|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:50 am
BeeWolf Kukus BeeWolf Kukus wroociłem... i zalałem się z wejścia Mountain Dew sweatdrop Lethiel heart redface wyglądasz bosko... normalnie marzenie każdego faceta eek witaj ziomek ...!! co tam dawnosmy sie nie widzieli no nie ! no ba... całą godzinę... a jutro znoow do ciebie przyjade jak mi się będzie nudziło... więc się nie ciesz xp ja jutro robie wypad na 2 dni zdomu ... ale jakoś nie jestem do tego przekonany !!! to powiedz, że brat ci zabronił, bo chce z tobą pić wieczorem scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:50 am
ooo wlasnie na queściq bylam 4laugh Sayo ! *przytulas ogromniasty* dziekooje za bumpy baaaaaardzo !! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:53 am
Katka1989 sysunka BeeWolf sysunka BeeWolf sysunka wrociłam i znow rozdaję buziaki!!!!! blaugh No no dziendobry my się nie znamy .. Bee jestem ..!! baj baj Setsuna dlaczego bye bye?No my sie nie znamy ... jestem Bee już 2 raz to mowie ...a zegnałęm sie z Setsuną biggrin .... !!! teraz zauważyłam, mam na imie Natalia, jak juz mowiłam i z Łodzi jestem witam Cie Bee... *wielki buziak!!!*sysunka radzę ci nie obcałowywać wszystkich facetów, bo większość tutaj jest zajęta... ale rób co chcesz... ja tylko ostrzegam żeby cię nikt nie zabił sweatdrop chyba omi sie za przyjacielskiego całusa nie obrazi com ?? kuku .. ja jeszcze kabinuje !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ooo wlasnie na queściq bylam 4laugh Sayo ! *przytulas ogromniasty* dziekooje za bumpy baaaaaardzo !! 4laugh dla ciebie wszystko 'kłania się i całuje w ręke'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah .. katko biggrin haha rozbawiasz mnie ... A kukus np ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:57 am
Kukus BeeWolf Kukus BeeWolf Kukus wroociłem... i zalałem się z wejścia Mountain Dew sweatdrop Lethiel heart redface wyglądasz bosko... normalnie marzenie każdego faceta eek witaj ziomek ...!! co tam dawnosmy sie nie widzieli no nie ! no ba... całą godzinę... a jutro znoow do ciebie przyjade jak mi się będzie nudziło... więc się nie ciesz xp ja jutro robie wypad na 2 dni zdomu ... ale jakoś nie jestem do tego przekonany !!! to powiedz, że brat ci zabronił, bo chce z tobą pić wieczorem scream dziekooje !! dziekooje !!! dziekooje !! *przytula najmocniej jak potrafi* 3nodding whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:59 am
BeeWolf hahah .. katko biggrin haha rozbawiasz mnie ... A kukus np ! biggrin mnie w to nie miszać proszę... jestem niezainteresowany... ja mam swoją puszkę Mountain Dew
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka on 
to ciekawe smile wink to to jest jedna z jego wielu tważy zmienia ją codziennie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka on 
to ciekawe smile wink lolka zostaw bo on sie nie myje .... AAAAAA łap kukusa .. skacze pływa cialko ma zajebiste i bajerka jest !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:00 pm
Sayokun Lethiel ooo wlasnie na queściq bylam 4laugh Sayo ! *przytulas ogromniasty* dziekooje za bumpy baaaaaardzo !! 4laugh dla ciebie wszystko 'kłania się i całuje w ręke' 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|