|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:04 pm
Kukus Lethiel mushu mykać..... crying crying crying .. papatki wam .... sad papa, księżniczko... śpiulkaj słodko *tulimy tulimy* papa *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:05 pm
BeeWolf Lethiel mushu mykać..... crying crying crying .. papatki wam .... sad No to nic nie zostaje jak powiedzieć asta la wista bejbi ! biggrin papatki *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:06 pm
I przytulcie proshu ode mnie Sayo jak siem pojawi 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:07 pm
Lethiel I przytulcie proshu ode mnie Sayo jak siem pojawi 3nodding whee jestem papa 'przytulas' .............. heart ....... heart .......... heart . heart . heart . heart ....... heart ....... heart ........ heart ........ heart .................... heart ........... heart .............. heart .............. heart ....... heart ................. heart . heart .................... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:08 pm
Lethiel I przytulcie proshu ode mnie Sayo jak siem pojawi 3nodding whee ja go nie przytulę... on jest dziwny... zachowuje się jak Dest gdy dolalismy mu do piwa oleju silnikowego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:11 pm
Kukus Lethiel I przytulcie proshu ode mnie Sayo jak siem pojawi 3nodding whee ja go nie przytulę... on jest dziwny... ja ciebie też sam jesteś dziwny stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:12 pm
Kukus Lethiel I przytulcie proshu ode mnie Sayo jak siem pojawi 3nodding whee ja go nie przytulę... on jest dziwny... no ja bym go przytulił jak był bym nadzgany ostro !!! ale nie jestem !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:15 pm
Sayokun Kukus Lethiel I przytulcie proshu ode mnie Sayo jak siem pojawi 3nodding whee ja go nie przytulę... on jest dziwny... ja ciebie też sam jesteś dziwny stare wiem... i bardzo lubie moje dziwactwo... jak będę bogaty to zostanę excentrycznym typem... narazie nie mam kasy więc jestem dziwny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:17 pm
wiecie co powrot do szkoly po przerwie jest przejebany no nie ?? .. jak sie ciesze ze mam jeszcze czas biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:18 pm
Kukus Sayokun Kukus Lethiel I przytulcie proshu ode mnie Sayo jak siem pojawi 3nodding whee ja go nie przytulę... on jest dziwny... ja ciebie też sam jesteś dziwny stare wiem... i bardzo lubie moje dziwactwo... jak będę bogaty to zostanę excentrycznym typem... narazie nie mam kasy więc jestem dziwny oj nie będziesz bogaty... wszystko oddasz lethiel na 95%
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:18 pm
Sayokun Kukus Sayokun Kukus Lethiel I przytulcie proshu ode mnie Sayo jak siem pojawi 3nodding whee ja go nie przytulę... on jest dziwny... ja ciebie też sam jesteś dziwny stare wiem... i bardzo lubie moje dziwactwo... jak będę bogaty to zostanę excentrycznym typem... narazie nie mam kasy więc jestem dziwny oj nie będziesz bogaty... wszystko oddasz lethiel na 95% będziesz wyglądał jak gambino blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:21 pm
Sayokun Sayokun Kukus Sayokun Kukus Lethiel I przytulcie proshu ode mnie Sayo jak siem pojawi 3nodding whee ja go nie przytulę... on jest dziwny... ja ciebie też sam jesteś dziwny stare wiem... i bardzo lubie moje dziwactwo... jak będę bogaty to zostanę excentrycznym typem... narazie nie mam kasy więc jestem dziwny oj nie będziesz bogaty... wszystko oddasz lethiel na 95% będziesz wyglądał jak gambino blaugh to raczej ja nie bede bogaty do tej pory od kiedy poznałem Omi rozdałem coś około 10 tyś ... :0 .... masa kasy smile ale mi nie potszeba wiecej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:22 pm
Sayokun Kukus Sayokun Kukus Lethiel I przytulcie proshu ode mnie Sayo jak siem pojawi 3nodding whee ja go nie przytulę... on jest dziwny... ja ciebie też sam jesteś dziwny stare wiem... i bardzo lubie moje dziwactwo... jak będę bogaty to zostanę excentrycznym typem... narazie nie mam kasy więc jestem dziwny oj nie będziesz bogaty... wszystko oddasz lethiel na 95% ja lubię inwestować w sztukę... a Lethiel to arcydzieło blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:25 pm
BeeWolf Sayokun będziesz wyglądał jak gambino blaugh to raczej ja nie bede bogaty do tej pory od kiedy poznałem Omi rozdałem coś około 10 tyś ... :0 .... masa kasy smile ale mi nie potszeba wiecej biggrin będziesz, będziesz... jak Przems założy klinikę to będziemy u niego pracować... będziemy trzepać kasę i rozbijać się zajebystymi samochodami biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:25 pm
BeeWolf to raczej ja nie bede bogaty do tej pory od kiedy poznałem Omi rozdałem coś około 10 tyś ... :0 .... masa kasy smile ale mi nie potszeba wiecej biggrin dlatego też dabster narzeka mój kuzyn ma dziewczyne dość na poważnie i cierpi na przewlekły brak szmalu więc wciąż pożycza od braciszka... a jaccuś cierpi bo nie może odmówić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|