|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:17 pm
Kukus Sayokun Soujia Sayokun cze... aaaaaaaaaaaa ufo (chroni lethiel) nie zbliżaj się do niej *zbliza sie* wyciąga miecz i staje przed lethiel podejdź bliżej do niej a ci odrąbie te czółki jakiś nerwowy jesteś... może napij się ziółek... albo łyknij jakiś prozac czy cooś zapaża sobie zieloną cherbatę kto chce też ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya sysunka oj ja tez zartuję głuptaski biggrin , ale i tak mnie nie chcecie crying nie martw się znajdziesz swojego razz i niepowiedziane że na forum smile MAM NOWY MIECZYK!!!teraz będę was siekać dwoma!!!!!! 1szy: Anduil 2di: Śnieżynka <---ta jest z Hero...zajefajny film po japońsku smile no hero Wyjebany film sory za slowa ale sie nie moglem powstszymać ....!!! A i film był po chińsku bot o Chińskie kino !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Soujia Lethiel Sayokun cze... aaaaaaaaaaaa ufo (chroni lethiel) nie zbliżaj się do niej hieh..... sayo mooj bohaterze 4laugh *wychyla sie zza niego i podchodzi do Soujia 4laugh * witaj 3nodding jestem Lethi 4laugh *wyciaga lapke* *caluje lapke* witam. ^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon witaj soujia *przytula* smile hej *przytula mocniej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Ntsumi_Aya sysunka oj ja tez zartuję głuptaski biggrin , ale i tak mnie nie chcecie crying nie martw się znajdziesz swojego razz i niepowiedziane że na forum smile MAM NOWY MIECZYK!!!teraz będę was siekać dwoma!!!!!! 1szy: Anduil 2di: Śnieżynka <---ta jest z Hero...zajefajny film po japońsku smile no hero Wyjebany film sory za slowa ale sie nie moglem powstszymać ....!!! NARESZCIE BRATNIA MI DUUUSZA!!!!!!!!!!!!KOCHAM TEN FILM!!!!!!!!! o Hero smile filnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Kukus jakie zaloty? kto się zaleca? ja oddaję goldy pięknej kobiecie i gadam z krewniakiem żeby mnie tu nikomu nie sprzedał na wolnym rynku organów... już dziś na mnie krzyczał na środku ulicy i zostawił sam na sam z Destem... a ja się boje Desta czasem, bo on dużo moowi do mnie i ja nigdy nie wiem czemu on do mnie moowi eek no spoko...a ty się zalecasz i say do Lethiel ....zresztą jak zawsze sweatdrop a co w tym złego? chyba, że Lethiel ma coś przeciwko... Lethiel, czy masz coś przeciw temu bym zachowywał się względem ciebie w ten że sposoob?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:21 pm
oni gadaja o dziwnych zeczach kuku chwalil desta ..a ja TESKNIE za moja Omi !!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:21 pm
Kukus Ntsumi_Aya Kukus jakie zaloty? kto się zaleca? ja oddaję goldy pięknej kobiecie i gadam z krewniakiem żeby mnie tu nikomu nie sprzedał na wolnym rynku organów... już dziś na mnie krzyczał na środku ulicy i zostawił sam na sam z Destem... a ja się boje Desta czasem, bo on dużo moowi do mnie i ja nigdy nie wiem czemu on do mnie moowi eek no spoko...a ty się zalecasz i say do Lethiel ....zresztą jak zawsze sweatdrop a co w tym złego? chyba, że Lethiel ma coś przeciwko... Lethiel, czy masz coś przeciw temu bym zachowywał się względem ciebie w ten że sposoob? uh.. nie .... jesteś slodziutki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:22 pm
Wolf.....kto ci się najbardziej podobał??
ja oglądałam ten film wczoraj z napisami xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:22 pm
BeeWolf no hero Wyjebany film sory za slowa ale sie nie moglem powstszymać ....!!! A i film był po chińsku bot o Chińskie kino ! ależ ty wulgarny... poskarżę się mamie... pi.es. ona nie lubi Ozzwalda stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:23 pm
BeeWolf oni gadaja o dziwnych zeczach kuku chwalil desta ..a ja TESKNIE za moja Omi !!! crying a gdzie ona jest ? co sie z nia dzieje ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Wolf.....kto ci się najbardziej podobał?? ja oglądałam ten film wczoraj z napisami xp a Bee robił dubing do filmu z Przemem i Ozzwalde... talenta chłopaky mają, jak w mordę szczelył
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus BeeWolf no hero Wyjebany film sory za slowa ale sie nie moglem powstszymać ....!!! A i film był po chińsku bot o Chińskie kino ! ależ ty wulgarny... poskarżę się mamie... pi.es. ona nie lubi Ozzwalda stressed czylli kto?? ja?? nojasne że TAK!!!NIENAWIDZĘ GO!!!i powiedz że musi być niezły dzieciuch jak go przewijasz...myjesz i pieluszki zmieniasz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|