|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:27 pm
Kukus BeeWolf Sayokun będziesz wyglądał jak gambino blaugh to raczej ja nie bede bogaty do tej pory od kiedy poznałem Omi rozdałem coś około 10 tyś ... :0 .... masa kasy smile ale mi nie potszeba wiecej biggrin będziesz, będziesz... jak Przems założy klinikę to będziemy u niego pracować... będziemy trzepać kasę i rozbijać się zajebystymi samochodami biggrin On najpierw matura egzam musi zdac ...ale nie mysle ze by nie zdał, Pozatym .... ja to bym chciał byc szalonym naukowcem i orzywić trupa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:27 pm
Sayokun BeeWolf to raczej ja nie bede bogaty do tej pory od kiedy poznałem Omi rozdałem coś około 10 tyś ... :0 .... masa kasy smile ale mi nie potszeba wiecej biggrin dlatego też dabster narzeka mój kuzyn ma dziewczyne dość na poważnie i cierpi na przewlekły brak szmalu więc wciąż pożycza od braciszka... a jaccuś cierpi bo nie może odmówić a ja nie mam kobiety... bo jestem przystojna bestia ale niepoważna przeraźliwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:32 pm
Sayokun BeeWolf to raczej ja nie bede bogaty do tej pory od kiedy poznałem Omi rozdałem coś około 10 tyś ... :0 .... masa kasy smile ale mi nie potszeba wiecej biggrin dlatego też dabster narzeka mój kuzyn ma dziewczyne dość na poważnie i cierpi na przewlekły brak szmalu więc wciąż pożycza od braciszka... a jaccuś cierpi bo nie może odmówić ale ja rozdaje chajs a i tak mam go sporo ... !!! wiec to nie tto samo biggrin ... niah niha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:37 pm
Kukus Sayokun BeeWolf to raczej ja nie bede bogaty do tej pory od kiedy poznałem Omi rozdałem coś około 10 tyś ... :0 .... masa kasy smile ale mi nie potszeba wiecej biggrin dlatego też dabster narzeka mój kuzyn ma dziewczyne dość na poważnie i cierpi na przewlekły brak szmalu więc wciąż pożycza od braciszka... a jaccuś cierpi bo nie może odmówić a ja nie mam kobiety... bo jestem przystojna bestia ale niepoważna przeraźliwie Ta ty z powarznym typem masz mało wspulnego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:43 pm
wrócil blaugh jak było na zapoznawczej???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:44 pm
Sayokun BeeWolf to raczej ja nie bede bogaty do tej pory od kiedy poznałem Omi rozdałem coś około 10 tyś ... :0 .... masa kasy smile ale mi nie potszeba wiecej biggrin dlatego też dabster narzeka mój kuzyn ma dziewczyne dość na poważnie i cierpi na przewlekły brak szmalu więc wciąż pożycza od braciszka... a jaccuś cierpi bo nie może odmówić Moge ale ja jestm zyczliwy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:45 pm
Sayokun wrócil blaugh jak było na zapoznawczej??? tak jak pisze pod spodem biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:46 pm
Dabster Sayokun wrócil blaugh jak było na zapoznawczej??? tak jak pisze pod spodem biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin topór pozwolił na popijawę???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:47 pm
Sayokun Dabster Sayokun wrócil blaugh jak było na zapoznawczej??? tak jak pisze pod spodem biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin topór pozwolił na popijawę??? a jak debilna strona rodzinki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:49 pm
Sayokun Dabster Sayokun wrócil blaugh jak było na zapoznawczej??? tak jak pisze pod spodem biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin topór pozwolił na popijawę??? nie wiem bo w okolicy nie bylo zadnego sklepu (10 km) gonk scream stressed sweatdrop i nie mielismy okazji a tak poza tym to ja jestem apstynetem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:52 pm
dobra muszę lecieć
jacol porozmawiamy jutro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:52 pm
Dabster Sayokun Dabster Sayokun wrócil blaugh jak było na zapoznawczej??? tak jak pisze pod spodem biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin topór pozwolił na popijawę??? nie wiem bo w okolicy nie bylo zadnego sklepu (10 km) gonk scream stressed sweatdrop i nie mielismy okazji a tak poza tym to ja jestem apstynetem 3nodding do dupy ze nie było sklepu jeszcze gozej ze jestes abstynetem .:0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:53 pm
Sayokun dobra muszę lecieć jacol porozmawiamy jutro no ba do rutra w marcinku nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|