|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:07 am
Rynn the Vampire wiesz, Falc, nie wiem co ty się tak przejmujesz, przecież eventy to nie jest najważniejsza rzecz, ja tu jestem dla ludzi a gaja-szmall to już schodzi na drugi plan stare a ja jestem tu od kwietnia stare he he to msz glupio blaugh a ja tu jestem nie wiem czemun z nudow no ludzie tez sa fajni i to chyba wlasciwie tez dla nich no i mam nadzieje ze calkiem nie dlugo dla Rpg-a biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:09 am
Falcone Rynn the Vampire wiesz, Falc, nie wiem co ty się tak przejmujesz, przecież eventy to nie jest najważniejsza rzecz, ja tu jestem dla ludzi a gaja-szmall to już schodzi na drugi plan stare a ja jestem tu od kwietnia stare he he to msz glupio blaugh a ja tu jestem nie wiem czemun z nudow no ludzie tez sa fajni i to chyba wlasciwie tez dla nich no i mam nadzieje ze calkiem nie dlugo dla Rpg-a biggrin ludzie są super, tylko niektórzy strasznie narzekają stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:09 am
a ja i tal chcial bym miec boxa ..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:10 am
Rynn the Vampire Falcone Rynn the Vampire wiesz, Falc, nie wiem co ty się tak przejmujesz, przecież eventy to nie jest najważniejsza rzecz, ja tu jestem dla ludzi a gaja-szmall to już schodzi na drugi plan stare a ja jestem tu od kwietnia stare he he to msz glupio blaugh a ja tu jestem nie wiem czemun z nudow no ludzie tez sa fajni i to chyba wlasciwie tez dla nich no i mam nadzieje ze calkiem nie dlugo dla Rpg-a biggrin ludzie są super, tylko niektórzy strasznie narzekają stare czy ty cos sugerujesz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:10 am
Czesc! co robicie? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:12 am
Eurina Vam Czesc! co robicie? surprised witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:12 am
Falcone Rynn the Vampire Falcone Rynn the Vampire wiesz, Falc, nie wiem co ty się tak przejmujesz, przecież eventy to nie jest najważniejsza rzecz, ja tu jestem dla ludzi a gaja-szmall to już schodzi na drugi plan stare a ja jestem tu od kwietnia stare he he to msz glupio blaugh a ja tu jestem nie wiem czemun z nudow no ludzie tez sa fajni i to chyba wlasciwie tez dla nich no i mam nadzieje ze calkiem nie dlugo dla Rpg-a biggrin ludzie są super, tylko niektórzy strasznie narzekają stare czy ty cos sugerujesz stare jak możesz tak przypuszczać.... stare cień dobry Eurina ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:13 am
Eurina Vam Czesc! co robicie? surprised hejka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:14 am
Witam wszytkich. Chciałem się zapytać, jak sie kasuje topic'i ? Nie chce kasować tego topic'a co mam teraz tylko innego. Więc jak skasowac topic ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:16 am
[Shinn] Witam wszytkich. Chciałem się zapytać, jak sie kasuje topic'i ? Nie chce kasować tego topic'a co mam teraz tylko innego. Więc jak skasowac topic ? Shinn ! *przytulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:16 am
hmmm....... zastanawiam sie i zastanawiam ............. nie pamietam kiedy zalozylam postac na gai .......... hmm............... hejka shinn biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:17 am
[Shinn] Witam wszytkich. Chciałem się zapytać, jak sie kasuje topic'i ? Nie chce kasować tego topic'a co mam teraz tylko innego. Więc jak skasowac topic ? nie wiem ale ie chyba nie da sweatdrop skasowac musza moderatorzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:17 am
Widze mala dyskusje na temat pudelek... whee Ja przyszlam tylko na chwile... Ide dalej grac surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:18 am
Eurina Vam Widze mala dyskusje na temat pudelek... whee Ja przyszlam tylko na chwile... Ide dalej grac surprised papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|