|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:54 pm
Kon, pisz ze swojego Ava, bo potem się ludzie dziwą, że ta nimfa czasem pisze jak chłopak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:57 pm
Kukus zacznijmy, że Off-road'u to ja nie polecam... no chyba, że w chwili desperacji... a grubość kalosza w pewnym stopniu świadczy o twoim szacunku dla gruntu po jakim w nim stąpasz... Zazwyczaj kalosze scagam, lubie miec kontakt z natora. wtedy sie najlepiej czuje. A jak wiesz ja szanuje nasza ziemie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:57 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:59 pm
Kukus BeeWolf Kukus mam wprawę w pisaniu takowych... nieprawdaż, Bee? już napisałem kilka manifestów, przewodnik po ciele szympansa, czterotomową encyklopedię tłuczenia niemca po kasku i specjalny przewodnik dla Desta "jak się, kurwa, rozpina stanik bez korzystania z nóg" A no masz wprawe masz masz ... Nawet Panienka Rin wzatpiła ... biggrin i juz sie nie odzywa od dawna biggrin A musze sie przyznać ze encykliedi nie mam crying ale za to mam przewodnik szympansa i nieststy korzystałem z poradnika dla desta ... no ale zawsze mi sie coś zachaczy ;( to ja ci na pocieszenie powiem, że ostatnio pewnej pannie prałem zdjąć stanik zalany przez ponad 20 minut, by się w końcu dowiedzieć, że jego tam nie ma... a to z czym się szarpię to koszulka z cekinami, nie zapięcie dupa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:00 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a może rozwiniesz wypowiedź
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] ehh..panienka rin ostatnio zstapila nawet na wlasnym forum, wyglada na to starzeje sie bidulka.. to tak btw. Ty znasz panienke Rin ?? bosze z kad .. kim ty ze jesteś ?? :> przyznaj sie szpiegiem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:01 pm
Kukus a może rozwiniesz wypowiedź dwie dupy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:02 pm
rapid_19 Kukus a może rozwiniesz wypowiedź dwie dupy Łukasz... czy ja ci już dziś mówiłem, że jesteś bejem? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:02 pm
Kukus a może rozwiniesz wypowiedź hmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:03 pm
uhmm.. takie pieprzenie 3 po 3 [jesli to jest uwazana za cos brzydkiego to sorx :/] uhmm.. ide koledowąc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rapid_19 Kukus a może rozwiniesz wypowiedź dwie dupy Lukaszu... A jak cie uczyłem ?? Ukłoń sie ładnie przedstaw, powiedz gdzie mieszkasz ile masz lat... pokaż zeby, i powiec czemu jesteś tu z nami. Wszyscy mam y ten sam problem ale nie wstydzmy sie go Alkocholizm to choroba 21 wieku wielu młodych ludzi to ma ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] ehh..panienka rin ostatnio zstapila nawet na wlasnym forum, wyglada na to starzeje sie bidulka.. to tak btw. to ja wnioskuję, że miałeś przyjemność czytać moje manifesty "ANTY" ktoore zapamiętale umieszcza na forum Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san [ Kaku ] ehh..panienka rin ostatnio zstapila nawet na wlasnym forum, wyglada na to starzeje sie bidulka.. to tak btw. Ty znasz panienke Rin ?? bosze z kad .. kim ty ze jesteś ?? :> przyznaj sie szpiegiem ? jak moglem nie poznac. baka '04. zamienilismy kilka zdan, potem doszlo do ostrej wymiany pogladow [nie plynow] i teraz rozwarzamy kwestie podziemnego kregu, ot tak. norma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|