|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:49 pm
Kukus a ten Johnny Walker ostro pizgał w czapkę blaugh No ostro biggrin .... niah niah niah .... Ale mam tapete biggrin ... Omi na pierwszym planie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:51 pm
Sayokun Lethiel Sayokun 'podnosi ręke lethiel i kiwa nią' papa wszystkim któży wyszli xd eek nu cu fajno się kiwa 'kiwa ręką lethiel' blaugh blaugh blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:51 pm
Sayokun Lethiel Sayokun 'podnosi ręke lethiel i kiwa nią' papa wszystkim któży wyszli xd eek nu cu fajno się kiwa 'kiwa ręką lethiel' blaugh blaugh blaugh czy zapomniałeś dziś wziąć leków? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:52 pm
Kukus Sayokun Lethiel Sayokun 'podnosi ręke lethiel i kiwa nią' papa wszystkim któży wyszli xd eek nu cu fajno się kiwa 'kiwa ręką lethiel' blaugh blaugh blaugh czy zapomniałeś dziś wziąć leków? eek lol.. przestaje rozumiec.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:52 pm
BeeWolf Kukus a ten Johnny Walker ostro pizgał w czapkę blaugh No ostro biggrin .... niah niah niah .... Ale mam tapete biggrin ... Omi na pierwszym planie biggrin ja czekam, aż Przem mi wyśle dzisiejsze i wczorajsze fotki i będę miał ciebie na tapecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:53 pm
Kukus BeeWolf Kukus BeeWolf Delisa Lethiel Delisa *przytulas* papatki pa sad jakie czadowe wdzianko biggrin .... hehe kuku ma ogień z ... Czesci potylicznej ciała bo wypił Drina Wujka ... Alias Desta !!! potylica jest na czasce eek włosy mi się nie palą... choć głowa mnie boli... pi.es. następnym razem jak zrobicie wujkowi drina to mnie uprzedzajcie, że to wujkowy... nie będę pił, bo zawsze mu coś dosypujecie tudzież ja mu dosypuję nie powiedziałem z potylicy tylko potylicznej .... czyli z tyłu ... czaisz czacze ?? dupy !!! jesteś niesamowicie subtelny... normalnie, młody boog... dużo panienek na ten text wyrwałeś dziś? domokun PRze ziwkszosc czasu byłeś zemną .. wiec co sie pytasz ..!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:54 pm
Kukus BeeWolf Kukus a ten Johnny Walker ostro pizgał w czapkę blaugh No ostro biggrin .... niah niah niah .... Ale mam tapete biggrin ... Omi na pierwszym planie biggrin ja czekam, aż Przem mi wyśle dzisiejsze i wczorajsze fotki i będę miał ciebie na tapecie mam nadzieje ze nie to gdzie przema po uchu lize ?!!! niah niah ....!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:55 pm
BeeWolf Kukus BeeWolf Kukus BeeWolf Delisa Lethiel Delisa *przytulas* papatki pa sad jakie czadowe wdzianko biggrin .... hehe kuku ma ogień z ... Czesci potylicznej ciała bo wypił Drina Wujka ... Alias Desta !!! potylica jest na czasce eek włosy mi się nie palą... choć głowa mnie boli... pi.es. następnym razem jak zrobicie wujkowi drina to mnie uprzedzajcie, że to wujkowy... nie będę pił, bo zawsze mu coś dosypujecie tudzież ja mu dosypuję nie powiedziałem z potylicy tylko potylicznej .... czyli z tyłu ... czaisz czacze ?? dupy !!! jesteś niesamowicie subtelny... normalnie, młody boog... dużo panienek na ten text wyrwałeś dziś? domokun PRze ziwkszosc czasu byłeś zemną .. wiec co sie pytasz ..!!! ale potem byłeś z Przemem na poczcie i widziałem, że się tam kręciły jakieś 14letnie fruźki... bo Dest tam zarzucił maszyną... on jeździ gorzej ode mnie na motocyklu eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:57 pm
Kukus ale potem byłeś z Przemem na poczcie i widziałem, że się tam kręciły jakieś 14letnie fruźki... bo Dest tam zarzucił maszyną... on jeździ gorzej ode mnie na motocyklu eek musze przyznac ze jedyną zecza jaka dziś sliczna widziałęm w realu to była nasza paczka ..!!! cudo poprostu niesamowicie perfekcyjnie zapakowana biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:58 pm
patrzta na melinę... ale dorwałem rysunka... idealny na koszulkę dla mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:01 pm
Albo mi sie wydaje albo wszyscy ludzie z tad spieuciekli od nas !!1 ;( crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:01 pm
mushu mykać..... crying crying crying .. papatki wam .... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:03 pm
Lethiel mushu mykać..... crying crying crying .. papatki wam .... sad papa, księżniczko... śpiulkaj słodko *tulimy tulimy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:03 pm
Lethiel mushu mykać..... crying crying crying .. papatki wam .... sad No to nic nie zostaje jak powiedzieć asta la wista bejbi ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|