|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:37 pm
Lethiel Kiray Lethiel Kiray a czemu mamy Tobie wierzyc?... jezeli to nie prawda to oddaj nam swoje majtki i jak z nimi wszystko bedzie dobrze to Cie je oddamy... xd ale.. ale... *cofa sie pod sciane* nie moge.. one sa zbyt tajniaste xd Opcy.. masz talent xd my musimy je sprawdzic... tajniaste...moze masz w nich aparature szpiegowska... *podchodzi blizej* to.. tego.. no.. pomoowienia redface redface redface ninja *szuka drogi ucieczki* eek a ty nie jestes na zyrandolu eek question twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:37 pm
Lethiel Kiray Lethiel Kiray a czemu mamy Tobie wierzyc?... jezeli to nie prawda to oddaj nam swoje majtki i jak z nimi wszystko bedzie dobrze to Cie je oddamy... xd ale.. ale... *cofa sie pod sciane* nie moge.. one sa zbyt tajniaste xd Opcy.. masz talent xd my musimy je sprawdzic... tajniaste...moze masz w nich aparature szpiegowska... *podchodzi blizej* to.. tego.. no.. pomoowienia redface redface redface ninja *szuka drogi ucieczki* *blokuje wszystkie ewentualne drogi ucieczki* pomowienie...to sie okaze a teraz zdejmij powoli swoje majtki i podaj mi...tylko ostroznie...chyba nie chcemy aby im sie cos stalo... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:38 pm
Rev pokazuj albo sobie ide... ludzi powkurwiac i kwiatki podlac kwasem siarkowym heart cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:40 pm
Kiray *blokuje wszystkie ewentualne drogi ucieczki* pomowienie...to sie okaze a teraz zdejmij powoli swoje majtki i podaj mi...tylko ostroznie...chyba nie chcemy aby im sie cos stalo... xd ninja ale... cry *poddala sie* sweatdrop podala mu majtki i zaslonila sie wachlarzykiem* redface redface redface majtki jak majtki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:41 pm
Real_Twisted Lethiel Kiray Lethiel Kiray a czemu mamy Tobie wierzyc?... jezeli to nie prawda to oddaj nam swoje majtki i jak z nimi wszystko bedzie dobrze to Cie je oddamy... xd ale.. ale... *cofa sie pod sciane* nie moge.. one sa zbyt tajniaste xd Opcy.. masz talent xd my musimy je sprawdzic... tajniaste...moze masz w nich aparature szpiegowska... *podchodzi blizej* to.. tego.. no.. pomoowienia redface redface redface ninja *szuka drogi ucieczki* eek a ty nie jestes na zyrandolu eek question twisted nie, nie ma jej teraz na zyrandolu...jest w slepym zaulku... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:42 pm
Real_Twisted eek a ty nie jestes na zyrandolu eek question twisted przecie trzeszczal xd .. nie bede na takim siedziec blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:42 pm
Lethiel Kiray *blokuje wszystkie ewentualne drogi ucieczki* pomowienie...to sie okaze a teraz zdejmij powoli swoje majtki i podaj mi...tylko ostroznie...chyba nie chcemy aby im sie cos stalo... xd ninja ale... cry *poddala sie* sweatdrop podala mu majtki i zaslonila sie wachlarzykiem* redface redface redface majtki jak majtki xd o kuna!!!!!!! mi jeszce nigdy dobrowolnie majtek nie oddala eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:43 pm
hmmmm *wstaje od stolu i podnosi kilt na chwile* i co lepiej Wam? mrgreen
*polewa kolejke* napijmy sie lepiej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:44 pm
opcy Lethiel Kiray *blokuje wszystkie ewentualne drogi ucieczki* pomowienie...to sie okaze a teraz zdejmij powoli swoje majtki i podaj mi...tylko ostroznie...chyba nie chcemy aby im sie cos stalo... xd ninja ale... cry *poddala sie* sweatdrop podala mu majtki i zaslonila sie wachlarzykiem* redface redface redface majtki jak majtki xd o kuna!!!!!!! mi jeszce nigdy dobrowolnie majtek nie oddala eek rofl rofl rofl bo ty kradniesz kradzieju !!! whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kiray *blokuje wszystkie ewentualne drogi ucieczki* pomowienie...to sie okaze a teraz zdejmij powoli swoje majtki i podaj mi...tylko ostroznie...chyba nie chcemy aby im sie cos stalo... xd ninja ale... cry *poddala sie* sweatdrop podala mu majtki i zaslonila sie wachlarzykiem* redface redface redface majtki jak majtki xd VICTORIA *wykonuje gest zwycieskiego Rokiego Balboy* widzisz to nie bolalo...a za to ze tak dlugo zwlekalas nigdy ich nie odzyskasz... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kuna
Adrev... ide se czesc pa! fjoch heart domokun rofl
tchorz xp i cnotka w dodatku rofl cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:45 pm
Kiray Lethiel Kiray *blokuje wszystkie ewentualne drogi ucieczki* pomowienie...to sie okaze a teraz zdejmij powoli swoje majtki i podaj mi...tylko ostroznie...chyba nie chcemy aby im sie cos stalo... xd ninja ale... cry *poddala sie* sweatdrop podala mu majtki i zaslonila sie wachlarzykiem* redface redface redface majtki jak majtki xd VICTORIA *wykonuje gest zwycieskiego Rokiego Balboy* widzisz to nie bolalo...a za to ze tak dlugo zwlekalas nigdy ich nie odzyskasz... xd eek gonk gonk gonk crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:46 pm
revcat hmmmm *wstaje od stolu i podnosi kilt na chwile* i co lepiej Wam? mrgreen *polewa kolejke* napijmy sie lepiej mrgreen esh.... ee tam.... czesc pa sweatdrop cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel Kiray *blokuje wszystkie ewentualne drogi ucieczki* pomowienie...to sie okaze a teraz zdejmij powoli swoje majtki i podaj mi...tylko ostroznie...chyba nie chcemy aby im sie cos stalo... xd ninja ale... cry *poddala sie* sweatdrop podala mu majtki i zaslonila sie wachlarzykiem* redface redface redface majtki jak majtki xd o kuna!!!!!!! mi jeszce nigdy dobrowolnie majtek nie oddala eek to dzieki sile perswazji... albo moj urok osobisty zadzialal... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy o kuna!!!!!!! mi jeszce nigdy dobrowolnie majtek nie oddala eek rofl rofl rofl bo ty kradniesz kradzieju !!! whee xd a myslisz ze Tawarisz Kiray ci te majtki odda wink cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|