|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:50 am
Delisa hejka ^^ jjuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiii xd mam pinklinka exclaim xd ja miałam pinklinka wczoraj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:51 am
tesh chce pink linka.... xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:53 am
Lethiel tesh chce pink linka.... xp xd a ja chce jakiegos Boxa bo zadnego jeszcze nie mialem stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:54 am
noooo! Nareszcie opyliłam tą kitsune mask stressed co za szajs nyo....idę kupić sobie lettera stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:55 am
Załozyłam osobny topic na questa 3nodding zapraszam!!! link w sygnaturce wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:56 am
Rynn the Vampire noooo! Nareszcie opyliłam tą kitsune mask stressed co za szajs nyo....idę kupić sobie lettera stare fajnie masz ............ jakbym dostal boxa to tez bym mogl sobie kupic Liscik sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:57 am
Falcone Lethiel tesh chce pink linka.... xp xd a ja chce jakiegos Boxa bo zadnego jeszcze nie mialem stressed ja mialam jednego pink boxa i blue boxa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:57 am
Delisa Yumehayla [nagle gaśnie światło, za oknami widać ciemne chmury...zaczyna padać deszcz... niebo przecinają pioruny... Gwałtownie otwierają się drzwi... A tam...]WRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓCIŁEEEEEEEEEEEEEM^^!!![Wchodzi Yume z radosnym wyszczerzem i tabunem toreb podróżnych]Przywiozłem suveniry z Sulejówka^^![zaczyna rozstawiać różne dziiiiiiiiiwne rzeczy po budynku^^] hejka Yume biggrin my sie chyba nie znamy sweatdrop *podchodzi do Yuma* milo mi cie poznac jestem Delisa blaugh Hejka^^. Miło mi poznać![łapie za rękę i potrząsa^^]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:58 am
jakie te listy drogieeeee gonk gonk
Falcone, nie marudź, ja przez mój cały pobyt na gaii dostałam tylko ze cztery szajsowate trunki, jednego blue boxa i pinklinka stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:00 am
Yumehayla Delisa Yumehayla [nagle gaśnie światło, za oknami widać ciemne chmury...zaczyna padać deszcz... niebo przecinają pioruny... Gwałtownie otwierają się drzwi... A tam...]WRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓCIŁEEEEEEEEEEEEEM^^!!![Wchodzi Yume z radosnym wyszczerzem i tabunem toreb podróżnych]Przywiozłem suveniry z Sulejówka^^![zaczyna rozstawiać różne dziiiiiiiiiwne rzeczy po budynku^^] hejka Yume biggrin my sie chyba nie znamy sweatdrop *podchodzi do Yuma* milo mi cie poznac jestem Delisa blaugh Hejka^^. Miło mi poznać![łapie za rękę i potrząsa^^] bardzo dlugie ja to napisalem chyba 2 strony temu eek ale mi tez milo poznac biggrin Lethiel co robisz taka glupa mine mialas 2 Boxy powinnas sie cieszyc ja nie mialem zadnego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:01 am
Rynn the Vampire jakie te listy drogieeeee gonk gonk Falcone, nie marudź, ja przez mój cały pobyt na gaii dostałam tylko ze cztery szajsowate trunki, jednego blue boxa i pinklinka stare sweatdrop ja mialem tylko dwa pink linki wiecej a jestem tu od maja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:04 am
wiesz, Falc, nie wiem co ty się tak przejmujesz, przecież eventy to nie jest najważniejsza rzecz, ja tu jestem dla ludzi a gaja-szmall to już schodzi na drugi plan stare
a ja jestem tu od kwietnia stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:05 am
Falcone Yumehayla Delisa Yumehayla [nagle gaśnie światło, za oknami widać ciemne chmury...zaczyna padać deszcz... niebo przecinają pioruny... Gwałtownie otwierają się drzwi... A tam...]WRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓCIŁEEEEEEEEEEEEEM^^!!![Wchodzi Yume z radosnym wyszczerzem i tabunem toreb podróżnych]Przywiozłem suveniry z Sulejówka^^![zaczyna rozstawiać różne dziiiiiiiiiwne rzeczy po budynku^^] hejka Yume biggrin my sie chyba nie znamy sweatdrop *podchodzi do Yuma* milo mi cie poznac jestem Delisa blaugh Hejka^^. Miło mi poznać![łapie za rękę i potrząsa^^] bardzo dlugie ja to napisalem chyba 2 strony temu eek ale mi tez milo poznac biggrin Lethiel co robisz taka glupa mine mialas 2 Boxy powinnas sie cieszyc ja nie mialem zadnego Dla mnie to wciąsh zamalo twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:05 am
Yumehayla Delisa Yumehayla [nagle gaśnie światło, za oknami widać ciemne chmury...zaczyna padać deszcz... niebo przecinają pioruny... Gwałtownie otwierają się drzwi... A tam...]WRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓCIŁEEEEEEEEEEEEEM^^!!![Wchodzi Yume z radosnym wyszczerzem i tabunem toreb podróżnych]Przywiozłem suveniry z Sulejówka^^![zaczyna rozstawiać różne dziiiiiiiiiwne rzeczy po budynku^^] hejka Yume biggrin my sie chyba nie znamy sweatdrop *podchodzi do Yuma* milo mi cie poznac jestem Delisa blaugh Hejka^^. Miło mi poznać![łapie za rękę i potrząsa^^] nic nie szkodi za opoznienie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|