|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:09 pm
cze... aaaaaaaaaaaa ufo (chroni lethiel) nie zbliżaj się do niej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:10 pm
Kukus Lethiel Kukus za to, że chcę upić Bee? ja go co tydzień upijam, bo jestś mieszny jak się zapije... a Dest zawsze "pod wpływem" jest skłonny do dziwnych wyznań i dmuchania świeczek za dotacje xd 4laugh dziekooje 4laugh *przytula znowu* aaaaaa... cała przyjemność po mojej stronie... staram się znaleźć na pierwszym miejscu na tej liście... jutro nad tym popracuję jeszce ojejq.. nie musisz na mnie swoich goldoof wydawać.... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:11 pm
CZY JESTEM PRZEZROCZYSTA I NIEMA ŻE MNIKT MNIE NIE WIDZI ANI NIE SŁYCZY??!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:11 pm
jakie zaloty? kto się zaleca? ja oddaję goldy pięknej kobiecie i gadam z krewniakiem żeby mnie tu nikomu nie sprzedał na wolnym rynku organów... już dziś na mnie krzyczał na środku ulicy i zostawił sam na sam z Destem... a ja się boje Desta czasem, bo on dużo moowi do mnie i ja nigdy nie wiem czemu on do mnie moowi eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:12 pm
Ntsumi_Aya CZY JESTEM PRZEZROCZYSTA I NIEMA ŻE MNIKT MNIE NIE WIDZI ANI NIE SŁYCZY??!! acha caeść aya sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun cze... aaaaaaaaaaaa ufo (chroni lethiel) nie zbliżaj się do niej *zbliza sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kukus Lethiel Kukus za to, że chcę upić Bee? ja go co tydzień upijam, bo jestś mieszny jak się zapije... a Dest zawsze "pod wpływem" jest skłonny do dziwnych wyznań i dmuchania świeczek za dotacje xd 4laugh dziekooje 4laugh *przytula znowu* aaaaaa... cała przyjemność po mojej stronie... staram się znaleźć na pierwszym miejscu na tej liście... jutro nad tym popracuję jeszce ojejq.. nie musisz na mnie swoich goldoof wydawać.... redface ale chce *tulimy tulimy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:13 pm
Soujia Sayokun cze... aaaaaaaaaaaa ufo (chroni lethiel) nie zbliżaj się do niej *zbliza sie* wyciąga miecz i staje przed lethiel podejdź bliżej do niej a ci odrąbie te czółki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:13 pm
Kukus jakie zaloty? kto się zaleca? ja oddaję goldy pięknej kobiecie i gadam z krewniakiem żeby mnie tu nikomu nie sprzedał na wolnym rynku organów... już dziś na mnie krzyczał na środku ulicy i zostawił sam na sam z Destem... a ja się boje Desta czasem, bo on dużo moowi do mnie i ja nigdy nie wiem czemu on do mnie moowi eek no spoko...a ty się zalecasz i say do Lethiel ....zresztą jak zawsze sweatdrop a pozatym MAM NOWY MIECZYK!!!! 3nodding będę siekać 2ma ]:-> cze all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:14 pm
Sayokun cze... aaaaaaaaaaaa ufo (chroni lethiel) nie zbliżaj się do niej hieh..... sayo mooj bohaterze 4laugh *wychyla sie zza niego i podchodzi do Soujia 4laugh * witaj 3nodding jestem Lethi 4laugh *wyciaga lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:16 pm
Sayokun Soujia Sayokun cze... aaaaaaaaaaaa ufo (chroni lethiel) nie zbliżaj się do niej *zbliza sie* wyciąga miecz i staje przed lethiel podejdź bliżej do niej a ci odrąbie te czółki jakiś nerwowy jesteś... może napij się ziółek... albo łyknij jakiś prozac czy cooś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun cze... aaaaaaaaaaaa ufo (chroni lethiel) nie zbliżaj się do niej hieh..... sayo mooj bohaterze 4laugh *wychyla sie zza niego i podchodzi do Soujia 4laugh * witaj 3nodding jestem Lethi 4laugh *wyciaga lapke* *caluje lapke* witam. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|