nadal by pierdoliła swoje farmazony przy okazji narażając się na oberwanie przez łeb czymś cięzkim za zagryzanie

Zawsze wiedziałęś jak wyrazić swoj bunt przeciwko, Niej....

No ale mniejsza o to biggrin ....

tak norzyczki i trawa to coś co lubie, a przemaS lubi wysoką trawe ... nie wiem czemu przecie to brzydko, i ludzie sie smieja z niezadbanego trawnika.
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:14 pm

BeeWolf_san

taa..o rin, alias rin, alias jigoku le costam..

[ Kaku ]

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:17 pm

[ Kaku ]
BeeWolf_san

taa..o rin, alias rin, alias jigoku le costam..

No to dobrze. biggrin

nie wiem może znasz a może nie ....

www.perfect-anime.net/forum zapraszam jako GTW ... do pisania biggrin

Zaraz ide spać ... jakoś mnie zmuliła ta kanapka z szynkąsupka chińska i Ptasie pleczko popite to wszystko herbata..
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:20 pm

skwintuję dyskusję takim oto stwierdzeniem...

wolałbym wsadzić chuja we włączoną na przeciery sokowirówkę niż znów mieć tę wątpliwą przyjemność rozmowy z tą dziewczyną na jakikolwiek temat...
pierdoli takie głupoty, że głowa mała... potrafi sobie w jednej wypowiedzi 3krotnie zaprzeczyć... to nie jest dla mnie partner do dyskusji nawet o pogodzie

koniec tego tematu, wracajmy do cipek, kurwa

Kukus

[ Kaku ]

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:21 pm

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 144 145 146 147 148 149 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games